Cursuri DMN

Cursuri DMN

Programele de formare DMN (Model Decision and Notation), conduse de instructori locali, instructori, demonstrează prin practică interactivă practicile fundamentale și conceptele avansate ale DMN (Model de decizie și notație). Formarea DMN (Model de decizie și notație) este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
28 hours
Sinoptic
Modelul și notația procesului de afaceri (BPMN) și modelul și notația de decizie (DMN) sunt două OMG (Object Management Group), standarde pentru modelarea proceselor și luarea deciziilor Această formare oferă o introducere la aceste standarde și modul în care acestea ar trebui utilizate .
28 hours
Sinoptic
Modelul și notația procesului de afaceri (BPMN), modelul de notare și notația (DMN) și modelul și notația de management al cazurilor (CMMN) sunt trei standarde pentru procese, decizii și modelare a cazurilor Acest curs oferă o introducere pentru toți și informează când trebuie să folosim care.
14 hours
Sinoptic
Acest curs învață cum să proiectezi și să executați decizii în reguli cu standardul OMG DMN (Model de decizie și notație).
Sfarsit de saptamana DMN Cursuri, Seara DMN Training, DMN Camp, DMN Cu instructor, Sfarsit de saptamana DMN Training, Seara DMN Cursuri, DMN Coaching, DMN Instructor, DMN Trainer, DMN Cursuri, DMN Clase, DMN Pe pagina, DMN curs privat, DMN one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!