SaltStack Training in Transilvania

SaltStack Training in Transilvania

Cursurile de formare locală, instruite live Saltstack (Salt for short) demonstrează prin discuții interactive și practici de manageri cum să administreze și să gestioneze centralizat mai multe medii de servere Saltstack de formare este disponibil ca "live training la fața locului" sau "de la distanță de formare live" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Transilvania sau în centrele de formare corporativa NobleProg din Transilvania Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

NobleProg Sibiu
Piața Unirii 10
Sibiu 550173
Romania
RO
Sibiu, Nobleprog training center
Learn SaltStack in our training center in Transilvania.

Salile de training sunt situate central în Sibiu, pe principalul bulevard. Clădirea hotelului care le gazduieste este de factură clasicistă si reprezinta un punct de referinta arhitecturala a orasului.

Turnul Sfatului, Galeria de Arta Contemporana, sau parcurile Corneliu Coposu si Astra se află în imediata apropiere.

Pentru a ajunge aici de la gara, puteti merge pe jos 20min sau cu autobuzul 5 circa 10min

Locuri de parcare găsiți în parcarea supravegheata, sau...

Citește mai mult
NobleProg Brașov
Bulevardul Eroilor 3A
Brașov 500007
Romania
RO
Brasov, Nobleprog training center
Learn SaltStack in our training center in Transilvania.

Centrul de afaceri oferă tot ceea ce este necesar pentru a vă desfăşura activitatea într-un mediu modern, plăcut, şi confortabil. Clădirea este situată în centrul istoric al Braşovului, în apropierea celor mai importante obiective comerciale (magazin Star, str. Republicii), bancare (Bancpost, B.C.R., Volksbank, OTP Bank), instituţionale (Primărie, Prefectura).

Primăria, Muzeul de Arta sau Parcul Nicolae Titulescu se află în imediata apropiere.

Pentru a ajunge în centrul...

Citește mai mult
Cluj-Napoca, Nobleprog training center
Learn SaltStack in our training center in Transilvania.

ClujHUB detine mai multe camere pentru eventuri si traininguri, care pot acomoda intre 4 si 80 de oameni. Aceste zone pot fi modificate pentru a satisface nevoile companiilor.

Cladirea se afla in inima centrului vechi, unde gasiti o multime de restaurante si foarte aproape de Statuia lui Mihai Viteazu si biserica Franciscana. Opera Nationala Romana este la 10 minute distanta pe jos.

Pentru a junge la adresa noastra de la gara luati tramvaiul 101 din statia Piata Garii Noi...

Citește mai mult

Mărturii

★★★★★
★★★★★

SaltStack Course Events - Transilvania

SaltStack Course Outlines Transilvania

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Saltstack (Salt pentru scurt) este un software open source dezvoltat pentru automatizarea configurației sistemelor server. Pe parcursul acestui curs veți învăța cum să administrați și să gestionați central medii de server multiple.

Cursul va fi un amestec bun de prezentări, exemple și exerciții de laborator, astfel încât să puteți aplica imediat ceea ce ați învățat.
21 hours
Sinoptic
Saltstack (Salt pentru scurt) este un software open source dezvoltat pentru automatizarea configurației sistemelor server. Pe parcursul acestui curs veți învăța cum să administrați și să gestionați central medii de server multiple.

Acest antrenament live, condus de instructor, va fi un amestec bun de prezentări, exemple și exerciții de laborator, astfel încât să puteți aplica imediat ceea ce ați învățat.
14 hours
Sinoptic
SaltStack (sau Salt) este un instrument de gestionare a configurației open-source bazat pe Python pentru automatizarea furnizării de hardware și software într-un mediu IT. SaltStack este popular ca instrument de orchestrare în medii operaționale cloud și IT.

În cadrul acestui instruire, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să implementeze SaltStack timp ce practică SaltStack practice, configurarea, furnizarea, optimizarea și depanarea unei colecții de servere într-un mediu cloud simulat.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați Saltstack
- Automatizarea sarcinilor administrative legate de infrastructură
- Furnizați și gestionați noi pachete de cod și aplicații
- Creați șabloane de configurare reutilizabile
- Utilizați SaltStack pentru a vă monitoriza sistemele
- Dezvoltarea strategiilor de optimizare a infrastructurii
- Depanarea problemelor legate de SaltStack și de mediu

Public

- Administratori de sistem
- Ingineri DevOps

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

notițe

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Sinoptic
SaltStack (sau Salt) este un instrument de configurare bazat pe Python, opensource pentru automatizarea furnizării de hardware și software într-un mediu IT SaltStack este popular ca instrument de orchestrare în mediile de operare în cloud și IT În acest training instruit (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța principiile teoretice din spatele SaltStack în timp ce practică configurarea, configurarea, furnizarea, optimizarea și depanarea unei colecții de servere și aplicații într-un mediu de laborator live Public Administratorii de sistem Ingineri DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră notițe Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
21 hours
Sinoptic
SaltStack (sau Salt) este un instrument de configurare bazat pe Python, opensource pentru automatizarea furnizării de hardware și software într-un mediu IT SaltStack este popular ca instrument de orchestrare în mediile de operare în cloud și IT În acest training instruit (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța caracteristicile avansate ale programului SaltStack, deoarece practică configurarea, configurarea, furnizarea, optimizarea și depanarea unei colecții de servere și aplicații într-un mediu de laborator live Public Administratorii de sistem Ingineri DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră notițe Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
SaltStack Cursuri in Transilvania, Sfarsit de saptamana SaltStack Cursuri in Transilvania, Seara SaltStack Training in Transilvania, SaltStack Cu instructor in Transilvania, SaltStack Camp in Transilvania, SaltStack Coaching in Transilvania, SaltStack Cu instructor in Transilvania,SaltStack Clase in Transilvania, SaltStack one on one training in Transilvania, SaltStack Instructor in Transilvania, SaltStack Cursuri private in Transilvania, SaltStack Pe pagina in Transilvania, SaltStack Trainer in Transilvania, Seara SaltStack Cursuri in Transilvania, Sfarsit de saptamana SaltStack Training in Transilvania

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions