Cursuri jBPM

Cursuri jBPM

Cursuri de instruire jBPM live instruite live la România.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

jBPM Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
În timp ce BPM este utilizat pentru a modela procese repetate pe baza unor fluxuri de lucru bine definite, Managementul Casei este o tehnică care reprezintă procese nerepetabile Spre deosebire de BPM, care se concentrează pe optimizarea proceselor și a proceselor, Case Management se concentrează pe date: captarea, prezentarea și modificarea intrărilor și ieșirilor de date pentru a ajuta managerii să ia decizii mai bune în zbor JBPM v7 reunește aceste două discipline într-o singură suită de software În cadrul acestui antrenament instruit, participanții vor învăța cum să creeze și să gestioneze cazuri în JBPM v7 prin participarea la exerciții live, practice, manuale și discuții Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor avea o înțelegere fermă când să utilizeze Case Management pentru a optimiza procesele și vor fi echipați cu practica necesară pentru a configura, configura și gestiona un sistem de gestionare a cazurilor bazat pe JBPM în cadrul propriei organizații Public Dezvoltatori Proiectanți de procese Analist al proceselor Persoane responsabile sau interesate de optimizarea proceselor în cadrul organizației Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
j BPM este un Business Process Management Suite ( BPM S) scris în Java . Drools este o suită de Management Business Rules (BRMS). Integrarea ambelor îmbunătățește logica de afaceri, rezultând o specificație optimă.

Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor și analiștilor de afaceri care doresc să creeze BPM într-o aplicație.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Schimbați modele de domenii și diagrame între diferite instrumente
- Stabilizează o punte de legătură între procesul de proiectare și implementarea procesului
- Standardizați un model și o notare a procesului de afaceri

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Sinoptic
Acest curs se adresează arhitecților de întreprinderi, analiștilor de afaceri și sisteme, managerilor tehnici și dezvoltatorilor care doresc să aplice regulile de afaceri soluțiilor lor.

Acest curs conține o mulțime de exerciții practice hands-on în timpul cărora participanții vor crea reguli de lucru. Vă rugăm să consultați celelalte cursuri ale noastre dacă aveți nevoie doar de o imagine de ansamblu a Drools .

Acest curs este de obicei livrat pe cea mai nouă versiune stabilă de Drools și j BPM , dar în cazul unui curs personalizat, poate fi adaptat la o versiune specifică.
28 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru manageri, analiști de afaceri, designeri de procese, dezvoltatori și specialiști care doresc să fie capabili să proiecteze, să valideze și să simuleze un proces cu j BPM . De asemenea, include testarea unităților de scriere a proceselor.

Cursul folosește de obicei cea mai nouă versiune stabilă a proiectului comunității j BPM . Versiunile anterioare ale j BPM pot fi de asemenea utilizate (aprobarea înainte de rezervare necesară)
35 hours
Sinoptic
Aceste cursuri sunt destinate dezvoltatorilor de procese și dezvoltatorilor de software care doresc să știe cum să gestioneze, să manipuleze și să dezvolte procesele cu jBPM Acesta acoperă componentele jBPM și elementele BPMN 2 implementate în JBPM, inclusiv gestionarea semnalelor și evenimentelor, gateway-uri de programare, date privind procesele de injectare și desfășurarea activităților paralele NobleProg încearcă să ruleze acest curs pe cea mai recentă versiune a versiunii Open Source a jBPM, însă pot fi solicitate versiuni mai vechi sau versiuni beta .

Upcoming jBPM Courses

Sfarsit de saptamana jBPM Cursuri, Seara jBPM Training, jBPM Camp, jBPM Cu instructor, Sfarsit de saptamana jBPM Training, Seara jBPM Cursuri, jBPM Coaching, jBPM Instructor, jBPM Trainer, jBPM Cursuri, jBPM Clase, jBPM Pe pagina, jBPM curs privat, jBPM one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions