Cursuri CAD

Cursuri CAD

Programele de formare CAD locale (instruire asistată de calculator), instruite de instructori, demonstrează prin practica practică cum să folosiți CAD-ul în design. Instruirea CAD este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
35 hours
Sinoptic
Cortona3D este un software de publicare pentru generarea de documentație 3D / 2D bazată pe web din datele CAD și BOM existente În acest training instruit, participanții vor învăța cum să înființeze și să opereze diferitele componente Cortona3D, deoarece ele creează o documentație tehnică îmbunătățită pentru un proiect de probă Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea să folosească Cortona3D pentru a publica diverse tipuri de materiale 3Danimatizate, inclusiv cataloage, documentație și resurse de instruire Public Ingineri Designeri Publicații profesionale profesionale Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
FreeCAD este un modelator 3D de tip open source, personalizabil, multiplatform, scriptabil și extensibil pentru proiectarea obiectelor reallife În acest training instruit, participanții vor învăța cum să modeleze un obiect pentru o construcție ulterioară sau imprimare 3D Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați instrumentele și fluxurile de lucru ale FreeCad pentru a înlocui software-ul comercial de modelare CAD sau BIM Scrieți la multe formate, cum ar fi STEP, IGES, STL, SVG, DXF, OBJ, IFC, DAE etc Utilizați Python pentru a extinde funcționalitatea FreeCAD Automatizați FreeCad, construiți module și încorporați FreeCAD într-o aplicație existentă Public Designeri Dezvoltatori Ingineri mecanici Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
PCB (Circuitul imprimat) Designul circuitului se referă la procesul de proiectare, gravare și imprimare a circuitelor pe un panou de semnalizare EAGLE este o aplicație desktop disponibilă pentru proiectarea PCB-urilor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze software-ul Eagle pentru a crea circuite de circuite electronice Cursul începe prin examinarea unui set de scheme existente, apoi desenarea unui circuit original în Eagle Etapele de instruire prin procesul de proiectare a plăcii de circuit și discută procesul de fabricare a plăcilor (cursul nu include fabricarea fizică a plăcilor) Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați o placă tipărită (PCB) din orice schemă Creați scheme și plăci de circuite de proiectare folosind Eagle Exportați fișiere standard pentru industria de construcție a plăcii de circuite Public Ingineri tehnicieni Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră notițe Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
21 hours
Sinoptic
PCB (Circuitul imprimat) Designul circuitului se referă la procesul de proiectare, gravare și imprimare a circuitelor pe un panou de semnalizare Altium Designer este o aplicație desktop disponibilă pentru proiectarea PCB-urilor În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să utilizeze software-ul Altium pentru a crea placi de circuite imprimate Cursul începe prin examinarea unui set de scheme existente, apoi desenarea unui circuit original în Altium Etapele de antrenament prin procesul de proiectare și fabricare a plăcii de circuite Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați o placă tipărită (PCB) din orice schemă Creați scheme și circuite de proiectare folosind Altium Imprimați și etheați o placă de circuite fizice Exportați fișierele de standarde industriale pentru a le trimite la un producător de mari dimensiuni Public Ingineri tehnicieni Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră notițe Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
PTC Windchill is a Product Lifecycle Management (PLM) software application.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at managers who wish to Use Windchill PDMLink 11.x to view, create, and manage the product lifecycle.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and Windchill PDMLink.
- Navigate the Windchill PDMLink user interface.
- Create and manage product information.
- Understand, implement and manage product structures.
- Track changes during the product development cycle.
- Create and manage product documents.
- Use Windchill PDMLink to collaborate with other production team members.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Computer-Aided Design Cursuri, Seara Computer-Aided Design Training, Computer-Aided Design Camp, CAD Cu instructor, Sfarsit de saptamana CAD Training, Seara Computer-Aided Design (CAD) Cursuri, Computer-Aided Design Coaching, CAD Instructor, CAD (Computer-Aided Design) Trainer, Computer-Aided Design (CAD) Cursuri, CAD (Computer-Aided Design) Clase, CAD (Computer-Aided Design) Pe pagina, CAD curs privat, Computer-Aided Design one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!