Cursuri Business Rules

Cursuri Business Rules

Cursurile de formare în direct, online sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează prin discuții interactive și practici practice cum să folosești regulile de afaceri pentru a afirma structura afacerii sau pentru a controla comportamentul afacerii. Instruirea privind regulile de afaceri este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Business Rules Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Acest curs este creat pentru persoanele care nu au experiență anterioară în ceea ce privește probabilitățile și statisticile .
56 hours
Audienţă
  Arhitectul sistemului
În acest curs de instruire, participanții vor învăța:
  Cum să dezvoltați aplicații de afaceri pe platforma Pega. Arhitectura bazată pe reguli a Pega pentru setarea fluxurilor de proces, ecranele UI, deciziile automatizate și proprietățile. Cum să modelezi procesele de afaceri din lumea reală. Cum să îmbunătățiți proiectarea aplicației de afaceri. Cum să configurați comportamentul de prelucrare a cazului și a cazului. Cum să automatizați luarea deciziilor pe parcursul unei aplicații Cum să gestionați datele de referință pentru a permite aplicațiilor să se adapteze la condițiile de afaceri în schimbare.
21 hours
IBM ODM (alias Manager de decizii operaționale WebSphere) este un sistem de gestionare a regulilor de afaceri (BRMS) Acesta constă dintr-un depozit central și un motor de automatizare care permite crearea, gestionarea, testarea și guvernarea regulilor și evenimentelor de afaceri Regulile și evenimentele sunt stocate în depozitul central, unde pot fi accesate și modificate de către persoane fizice și software, fără a fi necesară reconstruirea oricărui software În acest training instruit, participanții vor învăța cum să creeze, să gestioneze și să execute reguli de afaceri, precum și cum să implementeze și să gestioneze o instanță a IBM ODM Decision Management într-un mediu live Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Gestionați componente ODM, inclusiv IBM Decision Center și IBM Decision Server Gestionați și executați regulile și evenimentele de afaceri Reduceți ciclul de testare, permițând altor aplicații software să detecteze și să ridice modificările aduse regulilor Combinați instrumente de luare a deciziilor și de detectare a modificărilor pentru a facilita adaptarea, auditul, urmărirea și testarea Separați regulile de afaceri de aplicațiile de afaceri pentru o mai mare flexibilitate Construiți ușor aplicații client pentru reguli de afaceri Utilizați Designer de evenimente pentru a crea proiecte de evenimente de afaceri Implementați și testați aplicații pentru evenimente de afaceri Construiți un tablou de bord personalizat pentru monitorizarea evenimentelor de afaceri Activează colaborarea dintre arhitecți, dezvoltatori și administratori pentru dezvoltarea și menținerea serviciilor decizionale Permiteți analiștilor de afaceri, managerilor de politici și autorilor de reguli să dezvolte și să mențină logica deciziei unei aplicații Public Dezvoltatori Manageri de proiect Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Contractele inteligente sunt utilizate pentru a codifica și încapsula regulile pentru inițierea și procesarea automată a tranzacțiilor pe blocul de blocuri În cadrul acestei instruiri instruite, participanții vor învăța cum să utilizeze IBM Operational Decision Manager (ODM) cu Hyperledger Composer pentru a implementa logica de afaceri a unui contract inteligent folosind regulile de afaceri Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați motorul de reguli ODM împreună cu Blockchain pentru a "unbury" regulile de la baza de cod a unei aplicații Blockchain Crearea unui sistem care să permită specialiștilor, cum ar fi contabili, auditori, avocați și analiști, să definească regulile de schimb pentru ei înșiși Utilizați Centrul de decizii ca o platformă pentru a guverna în mod regulat regulile Utilizați motorul de reguli ODM pentru a actualiza, testa și a implementa regulile fără a atinge codul contractului inteligent Implementați serverul IBM ODM Rule Execution Server Integrați IBM ODM cu Hyperledger Composer care rulează pe Hyperledger Fabric Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Acest curs se adresează arhitecților de întreprinderi, analiștilor de afaceri și sisteme și managerilor care doresc să aplice regulile de afaceri pentru soluția lor. Cu Drools , vă puteți scrie regulile de afaceri folosind un limbaj aproape natural, reducând astfel decalajul dintre business și IT.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 dezvoltatorilor. Acest curs nu acoperă integrarea drools, performanță sau orice alte subiecte complexe.
21 hours
Acest curs a fost pregătit pentru persoanele care sunt implicate în administrarea activelor de cunoștințe corporative (reguli, procese) cum ar fi administratorii de sistem, integratorii de sistem, administratorii de servere de aplicații etc ... Folosim cea mai nouă versiune stabilă comună a Drools pentru a rula acest curs, dar versiunile mai vechi sunt, de asemenea, posibile dacă ați convenit înainte de rezervare.
21 hours
Acest curs utilizează o abordare practică a predării OptaPlanner . Acesta oferă participanților instrumentele necesare pentru a îndeplini funcțiile de bază ale acestui instrument.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 analiștilor de Business responsabili de scrierea de teste și reguli. Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure. Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 analiștilor de afaceri responsabili de scrierea de teste și reguli Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri .
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 pentru dezvoltatoriAcest curs nu acoperă drools integrare, performanță sau orice alte subiecte complexe .
14 hours
j BPM este un Business Process Management Suite ( BPM S) scris în Java . Drools este o suită de Management Business Rules (BRMS). Integrarea ambelor îmbunătățește logica de afaceri, rezultând o specificație optimă. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor și analiștilor de afaceri care doresc să creeze BPM într-o aplicație. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Schimbați modele de domenii și diagrame între diferite instrumente
 • Stabilizează o punte de legătură între procesul de proiectare și implementarea procesului
 • Standardizați un model și o notare a procesului de afaceri
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
JBoss Application Server (JBoss AS) este un server open source, Java dezvoltat de JBoss, o divizie a Red Hat Inc .
28 hours
Infinispan este un software de stocare a cache-urilor și a software-ului de stocare a datelor NoSQL, dezvoltat de Red Hat .
21 hours
Interfațele de codare care permit utilizatorilor să obțină ceea ce doresc cu ușurință este greu. Acest curs vă ghidează cum puteți crea un UI eficient cu cele mai noi tehnologii și biblioteci. Acesta introduce ideea de logică de codare în motoarele de regulă (mai ales Nools și PHP Rules) pentru a facilita modificarea și testarea. După aceea, cursurile arată o modalitate de integrare a logicii pe partea frontală a site-ului web folosind Java Script. Logica codată în acest fel poate fi reutilizată pe backend.
14 hours
Acest curs învață cum să proiectăm și să executăm decizii în reguli cu standardul OMG DMN (Model de decizie și notație).
28 hours
Modelul și notarea procesului de Business ( BPM N), modelul de decizie și notația ( DMN ) și modelul de Management cazurilor și notația ( CMMN ) sunt trei standarde de Management obiectelor ( OMG ) pentru procese, decizii și modelare de cazuri. Acest curs oferă o introducere pentru toate și informează când ar trebui să le folosim.
28 hours
BPM N ( Business Process model și notație) și DMN (model de decizie și notație) sunt două
Standarde de Management obiectelor ( OMG ) pentru modelarea proceselor și luarea deciziilor. Această instruire oferă o introducere la aceste standarde și modul în care acestea trebuie utilizate.
14 hours
OpenRules is an open source Business Rules and Decision Management System that allows subject matter experts and software developers to create, test, execute, and maintain enterprise-class decision making applications. In this instructor-led, live training, participants will learn how to configure their own decision management system using a set of packaged components together with available off-the-shelf software. By the end of this training, participants will be able to:
 • Apply a standard methodology and toolset to create an enterprise-level Business Rules Repository. 
 • Integrate OpenRules with readily available software such as Excel, Google Docs and Eclipse.
 • Create cooperative workflows that are accessible to both Business and Technical Analysts
 • Create a decision making application that business people can own and manage themselves
Audience
 • Business Analysts
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
 • To learn more about OpenRules, please visit: https://openrules.com/
14 hours
Rule Learner este componenta principala a sistemului OpenRules Business Rules Management. Este utilizat pentru a genera reguli de afaceri pe baza datelor existente. În această instruire condusă de instructor, formarea în direct (intenționat sau la distanță), participanții vor învăța cum să utilizeze Rule Learner pentru a genera reguli prin combinarea învățării mașinilor și a tehnologiilor și tehnicilor de reglementare a afacerilor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Modelele de extracție și clasificarea din seturile mari de date Combinați diferite componente software și tehnici pentru a genera reguli de afaceri Stocarea, gestionarea și optimizarea regulilor de afaceri într-un repository de reguli
Audienţă
  Dezvoltatori Știință de date Arhitectul sistemului
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele într-un mediu de laborator live.
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre Rules Learner, vă rugăm să vizitați: http://openrules.com/rulelearner.htm
14 hours
Scope-rules este un modul de învățare automată Python construit pe partea de sus a scikit-learn. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (on-site sau la distanță), participanții vor învăța cum să utilizeze Python reguli de scară pentru a genera automat reguli pe baza seturilor de date existente. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Utilizați regulile scope pentru a extrage regulile din datele disponibile. Aplicați regulile de scară pentru a efectua clasificarea, mai ales utilă în detectarea anomaliilor supravegheate sau clasificarea dezechilibrată. Generați reguli pentru clasificarea datelor noi care intră. Reguli adecvate pentru rezolvarea problemelor din lumea reală în detecția fraudelor, întreținerea predictivă, detecția intruziunii, aprobările cererii de asigurare etc.
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele într-un mediu de laborator live.
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre scope-rule, vă rugăm să vizitați: https://github.com/scikit-learn-contrib/skope-rules
14 hours
Acest curs introduce elevul în limba Python . După finalizarea acestei clase, studentul va putea scrie programe Python non-banale care se ocupă de o mare varietate de domenii de subiect. Subiectele includ componente de limbă, care lucrează cu un IDE profesionist, constructe de flux de control, șiruri, I / O, colecții, clase, module și expresii regulate. Cursul este completat cu multe laboratoare practice, soluții și exemple de cod. După finalizarea cursului, elevii vor putea demonstra cunoștințe și înțelegere a Principiilor de securitate Python .
21 hours
Acest curs se adresează arhitecților de întreprinderi, analiștilor de afaceri și sisteme, managerilor tehnici și dezvoltatorilor care doresc să aplice regulile de afaceri soluțiilor lor. Acest curs conține o mulțime de exerciții practice hands-on în timpul cărora participanții vor crea reguli de lucru. Vă rugăm să consultați celelalte cursuri ale noastre dacă aveți nevoie doar de o imagine de ansamblu a Drools . Acest curs este de obicei livrat pe cea mai nouă versiune stabilă de Drools și j BPM , dar în cazul unui curs personalizat, poate fi adaptat la o versiune specifică.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Business Rules Cursuri, Seara Business Rules Training, Business Rules Camp, Business Rules Cu instructor, Sfarsit de saptamana Business Rules Training, Seara Business Rules Cursuri, Business Rules Coaching, Business Rules Instructor, Business Rules Trainer, Business Rules Cursuri, Business Rules Clase, Business Rules Pe pagina, Business Rules curs privat, Business Rules one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions