Software Architecture Training in Transilvania

Software Architecture Training in Transilvania

Programele de instruire locală, instruite live Software Arhitectura demonstrează, prin discuții interactive și practică de manevră, fundamentele Software Architecture Programele de arhitectură software sunt disponibile ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Transilvania sau în centrele de formare corporativa NobleProg din Transilvania Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

NobleProg Sibiu
Piața Unirii 10
Sibiu 550173
Romania
RO
Sibiu, Nobleprog training center
Learn Software Architecture in our training center in Transilvania.

Salile de training sunt situate central în Sibiu, pe principalul bulevard. Clădirea hotelului care le gazduieste este de factură clasicistă si reprezinta un punct de referinta arhitecturala a orasului.

Turnul Sfatului, Galeria de Arta Contemporana, sau parcurile Corneliu Coposu si Astra se află în imediata apropiere.

Pentru a ajunge aici de la gara, puteti merge pe jos 20min sau cu autobuzul 5 circa 10min

Locuri de parcare găsiți în parcarea supravegheata, sau...

Citește mai mult
NobleProg Brașov
Bulevardul Eroilor 3A
Brașov 500007
Romania
RO
Brasov, Nobleprog training center
Learn Software Architecture in our training center in Transilvania.

Centrul de afaceri oferă tot ceea ce este necesar pentru a vă desfăşura activitatea într-un mediu modern, plăcut, şi confortabil. Clădirea este situată în centrul istoric al Braşovului, în apropierea celor mai importante obiective comerciale (magazin Star, str. Republicii), bancare (Bancpost, B.C.R., Volksbank, OTP Bank), instituţionale (Primărie, Prefectura).

Primăria, Muzeul de Arta sau Parcul Nicolae Titulescu se află în imediata apropiere.

Pentru a ajunge în centrul...

Citește mai mult
Cluj-Napoca, Nobleprog training center
Learn Software Architecture in our training center in Transilvania.

ClujHUB detine mai multe camere pentru eventuri si traininguri, care pot acomoda intre 4 si 80 de oameni. Aceste zone pot fi modificate pentru a satisface nevoile companiilor.

Cladirea se afla in inima centrului vechi, unde gasiti o multime de restaurante si foarte aproape de Statuia lui Mihai Viteazu si biserica Franciscana. Opera Nationala Romana este la 10 minute distanta pe jos.

Pentru a junge la adresa noastra de la gara luati tramvaiul 101 din statia Piata Garii Noi...

Citește mai mult

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Software Architecture Subcategories

Software Architecture Course Events - Transilvania

Software Architecture Course Outlines Transilvania

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
CMake is an open source tool for managing the development lifecycle of software through a compiler-independent method. Using CMake, users can create several builds from the same source code without affecting the source code.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at software engineers who wish to use CMake to automate the build process in a cross-platform environment.

By the end of this training, participants will be able to:

- Build, test, and package software with CMake.
- Control the software compilation process.
- Use CMake in conjunction with a native build environment.
- Address common build system issues.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Sinoptic
Un tur al tuturor tehnologiilor disponibile pentru dezvoltarea mobilă, ca dezvoltare nativă, dezvoltare hibridă și dezvoltare încrucișată nativă. O introducere la subiectele legate de dezvoltarea de aplicații mobile ca baza de date NoSql, Cloud Computing , Rețele sociale și multe altele. O necesitate pentru fiecare arhitect software și dezvoltator senior implicat în dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Public:

- Dezvoltatori de software, Arhitecți software
21 hours
Sinoptic
Odată cu apariția unor sisteme distribuite foarte complexe, complexitatea unui singur sistem s-a mutat la complexitatea arhitecturii grupului de sisteme. Acest curs acoperă relația de Software Architecture cu Enterprise Architect ure Technical Enterprise Architect ure . Aceste două domenii sunt interrelaționate într-un mod care în prezent nu este bine descris. De exemplu, împărțirea unui sistem monolitic complex în două sisteme care comunică prin servicii web va determina schimbări substanțiale atât la noile sisteme, cât și la arhitectura dintre acestea.

Acest curs va include compromisuri, modele și soluții comune în prezent pentru gestionarea sistemelor complexe și a comunicării în cadrul lor și între ele.
Software Architecture Cursuri in Transilvania, Sfarsit de saptamana Software Architecture Cursuri in Transilvania, Seara Software Architecture Training in Transilvania, Software Architecture Cu instructor in Transilvania, Software Architecture Camp in Transilvania, Software Architecture Coaching in Transilvania, Software Architecture Cursuri private in Transilvania, Sfarsit de saptamana Software Architecture Training in Transilvania, Software Architecture Instructor in Transilvania, Seara Software Architecture Cursuri in Transilvania, Software Architecture one on one training in Transilvania, Software Architecture Trainer in Transilvania, Software Architecture Cu instructor in Transilvania,Software Architecture Clase in Transilvania, Software Architecture Pe pagina in Transilvania

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions