Cursuri ArduPilot

Cursuri ArduPilot

Cursurile de formare ArduPilot online sau la fața locului, susținute de un instructor, demonstrează prin practică interactivă cum să folosești ArduPilot pentru a proiecta și dezvolta o dronă fără pilot.

Cursurile de formare ArduPilot sunt disponibile ca "cursuri de formare live online" sau "cursuri de formare live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live de la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

ArduPilot Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
ArduPilot este un vehicul cu sursă deschisă, fără pilot Autopilot Software Suite pentru controlul dronelor. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor și persoanelor tehnice care doresc să proiecteze și să dezvolte un dron fără pilot. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Crearea unui mediu de dezvoltare adecvat. Selectați și aplicați instrumentele potrivite pentru programarea unui dron. Înțelegeți și configurați firmware, middleware și stack-ul API. Testarea și debugarea codului lor folosind software-ul de simulare a dronelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Această pregătire se bazează pe software-ul autopilot de sursă deschisă: ArduPilot. Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana ArduPilot Cursuri, Seara ArduPilot Training, ArduPilot Camp, ArduPilot Cu instructor, Sfarsit de saptamana ArduPilot Training, Seara ArduPilot Cursuri, ArduPilot Coaching, ArduPilot Instructor, ArduPilot Trainer, ArduPilot Cursuri, ArduPilot Clase, ArduPilot Pe pagina, ArduPilot curs privat, ArduPilot one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions