Cursuri Automotive

Cursuri Automotive

Cursuri de instruire la nivel local, instructor live Cursurile de instruire auto demonstrează prin practica interactivă practica fundamentele și subiectele avansate ale tehnologiilor auto. Instruirea în domeniul autovehiculelor este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Marturii

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
rteaspIntroduction to AUTOSAR RTE for Automotive Software Professionals14 oreUn curs de două zile care să acopere toate principiile legate de Arhitectura sistemelor AUTOMOTIVEOpen RunTime Environment, cel mai cunoscut standard industrial pentru dezvoltarea software-ului auto; cursul conține atât subiecte de bază, cât și subiecte avansate, care este foarte util pentru profesioniștii din industria automobilelor .
ecadpapEmbedded C Application Design Principles for Automotive Professionals 14 oreUn curs de două zile care acoperă toate principiile de proiectare cu exemple de coduri, combinate cu tehnologia industrială recentă; foarte util pentru dezvoltatorii de software auto .
HMIAUTOHMI Development for Automotive Infotainment Systems 14 oreAcesta este un curs specializat de dezvoltare a HMI conceput pentru profesioniștii din industria automobilelor implicați în dezvoltarea sistemului de infotainment pentru automobile avansate.
aiautoArtificial Intelligence in Automotive14 oreAcest curs acoperă AI (cu accent pe Învățarea în mașină și învățarea profundă) în industria automobilelor Ajută la determinarea tehnologiei care poate fi (potențial) utilizată în situații multiple într-o mașină: de la automatizare simplă, recunoașterea imaginii la luarea deciziei autonome .
smlkSimulink® for Automotive System Design28 oreObiectiv: Această instruire este destinată inginerilor software care lucrează cu tehnologia MBD, formarea va cuprinde tehnici de modelare a sistemelor de automobile, standarde pentru autovehicule, generarea de autocode și construirea și verificarea cablajelor de testare pentru model Audiența: dezvoltator de software pentru furnizorii de automobile .
simulinkadvSimulink® for Automotive System Design Advanced Level14 oreSimulink este un mediu de programare grafic pentru modelarea, simularea și analizarea sistemelor dinamice din mai multe domenii .
autosardemAUTOSAR DEM7 oreAUTOSAR (AutochiveOpen System ARchitecture) este o arhitectură software auto pentru construirea de aplicații pentru vehicule Acesta oferă funcții de sistem, interfețe, drivere și linii directoare care permit separarea software-ului și a hardware-ului, conducând la costuri și reutilizabilitate Arhitectura AUTOSAR oferă un sistem de diagnosticare, dintre care DEM (Manager de evenimente de diagnoză) este unul dintre module În această instruire instruită, participanții vor învăța să configureze DEM în timp ce parcurg crearea și personalizarea unei aplicații AUTOSTAR Public Dezvoltatori și ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Artificial Intelligence in Automotive - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaJoi, 2019-03-21 09:303500EUR / 4100EUR
Artificial Intelligence in Automotive - Brasov, Strada Calea BucurestiJoi, 2019-03-28 09:303500EUR / 4100EUR
Artificial Intelligence in Automotive - Iasi, Piata UniriiMie, 2019-04-03 09:303500EUR / 4100EUR
Artificial Intelligence in Automotive - Bucuresti, Centru NordJoi, 2019-04-25 09:303500EUR / 4100EUR
Artificial Intelligence in Automotive - Cluj-Napoca, Strada PiteștiJoi, 2019-04-25 09:303500EUR / 4100EUR
Sfarsit de saptamana Automotive Cursuri, Seara Automotive Training, Automotive Camp, Automotive Cu instructor, Sfarsit de saptamana Automotive Training, Seara Automotive Cursuri, Automotive Coaching, Automotive Instructor, Automotive Trainer, Automotive Cursuri, Automotive Clase, Automotive Pe pagina, Automotive curs privat, Automotive one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!