Cursuri jBPM

Cursuri jBPM

Cursuri de instruire jBPM live instruite live la România.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
În timp ce BPM este utilizat pentru a modela procese repetate pe baza unor fluxuri de lucru bine definite, Managementul Casei este o tehnică care reprezintă procese nerepetabile Spre deosebire de BPM, care se concentrează pe optimizarea proceselor și a proceselor, Case Management se concentrează pe date: captarea, prezentarea și modificarea intrărilor și ieșirilor de date pentru a ajuta managerii să ia decizii mai bune în zbor JBPM v7 reunește aceste două discipline într-o singură suită de software În cadrul acestui antrenament instruit, participanții vor învăța cum să creeze și să gestioneze cazuri în JBPM v7 prin participarea la exerciții live, practice, manuale și discuții Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor avea o înțelegere fermă când să utilizeze Case Management pentru a optimiza procesele și vor fi echipați cu practica necesară pentru a configura, configura și gestiona un sistem de gestionare a cazurilor bazat pe JBPM în cadrul propriei organizații Public Dezvoltatori Proiectanți de procese Analist al proceselor Persoane responsabile sau interesate de optimizarea proceselor în cadrul organizației Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Acest curs vizează arhitecți de întreprinderi, analiști de afaceri și de sistem, manageri tehnici și dezvoltatori care doresc să aplice reguli de afaceri soluțiilor lor.

Acest curs conține o mulțime de exerciții practice simple în care participanții vor crea reguli de lucru. Vă rugăm să consultați celelalte cursuri ale noastre dacă aveți nevoie de o prezentare generală a Drools .

Acest curs este de obicei livrat pe cea mai nouă versiune stabilă a Drools și j BPM , dar în cazul unui curs personalizat, poate fi adaptat la o versiune specifică.
35 hours
Sinoptic
Aceste cursuri sunt destinate dezvoltatorilor de procese și dezvoltatorilor de software care doresc să știe cum să gestioneze, să manipuleze și să dezvolte procesele cu jBPM Acesta acoperă componentele jBPM și elementele BPMN 2 implementate în JBPM, inclusiv gestionarea semnalelor și evenimentelor, gateway-uri de programare, date privind procesele de injectare și desfășurarea activităților paralele NobleProg încearcă să ruleze acest curs pe cea mai recentă versiune a versiunii Open Source a jBPM, însă pot fi solicitate versiuni mai vechi sau versiuni beta .
28 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru manageri, analiști de afaceri, designeri de procese, dezvoltatori și specialiști care doresc să fie capabili să proiecteze, să valideze și să simuleze un proces cu j BPM . De asemenea, include testarea unităților de scriere a proceselor.

Cursul folosește de obicei cea mai nouă versiune stabilă a proiectului comunității j BPM . Versiunile anterioare ale j BPM pot fi de asemenea utilizate (aprobarea înainte de rezervare necesară)
Sfarsit de saptamana jBPM Cursuri, Seara jBPM Training, jBPM Camp, jBPM Cu instructor, Sfarsit de saptamana jBPM Training, Seara jBPM Cursuri, jBPM Coaching, jBPM Instructor, jBPM Trainer, jBPM Cursuri, jBPM Clase, jBPM Pe pagina, jBPM curs privat, jBPM one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!