Cursuri OptaPlanner

Cursuri OptaPlanner

Cursurile de instruire locale, instruite live OptaPlanner demonstrează, prin discuții interactive și practică de manoperă, fundamentele OptaPlanner Instruirea OptaPlanner este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Acest curs utilizează o abordare practică a predării OptaPlanner . Acesta oferă participanților instrumentele necesare pentru a îndeplini funcțiile de bază ale acestui instrument.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana OptaPlanner Cursuri, Seara OptaPlanner Training, OptaPlanner Camp, OptaPlanner Cu instructor, Sfarsit de saptamana OptaPlanner Training, Seara OptaPlanner Cursuri, OptaPlanner Coaching, OptaPlanner Instructor, OptaPlanner Trainer, OptaPlanner Cursuri, OptaPlanner Clase, OptaPlanner Pe pagina, OptaPlanner curs privat, OptaPlanner one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!