Cursuri CAD

Cursuri CAD

Cursurile de formare CAD (Computer-Aided Design) live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează prin exersare practică cum să utilizați CAD în proiectare. Instruirea CAD este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Computer-Aided Design (CAD) Subcategories

Computer-Aided Design (CAD) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
SolidWorks este un software de modelare a solidelor pentru proiectare asistată de calculator (CAD) și inginerie asistată de calculator (CAE). Acesta permite utilizatorilor să schițeze idei și concepte, să exploreze dimensiuni și caracteristici și să producă desene și modele detaliate. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează inginerilor mecatronici, mecanici, electrici și electroniști care doresc să își îmbunătățească în continuare cunoștințele despre SolidWorks cu modelarea avansată a pieselor și alte caracteristici avansate și capacități de modelare ale SolidWorks. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Utilizați solide cu mai multe corpuri, funcții de măturare și loft și funcții mai avansate SolidWorks. Utilizați capacitățile de modelare a ansamblurilor din SolidWorks. Stăpâniți funcțiile avansate de modelare din SolidWorks.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
AutoCAD este o aplicație software pentru proiectare și desenare asistată de calculator. Cu AutoCAD, utilizatorii pot crea modele 2D precise pentru arhitectură, producție și multe altele. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează designerilor web de nivel avansat care doresc să învețe cum să gestioneze desenele grele folosind AutoCAD. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți provocările asociate cu desenele de mari dimensiuni și implementați strategii pentru organizarea eficientă a fișierelor. Aplicați tehnici pentru a îmbunătăți performanța desenelor și pentru a gestiona eficient regenerările.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
CATIA V5 este un software de proiectare grafică care oferă o platformă scalabilă și instrumente pentru crearea și modificarea modelelor de produse parametrice și neparametrice. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează designerilor web de nivel începător sau mediu care doresc să învețe cum să utilizeze CATIA V5 pentru crearea de produse în colaborare și gestionarea datelor de produs. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegerea interfeței și a navigării CATIA V5. Creați schițe 2D și transformați-le în modele 3D. Dezvoltați ansambluri pentru a combina mai multe componente.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
SolidWorks este un software pentru modelarea solidă, proiectare asistată de computer (CAD) și inginerie asistată de calculator (CAE). Permite utilizatorilor să schițeze idei și concepte, să exploreze dimensiuni și caracteristici și să producă desene și modele detaliate.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează inginerilor mecatronici, mecanici, electrici și electronici care doresc să folosească SolidWorks pentru a schița și a produce un desen detaliat al ideilor și conceptelor lor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale SolidWorks. Proiectați și creați piese, ansambluri și modele 3D cu SolidWorks.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
OpenS CAD este o CAD open source, bazată pe script, pentru modelarea obiectelor CAD 3D solide (proiectare asistată de computer). În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să creeze modele 3D care pot fi construite sau tipărite 3D. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Creați modele 3D imprimabile
 • Utilizați transformări geometrice pentru a crea forme 3D complexe
 • Modelează în mod non-interactiv folosind linii minime de cod
Public
 • Designeri
 • Dezvoltatori
 • Ingineri mecanici
 • Pasionații de imprimare 3D
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
AutCAD este o aplicație software pentru proiectarea și redactarea asistată de calculator. Cu autoCAD, utilizatorii sunt capabili de a crea modele 2D precise pentru arhitectura, de fabricație, și mai mult. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat designeri web care doresc să creeze modele precise 2D folosind autoCAD. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Creați și actualizați automatCAD desene, planuri și machete.
 • Gestionați diferite dimensiuni de stil pentru stilul avansat.
 • Stăpâniți sistemul de coordonate carteziene pentru a crea o intrare semnificativă și dinamică.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare curs
 • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
Autodesk Revit este un software de modelare 3D și 2D cunoscut pentru arhitectură, inginerie, contractare și proiectare. Cu Audesk Revit, utilizatorii vor avea instrumentele și bibliotecile adecvate pentru a crea cu succes un proiect de modelare de la zero până la producție. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează designerilor web care doresc să creeze modele 3D și / sau 2D cu Autodesk Revit. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Adăugați elemente de bază, cum ar fi niveluri și grile pentru modelare avansată.
 • Creați modele gata de analiză și proiectare.
 • Importați fișiere CAD și conectați fișierele Revit.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
Cortona3D este un software de publicare pentru a genera documentația 3D / 2D bazată pe web din datele existente CAD și BOM. În această instruire directă, participanții vor învăța cum să seteze și să opereze diferitele componente Cortona3D pe măsură ce creează documentație tehnică îmbunătățită pentru un proiect de eșantion. La sfârșitul acestei cursuri, participanții vor putea utiliza Cortona3D pentru a publica diferite tipuri de materiale animate 3D, inclusiv cataloguri, documentație și resurse de formare. Audienţă
  Inginerii Designerii Publicații tehnice profesioniști
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
21 hours
CAD gratuit este un model 3D 3D parametric parametric, scriptic și extensibil, care poate proiecta obiecte din viața reală. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să modeleze un obiect pentru construcție ulterioară sau imprimare 3D. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Folosiți instrumentele și fluxurile de lucru ale FreeCad pentru a înlocui software-ul comercial de modelare CAD sau BIM
 • Scrieți în mai multe formate precum STEP, IGES, STL, SVG , DXF, OBJ, IFC, DAE etc.
 • Folosiți Python pentru a extinde funcționalitatea CAD gratuit
 • Automatizați FreeCad, construiți module și încorporați CAD gratuit într-o aplicație existentă
Public
 • Designeri
 • Dezvoltatori
 • Ingineri mecanici
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
Proiectarea circuitelor PCB (circuit imprimat) se referă la procesul de proiectare, gravare și imprimare a circuitelor pe o dispunere a plăcilor de semnal. EAGLE este o aplicație desktop disponibilă liber pentru proiectarea PCB-urilor. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să folosească software-ul Eagle pentru a crea plăci de circuite PCB. Cursul începe prin examinarea unui set de scheme existente, apoi desenul unui circuit original în Eagle. Etapa de pregătire prin procesul de proiectare a plăcii de circuit și discută procesul de fabricație a plăcilor (cursul nu include fabricarea fizică a plăcilor). Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Creați o placă de circuit imprimat (PCB) din orice schematică
 • Creați scheme și proiectați placi de circuit folosind Eagle
 • Exportați fișierele standard ale industriei pentru construirea plăcii de circuit
Public
 • Ingineri
 • tehnicieni
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
notițe
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Proiectarea circuitelor PCB (circuit imprimat) se referă la procesul de proiectare, gravare și imprimare a circuitelor pe o dispunere a plăcilor de semnal. Altium Designer este o aplicație desktop disponibilă liber pentru proiectarea PCB-urilor. În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța cum să folosească software-ul Altium pentru a crea plăci de circuite PCB. Cursul începe prin examinarea unui set de scheme existente, apoi extragerea unui circuit original în Altium. Etapele de instruire prin procesul de proiectare și fabricare a plăcii de circuit. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Creați o placă de circuit imprimat (PCB) din orice schematică
 • Creați scheme și proiectați placi de circuit folosind Altium
 • Tipăriți și etichetați o placă de circuit fizică
 • Exportați fișierele standard ale industriei pentru a le trimite unui producător la scară largă
Public
 • Ingineri
 • tehnicieni
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
notițe
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
SketchUp este un program de computer cu modelare 3D pentru crearea unei game largi de aplicații de desen. Utilizând SketchUp, utilizatorii pot crea modele 3D, adăuga date la modele, import / export pachete CAD și multe altele. Acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), se adresează arhitecților care doresc să creeze modele 3D pentru proiecte arhitectonice folosind SketchUp. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Folosiți SketchUp pentru a crea modele 3D de clădiri, peisaje, scene, mobilier etc.
 • Aplicați diferite tipuri de materiale pe interiorul și exteriorul unei structuri 3D.
 • Geolocați o structură modelată pentru maparea elementelor realiste, cum ar fi umbrele.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
CATIA este un software de design grafic pentru proiectarea asistată de calculator și producția asistată de calculator. Folosind CATIA, utilizatorii pot crea și automatiza modele 2D și 3D. Acest instructor-a condus, de formare live (la fața locului sau de la distanță) se adresează web designeri care doresc să utilizeze CATIA pentru a dezvolta și de proiectare 2D și modele 3D. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Sprijiniți mai multe etape de dezvoltare a produsului, inclusiv proiectarea, fabricarea și ingineria.
 • Facilitarea proiectării diferitelor sisteme, ar fi sistemele de fluide.
 • Aplicați CATIA la o mare varietate de industrii și echipamente industriale.
Formatul cursului
 • Interactive prelegere și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Computer-Aided Design Cursuri, Seara Computer-Aided Design Training, Computer-Aided Design Camp, CAD Cu instructor, Sfarsit de saptamana CAD Training, Seara Computer-Aided Design (CAD) Cursuri, Computer-Aided Design Coaching, CAD Instructor, CAD (Computer-Aided Design) Trainer, Computer-Aided Design (CAD) Cursuri, CAD (Computer-Aided Design) Clase, CAD (Computer-Aided Design) Pe pagina, CAD curs privat, Computer-Aided Design one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions