Cursuri BPM

Cursuri BPM

Programele de instruire BPM (Business Process Management), instruite la nivel local, demonstrează prin practica managerială cum să înțeleagă, să planifice și să implementeze BPM în cadrul unei organizații Cursurile BPM includ teoria, discuțiile de studiu de caz și aplicarea practică a conceptelor învățate într-un mediu de laborator viu, toate menite să ajute participanții să sporească eficiența operațională a organizațiilor lor Instruirea BPM este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 analiștilor de Business responsabili de scrierea de teste și reguli.

Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure. Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri.
21 hours
Sinoptic
Acest curs utilizează o abordare practică a predării OptaPlanner . Acesta oferă participanților instrumentele necesare pentru a îndeplini funcțiile de bază ale acestui instrument.
21 hours
Sinoptic
Acest curs se concentrează pe holistică, structurată, orientată spre găsirea gâtului sticlei și optimizarea proceselor de afaceri.

Este un atelier practic în care participanții vor primi exemple și mai târziu va trebui să rezolve cazuri similare în timpul exercițiilor de echipă.

- Folosirea experienței companiei în managementul proceselor în alte bănci / sectoare pentru a ilustra prezentarea
- Prezentarea participanților la diferitele metodologii ale proceselor (Lean, SIX Sigma), dar care nu sunt pline de teorii despre aceste metodologii (scopul acestei instruiri nu este de a trece certificatele Lean sau Six Sigma, ci de a avea o conștientizare a diferitelor metodologii pentru a vedea cum putem utilizați o parte din acesta în activitatea noastră zilnică)
- Prezentarea ar trebui să fie orientată în principal pe probleme de afaceri (și nu pe procese IT pure)
21 hours
Sinoptic
Cursul va acoperi cum să: Selectați, organizați și implementați un proiect de reengineering de afaceri A obține un avantaj competitiv prin valorificarea tehnologiei și a utilizării instrumentelor UML Maximizați satisfacția clienților prin potrivirea designului procesului cu nevoile clienților Identificați simptomele tipice ale disfuncției proceselor de afaceri Redesign fluxul de lucru și structura cu succes în cadrul afacerii Asigurați-vă cele mai bune practici prin aplicarea modelelor de afaceri .
7 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat arhitecților de întreprinderi, analiștilor și managerilor de afaceri și de sistem care doresc să aplice reguli de afaceri soluției lor. Cu Drools , puteți să vă scrieți regulile de afaceri folosind o limbă aproape naturală, reducând astfel decalajul dintre afaceri și IT.
21 hours
Sinoptic
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 dezvoltatorilor. Acest curs nu acoperă integrarea drools, performanță sau orice alte subiecte complexe.
21 hours
Sinoptic
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 analiștilor de afaceri responsabili de scrierea de teste și reguli Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri .
21 hours
Sinoptic
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 pentru dezvoltatoriAcest curs nu acoperă drools integrare, performanță sau orice alte subiecte complexe .
21 hours
Sinoptic
Acest curs a fost pregătit pentru persoanele care sunt implicate în administrarea activelor de cunoștințe corporative (reguli, procese) cum ar fi administratorii de sistem, integratorii de sistem, administratorii de servere de aplicații etc ... Folosim cea mai nouă versiune stabilă comună a Drools pentru a rula acest curs, dar versiunile mai vechi sunt, de asemenea, posibile dacă ați convenit înainte de rezervare.
28 hours
Sinoptic
Modelul și notarea procesului de Business ( BPM N), modelul de decizie și notația ( DMN ) și modelul de Management cazurilor și notația ( CMMN ) sunt trei standarde de Management obiectelor ( OMG ) pentru procese, decizii și modelare de cazuri. Acest curs oferă o introducere pentru toate și informează când ar trebui să le folosim.
21 hours
Sinoptic
Interfațele de codare care permit utilizatorilor să obțină ceea ce doresc cu ușurință este greu. Acest curs vă ghidează cum puteți crea un UI eficient cu cele mai noi tehnologii și biblioteci.

Acesta introduce ideea de logică de codare în motoarele de regulă (mai ales Nools și PHP Rules) pentru a facilita modificarea și testarea. După aceea, cursurile arată o modalitate de integrare a logicii pe partea frontală a site-ului web folosind Java Script. Logica codată în acest fel poate fi reutilizată pe backend.
28 hours
Sinoptic
Infinispan este un software de stocare a cache-urilor și a software-ului de stocare a datelor NoSQL, dezvoltat de Red Hat .
14 hours
Sinoptic
JBoss Application Server (JBoss AS) este un server open source, Java dezvoltat de JBoss, o divizie a Red Hat Inc .
14 hours
Sinoptic
În timp ce BPM este utilizat pentru a modela procese repetate pe baza unor fluxuri de lucru bine definite, Managementul Casei este o tehnică care reprezintă procese nerepetabile Spre deosebire de BPM, care se concentrează pe optimizarea proceselor și a proceselor, Case Management se concentrează pe date: captarea, prezentarea și modificarea intrărilor și ieșirilor de date pentru a ajuta managerii să ia decizii mai bune în zbor JBPM v7 reunește aceste două discipline într-o singură suită de software În cadrul acestui antrenament instruit, participanții vor învăța cum să creeze și să gestioneze cazuri în JBPM v7 prin participarea la exerciții live, practice, manuale și discuții Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor avea o înțelegere fermă când să utilizeze Case Management pentru a optimiza procesele și vor fi echipați cu practica necesară pentru a configura, configura și gestiona un sistem de gestionare a cazurilor bazat pe JBPM în cadrul propriei organizații Public Dezvoltatori Proiectanți de procese Analist al proceselor Persoane responsabile sau interesate de optimizarea proceselor în cadrul organizației Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
OpenRules este un sistem de Management deciziilor și a Business Rules open source care permite experților în materie și dezvoltatorilor de software să creeze, să testeze, să execute și să întrețină aplicații de luare a deciziilor din clasa întreprinderii.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să-și configureze propriul sistem de gestionare a deciziilor folosind un set de componente ambalate împreună cu software-ul disponibil în afara raftului.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Aplicați o metodologie standard și un set de instrumente pentru a crea un depozit de Business Rules nivel de Business Rules .
- Integrați OpenRules cu software-ul ușor disponibil, cum ar fi Excel , Go ogle Docs și Eclipse.
- Creați fluxuri de lucru cooperatiste, accesibile atât analistilor de Business cât și tehnicilor
- Creați o aplicație de luare a deciziilor pe care oamenii de afaceri o pot deține și gestiona singuri

Public

- Analisti de Business

Formatul cursului

- Partea de prelegere, discuții parțiale, exerciții și practici practice grele într-un mediu de laborator live.

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
- Pentru a afla mai multe despre OpenRules , accesați: http://openrules.com/
14 hours
Sinoptic
Contractele inteligente sunt utilizate pentru a codifica și încapsula regulile pentru inițierea și procesarea automată a tranzacțiilor pe blocul de blocuri În cadrul acestei instruiri instruite, participanții vor învăța cum să utilizeze IBM Operational Decision Manager (ODM) cu Hyperledger Composer pentru a implementa logica de afaceri a unui contract inteligent folosind regulile de afaceri Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați motorul de reguli ODM împreună cu Blockchain pentru a "unbury" regulile de la baza de cod a unei aplicații Blockchain Crearea unui sistem care să permită specialiștilor, cum ar fi contabili, auditori, avocați și analiști, să definească regulile de schimb pentru ei înșiși Utilizați Centrul de decizii ca o platformă pentru a guverna în mod regulat regulile Utilizați motorul de reguli ODM pentru a actualiza, testa și a implementa regulile fără a atinge codul contractului inteligent Implementați serverul IBM ODM Rule Execution Server Integrați IBM ODM cu Hyperledger Composer care rulează pe Hyperledger Fabric Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Obiectiv:

Acest curs de formare își propune să ajute analiștii în afaceri să învețe să modeleze eficient procesele lor de afaceri folosind BPMN, precum și resursele care sunt gestionate de activitățile lor. Fiind dirijate de un cadru de întreprindere agil, analiștii în afaceri învață pe parcursul acestui curs cum să utilizeze notațiile BPMN corespunzătoare și extensiile de afaceri ale UML pentru a face față cerințelor lor de afaceri și pentru a conduce în mod coerent activitățile la nivel de proiectare.
28 hours
Sinoptic
BPM N ( Business Process model și notație) și DMN (model de decizie și notație) sunt două
Standarde de Management obiectelor ( OMG ) pentru modelarea proceselor și luarea deciziilor. Această instruire oferă o introducere la aceste standarde și modul în care acestea trebuie utilizate.
14 hours
Sinoptic
Acest curs învață cum să proiectăm și să executăm decizii în reguli cu standardul OMG DMN (Model de decizie și notație).
14 hours
Sinoptic
Public: Managerii care doresc să ia decizii legate de BPM, Consultanți de afaceri, Analiști de afaceri, Ingineri de procese de afaceri, Analiști de sistem, Oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri Obiectivele cursului: Cum să măriți productivitatea și eficiența Cum de a spori conformitatea proceselor de afaceri și de guvernare Cum să faceți un proces de afaceri mai agil și să îl activați pentru o schimbare Cum de a spori capacitatea de a scala cele mai bune practici într-o organizație în schimbare Cum să îmbunătățiți comunicarea, cooperarea, coordonarea între echipe Cum să îmbunătățiți vizibilitatea conductei de proces Cum se pot face previziuni operaționale mai exacte Cum să măriți capacitatea procesului Cum să minimalizați costul intrărilor prin conducerea actorilor procesului prin acest proces și să reduceți personalul de înaltă calitate și scump Cum să faci mai rapidă rampa de închiriere prin efectuarea de noi angajări în urma documentației procesului de afaceri .
35 hours
Sinoptic
Acest curs este creat pentru persoanele care nu au experiență anterioară în ceea ce privește probabilitățile și statisticile .
7 hours
Sinoptic
Bonita BPM este o suită de gestionare a proceselor de afaceri și a fluxurilor de lucru open-source format din trei componente majore: Bonita Studio, Bonita BPM Engine și Bonita Portal. Bonita este adesea folosită în proiecte care necesită fluxuri de lucru complexe, cum ar fi: Supply Chain Management , e- Go vernment, Human Resources și Managementul contractelor.

Formatul cursului

- Se pune accent pe practica practică.
- Conceptele vor fi predate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare hands-on.
7 hours
Sinoptic
Signavio Process Manager este o aplicație pentru modelarea și simularea proceselor de afaceri Capacitățile sale de colaborare permit părților interesate să împărtășească și să comenteze modelele de proces și diagramele În acest training instruit, participanții vor învăța cum să gestioneze procesele de afaceri utilizând Signavio Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați draganddrop pentru a crea modele compatibile, care pot fi citite, care cartografiază operațiile unei organizații Colaborarea documentelor, optimizarea și simularea proceselor de afaceri Utilizați Signavio pentru a vă asigura conformitatea procesului Utilizați Signavio pentru a optimiza performanța afacerii Public Proiectanți de procese Analist al proceselor Persoane responsabile sau interesate de optimizarea proceselor în cadrul organizației Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Acest curs vă va oferi o imagine de ansamblu asupra tuturor inițiativelor majore BPEL pe piața actuală.

Veți avea o perspectivă asupra posibilităților acestei tehnologii interesante.

Până la sfârșitul cursului ar trebui să puteți:

- Înțelegeți conceptele-cheie ale specificației BPEL 1.1
- Fiți capabili să aflați sintaxa și semantica BPEL
- Înțelegerea relației dintre BPEL și WSDL
- Obținerea experienței folosind BPEL prin construirea unei aplicații complexe
- Înțelegerea structurilor BPEL care sunt cele mai potrivite
- Aflați cele mai bune practici pentru dezvoltarea în BizTalk sau Oracle JDeveloper
35 hours
Sinoptic
Este un curs care se poziționează în mijlocul administrației și Tehnologiei Informației, încorporând instrumente și tehnici pentru proiectarea, implementarea, controlul și analizarea proceselor operaționale de Business - aceasta implică de obicei persoane, organizații și aplicații software.
Acest curs conține sarcini practice, participanții vor fi introduși în subiecte în timpul cursurilor teoretice și vor fi însoțiți de exerciții practice.

Ce vei învăța?
1. Bazele BPM
2. Strategii de punere în aplicare a BPM
3. Modelarea, analiza și proiectarea proceselor
4. Go și strategiile de afaceri
5. Modelarea unui proces cu BPM N
6. Reguli de Business
28 hours
Sinoptic
Public: Managerii care doresc să ia decizii legate de BPM, Consultanți de afaceri, Analiști de afaceri, Ingineri de procese de afaceri, Analiști de sistem, Oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri .
14 hours
Sinoptic
Acest curs introduce elevul în limba Python . După finalizarea acestei clase, studentul va putea scrie programe Python non-banale care se ocupă de o mare varietate de domenii de subiect. Subiectele includ componente de limbă, care lucrează cu un IDE profesionist, constructe de flux de control, șiruri, I / O, colecții, clase, module și expresii regulate. Cursul este completat cu multe laboratoare practice, soluții și exemple de cod.

După finalizarea cursului, elevii vor putea demonstra cunoștințe și înțelegere a Principiilor de securitate Python .
21 hours
Sinoptic
Această instruire BPM va învăța cum să automatizați și să gestionați o gamă largă de fluxuri de lucru pentru afaceri. Vom examina etapele de automatizare într-un proces tipic în care lucrurile sunt transferate de la un participant la altul pentru acțiune, în conformitate cu un set de reguli de afaceri. Veți obține îndrumări de primă mână cu privire la cele mai bune practici de monitorizare automată, precum și sfaturi și trucuri pentru practici eficiente de guvernanță.

La finalizarea cursului, veți putea:

- Înțelegeți termenii și conceptele cheie din BPM
- Utilizați metodologii și tehnici majore pentru implementarea BPM
- Definiți diferitele tehnologii care suportă BPM
- Învață să discernem între cerințele procesului și regulile
- Hartă cazurile de afaceri scrise în zone de proces și seturi de reguli
- Înțelegeți variațiile strategiilor dintre abordările centrate pe reguli și abordările centrate pe proces
- Dezvoltați inteligența de afaceri din descrierea procesului și seturile de reguli
21 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru oricine are responsabilitatea proceselor de modelare în BPM N 2.0.

Acesta se concentrează pe aspectele practice ale tuturor specificațiilor BPM N 2.0, precum și pe implementarea modelelor comune.

Este o serie de cursuri scurte urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză și vor trebui să creeze o diagramă adecvată pentru fiecare problemă. După aceasta, diagramele vor fi discutate și evaluate de grup și de formator.

Acest curs se concentrează pe înțelegerea diagramelor BPM N, dar acoperă, de asemenea, partea de bază a părții de execuție a BPM N.
14 hours
Sinoptic
Skope-rules is a Python machine learning module built on top of scikit-learn.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use Python skope-rules to automatically generate rules based on existing data sets.

By the end of this training, participants will be able to:

- Use skope-rules to extract rules from available data.
- Apply skope-rules to carry out classification, particularly useful in supervised anomaly detection, or imbalanced classification.
- Generate rules for classifying new incoming data.
- Fit rules to address real-world problems in fraud detection, predictive maintenance, intrusion detection, insurance application approvals, etc.

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about skope-rules, please visit: https://github.com/scikit-learn-contrib/skope-rules
Sfarsit de saptamana Business Process Management Cursuri, Seara Business Process Management Training, Business Process Management Camp, BPM Cu instructor, Sfarsit de saptamana BPM Training, Seara Business Process Management (BPM) Cursuri, Business Process Management Coaching, BPM Instructor, BPM (Business Process Management) Trainer, Business Process Management (BPM) Cursuri, BPM (Business Process Management) Clase, BPM (Business Process Management) Pe pagina, BPM curs privat, Business Process Management one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!