Cursuri Agent Based Modeling

Cursuri Agent Based Modeling

Cursurile de formare online sau la fața locului, susținute în direct de un instructor, demonstrează prin practică interactivă elementele fundamentale ale modelării bazate pe agenți.

Cursurile de formare Agent Based Modeling sunt disponibile ca "formare online live" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Agent Based Modeling Subcategories

Agent Based Modeling Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Gemenii digitali sunt reprezentări virtuale sau replici care pot fi folosite pentru a crea simulări pentru a prezice modul în care va funcționa un produs sau un proces.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează oricărei persoane care dorește să învețe cum să folosească Digital Twin în monitorizarea și analiza produselor și proceselor înainte de a construi și implementa produsul real.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Învață și înțelege conceptele fundamentale ale Digital Twin. Înțelegeți tipurile Digital Twin și ciclul de viață. Utilizați Digital Twin pentru a gestiona eficient datele de cercetare și modelele de proiectare.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Mesa este un cadru Python pentru crearea de modele bazate pe agenți (ABM). Mesa își propune să ofere o alternativă la NetLogo, Repast și MASON. Modelarea bazată pe agent permite cercetătorilor în domeniile biologiei, științelor sociale, rețelei, afacerilor etc. să simuleze acțiunile și interacțiunile agenților autonomi pentru a evalua efectele acestora asupra mediului lor. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată cercetătorilor care doresc să folosească Mesa pentru a crea modele bazate pe agenți într-un mediu Python. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe modelarea în Python. Creați rapid un model bazat pe agenți folosind componentele de bază integrate ale Mesa. extinde complexitatea modelului. Vizualizați activitatea agentului în timp real în interiorul unui browser. Analizați rezultatele modelului în mod interactiv folosind Python instrumente de analiză a datelor. Integrați modelul cu alte sisteme Python cum ar fi aplicațiile de învățare automată.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
The Repast Suite is a family of advanced, free, and open source agent-based modeling and simulation libraries that have collectively been under continuous development for over 10 years. This four day course in România (online or onsite) explains in detail how to create simulation for agent-based systems using the Repast environment. Course Objectives
 1. Introduce participants to principles and concepts of agent-based modeling and simulation.
 2. Develop participants’ capacity to read and understand agent modeling programming code.
 3. Equip participants with knowledge, so they understand the importance of accurate and precise modeling.
 4. Increase the participants’ understanding of systems of their own using the Agent-based simulation.
 5. Develop a better capacity to use and code agent-based systems using repast, reLogo.
21 hours
NetLogo este una dintre cele mai faimoase și puternice medii de simulare pentru modelarea bazată pe agenți. NetLogo este atât un mediu de dezvoltare, cât și o limbă specifică domeniului pentru modelarea bazată pe agenți. Această formare directă (online sau on-site) este destinată cercetătorilor care doresc să utilizeze NetLogo pentru a crea modele bazate pe agent (ABM). La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea [ 0 ] Dezvoltarea unui model bazat pe agenți. vizualizarea activităţii agentului. Analiza rezultatelor modelului. Testarea și documentarea modelului de simulare bazat pe agent.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Agent Based Modeling Cursuri, Seara Agent Based Modeling Training, Agent Based Modeling Camp, Agent Based Modeling Cu instructor, Sfarsit de saptamana Agent Based Modeling Training, Seara Agent Based Modeling Cursuri, Agent Based Modeling Coaching, Agent Based Modeling Instructor, Agent Based Modeling Trainer, Agent Based Modeling Cursuri, Agent Based Modeling Clase, Agent Based Modeling Pe pagina, Agent Based Modeling curs privat, Agent Based Modeling one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions