Cursuri BPMS

Cursuri BPMS

Cursuri de instruire live BPMS instruite local în România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
Bonita BPM este un open-source de gestionare a proceselor de afaceri și suita de flux de lucru alcătuit din trei componente majore: Bonita Studio, Bonita BPM Engine și Bonita portal. Bonita este adesea utilizat în proiecte care necesită fluxuri de lucru complexe, ar fi managementul lanțului de aprovizionare, e-guvernare, resurse umane, și managementul contractelor.

format al cursului

- accent este pe hands-on practică.
- concepte vor fi predate prin mostre, exerciții și hands-on dezvoltare.
35 hours
Sinoptic
Este un curs care se poziționează în mijlocul administrației și tehnologiei informației, încorporând instrumente și tehnici pentru proiectarea, implementarea, controlul și analizarea proceselor operaționale de afaceri - aceasta implică, de obicei, persoane fizice, organizații și aplicații software.
Acest curs conține sarcini practice, participanții vor fi introduși în subiecte în timpul orelor teoretice și vor fi însoțiți de exerciții practice.

Ce vei învăța?
1. Bazele BPM
2. Strategii de punere în aplicare a BPM
3. Modelarea, analiza și proiectarea proceselor
4. Guvernanța și strategiile de afaceri
5. Modelarea unui proces cu BPMN
6. Reguli de afaceri
14 hours
Sinoptic
Public: Managerii care doresc să ia decizii legate de BPM, Consultanți de afaceri, Analiști de afaceri, Ingineri de procese de afaceri, Analiști de sistem, Oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri Obiectivele cursului: Cum să măriți productivitatea și eficiența Cum de a spori conformitatea proceselor de afaceri și de guvernare Cum să faceți un proces de afaceri mai agil și să îl activați pentru o schimbare Cum de a spori capacitatea de a scala cele mai bune practici într-o organizație în schimbare Cum să îmbunătățiți comunicarea, cooperarea, coordonarea între echipe Cum să îmbunătățiți vizibilitatea conductei de proces Cum se pot face previziuni operaționale mai exacte Cum să măriți capacitatea procesului Cum să minimalizați costul intrărilor prin conducerea actorilor procesului prin acest proces și să reduceți personalul de înaltă calitate și scump Cum să faci mai rapidă rampa de închiriere prin efectuarea de noi angajări în urma documentației procesului de afaceri .
21 hours
Sinoptic
Această instruire BPM vă va învăța cum să automatizați și să gestionați o gamă largă de fluxuri de lucru pentru afaceri. Vom examina pașii de automatizare într-un proces tipic în care articolele de lucru sunt transmise de la un participant la altul pentru acțiune, în conformitate cu un set de reguli de afaceri. Veți obține îndrumări de primă mână cu privire la cele mai bune practici de monitorizare automată, precum și sfaturi și trucuri pentru practici eficiente de guvernanță.

La finalizarea cursului, veți putea:

- Înțelegeți termenii și conceptele cheie din BPM
- Utilizați metodologii și tehnici majore pentru implementarea BPM
- Definiți diferitele tehnologii care suportă BPM
- Învață să discernem între cerințele procesului și regulile
- Mapați cazurile de afaceri scrise în zone de proces și seturi de reguli
- Înțelegeți variațiile strategiilor între abordările bazate pe reguli și abordările centralizate pe procese
- Dezvoltați inteligența de afaceri din descrierea procesului și seturile de reguli
21 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru oricine are responsabilitatea proceselor de modelare în BPMN 20 Se concentrează asupra aspectelor practice ale tuturor specificațiilor BPMN 20, precum și asupra implementării modelelor comune Este o serie de cursuri scurte, urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză și vor trebui să creeze o diagramă adecvată pentru fiecare problemă După aceasta, diagramele vor fi discutate și evaluate de către grup și formator Acest curs se concentrează pe înțelegerea diagramei BPMN, dar acoperă, de asemenea, partea de bază a părții de execuție a BPMN .
14 hours
Sinoptic
Public:

Delegatii care au un interes in modelarea proceselor vor beneficia de participarea la acest curs de modelare a proceselor de modelare a afacerilor, inclusiv:

- Analiști de afaceri și proces
- Proiectanți și implementatori de procese
- Managerii de proiect și de program
- Oricine este implicat în schimbarea și transformarea afacerii.
14 hours
Sinoptic
Acest curs de formare își propune să ajute analiștii în afaceri să învețe să modeleze eficient procesele lor de afaceri folosind BPMN, precum și resursele care sunt gestionate de activitățile lor Fiind dirijate de un cadru de întreprindere agil, analiștii în afaceri învață pe parcursul acestui curs cum să utilizeze notațiile BPMN corespunzătoare și extensiile de afaceri ale UML pentru a face față cerințelor lor de afaceri și pentru a conduce în mod coerent activitățile la nivel de proiectare .
28 hours
Sinoptic
Acest curs este creat pentru persoanele care vor fi responsabile pentru executarea procesului cu Activitatea.
21 hours
Sinoptic
Activiti este un engine open-source pentru fluxul de lucru și platforma Business Process Management (BPM) pentru oameni de afaceri, dezvoltatori și administratori de sistem.
14 hours
Sinoptic
ProcessMaker este o aplicație software BPM Open Source. Este un instrument ușor de utilizat, bazat pe web, scris în PHP, care poate concura cu soluții scumpe de întreprindere.

Acest curs vă prezintă modul de implementare a managementului proceselor utilizând ProcessMaker, concentrându-se asupra modului de a crea o definiție a procesului, a defini roluri, grupuri și utilizatori și a începe un proces dintr-o aplicație externă.
28 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru manageri, analiști de afaceri, designeri de procese, dezvoltatori și specialiști care doresc să fie capabili să proiecteze, să valideze și să simuleze un proces cu jBPM. Acesta include, de asemenea, teste de unitate de scris pentru procese.

Cursul folosește de obicei cea mai nouă versiune stabilă a proiectului jBPM comunitar. Versiunile anterioare ale jBPM pot fi de asemenea folosite (aprobarea înainte de rezervare necesară)
Sfarsit de saptamana BPMS Cursuri, Seara BPMS Training, BPMS Camp, BPMS Cu instructor, Sfarsit de saptamana BPMS Training, Seara BPMS Cursuri, BPMS Coaching, BPMS Instructor, BPMS Trainer, BPMS Cursuri, BPMS Clase, BPMS Pe pagina, BPMS curs privat, BPMS one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!