Cursuri Autosar

Cursuri Autosar

Cursurile de formare online sau la fața locului, susținute de un instructor, prezintă, prin discuții interactive și practici practice, elementele de bază și subiectele avansate ale AUTOSAR.

Cursurile de formare AUTOSAR sunt disponibile ca "formare live online" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (aka "remote live training") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, remote desktop. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, în incinta clientului din România sau în centrele de instruire corporative NobleProg din România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Autosar Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
AUTOSAR RTE (AUTomotive Open System Architecture Run-Time Environment) este un strat software care acționează ca o interfață între diferitele componente software ale unităților de control electronice ale unui vehicul și hardware-ul de bază. Acesta oferă un mecanism de comunicare standardizat, permițând interacțiunea eficientă și fără întreruperi între aceste componente.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor de software la nivel avansat care doresc să dobândească cunoștințe și înțelegere mai profundă a sistemelor AUTOSAR RTE și să stăpânească abilitățile necesare pentru a dezvolta și implementa sisteme AUTOSAR RTE complexe în organizația lor. Acesta va acoperi subiecte avansate, cum ar fi modele de proiectare RTE, configurare, generare, testare și tehnici de depanare și diverse componente AUTOSAR RTE.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Analizați cerințele RTE și proiectați soluții RTE eficiente pentru aplicații auto complexe. Dezvoltați și integrați componente AUTOSAR RTE, cum ar fi componente software, interfețe de comunicare și interfețe de servicii. Optimizați performanța RTE prin configurarea parametrilor RTE, implementând extensii RTE personalizate și aplicând cele mai bune practici. Depanați problemele comune RTE și implementați tehnici eficiente de depanare. Utilizați funcții RTE avansate, cum ar fi suportul multicore, mecanismele de securitate și sistemele distribuite.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
AUTOSAR (Automotive Open System Architecture) este o arhitectură software pentru automobile care utilizează un model de proiectare software bazat pe componente pentru a proiecta sisteme de vehicule și componente auto. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează inginerilor din domeniul auto care doresc să utilizeze AUTOSAR pentru a proiecta controlere de motoare pentru automobile. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegerea arhitecturii și metodologiei AUTOSAR. Învățați cum să proiectați controlere de motor utilizând AUTOSAR.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Un curs de două zile care acoperă toate principiile legate de Arhitectura sistemelor AUTOMOTIVEOpen RunTime Environment, cel mai cunoscut standard industrial pentru dezvoltarea software-ului auto; cursul conține atât subiecte de bază, cât și subiecte avansate, care este foarte util pentru profesioniștii în domeniul automobilelor
7 hours
AUTOSAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) este o arhitectură software auto pentru construcții de aplicații pentru vehicule. Oferă funcții de sistem, interfețe, drivere și linii directoare care permit separarea software-ului și hardware-ului și duc la eficiență în materie de costuri și reutilizare. Arhitectura AUTOSAR oferă un sistem de diagnostic, din care DEM (Manager de evenimente diagnostice) este unul dintre module. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța să configureze DEM pe măsură ce trec prin crearea și personalizarea unei aplicații AUTOSTAR (AUTomotiveOpen System Architecture).
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  14 hours
  Autosar (AUTomotive Open System ARchitecture) este un parteneriat de dezvoltare la nivel mondial al producătorilor de vehicule, furnizorilor, furnizorilor de servicii și companiilor din industria electronică, semiconductor și software. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată majorității inginerilor care doresc să utilizeze Autosar pentru a proiecta componentele auto. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Instalați și configurați Autosar stabilirea unui flux de lucru. Navigați cu ușurință în mediul Autosar Lucrează eficient.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre Autosar, vă rugăm să vizitați: https://www.autosar.org/about/
  Nu oferim licențe software pentru această formare. 

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Autosar Cursuri, Seara Autosar Training, Autosar Camp, Autosar Cu instructor, Sfarsit de saptamana Autosar Training, Seara Autosar Cursuri, Autosar Coaching, Autosar Instructor, Autosar Trainer, Autosar Cursuri, Autosar Clase, Autosar Pe pagina, Autosar curs privat, Autosar one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions