Cursuri Drools

Cursuri Drools

Local instructor-led live Drools training courses in România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Drools Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Acest curs se adresează arhitecților de întreprinderi, analiștilor de afaceri și sisteme și managerilor care doresc să aplice regulile de afaceri pentru soluția lor. Cu Drools , vă puteți scrie regulile de afaceri folosind un limbaj aproape natural, reducând astfel decalajul dintre business și IT.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 dezvoltatorilor. Acest curs nu acoperă integrarea drools, performanță sau orice alte subiecte complexe.
21 hours
Acest curs a fost pregătit pentru persoanele care sunt implicate în administrarea activelor de cunoștințe corporative (reguli, procese) cum ar fi administratorii de sistem, integratorii de sistem, administratorii de servere de aplicații etc ... Folosim cea mai nouă versiune stabilă comună a Drools pentru a rula acest curs, dar versiunile mai vechi sunt, de asemenea, posibile dacă ați convenit înainte de rezervare.
21 hours
Acest curs utilizează o abordare practică a predării OptaPlanner . Acesta oferă participanților instrumentele necesare pentru a îndeplini funcțiile de bază ale acestui instrument.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 analiștilor de Business responsabili de scrierea de teste și reguli. Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure. Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 analiștilor de afaceri responsabili de scrierea de teste și reguli Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri .
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 pentru dezvoltatoriAcest curs nu acoperă drools integrare, performanță sau orice alte subiecte complexe .
14 hours
j BPM este un Business Process Management Suite ( BPM S) scris în Java . Drools este o suită de Management Business Rules (BRMS). Integrarea ambelor îmbunătățește logica de afaceri, rezultând o specificație optimă. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor și analiștilor de afaceri care doresc să creeze BPM într-o aplicație. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Schimbați modele de domenii și diagrame între diferite instrumente
 • Stabilizează o punte de legătură între procesul de proiectare și implementarea procesului
 • Standardizați un model și o notare a procesului de afaceri
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Acest curs se adresează arhitecților de întreprinderi, analiștilor de afaceri și sisteme, managerilor tehnici și dezvoltatorilor care doresc să aplice regulile de afaceri soluțiilor lor. Acest curs conține o mulțime de exerciții practice hands-on în timpul cărora participanții vor crea reguli de lucru. Vă rugăm să consultați celelalte cursuri ale noastre dacă aveți nevoie doar de o imagine de ansamblu a Drools . Acest curs este de obicei livrat pe cea mai nouă versiune stabilă de Drools și j BPM , dar în cazul unui curs personalizat, poate fi adaptat la o versiune specifică.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Drools Cursuri, Seara Drools Training, Drools Camp, Drools Cu instructor, Sfarsit de saptamana Drools Training, Seara Drools Cursuri, Drools Coaching, Drools Instructor, Drools Trainer, Drools Cursuri, Drools Clase, Drools Pe pagina, Drools curs privat, Drools one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions