Cursuri BPMN

Cursuri BPMN

Local, instructor-led live BPMN (Business Process Model and Notation) training courses demonstrate through discussion and hands-on practice how to understand, plan, implement BPMN software and practices within an organization. NobleProg is a contributor to OMG BPMN certification programme (OCEB 2).

BPMN training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live BPMN training can be carried out locally on customer premises in România or in NobleProg corporate training centers in România. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Acest curs de formare își propune să ajute analiștii în afaceri să învețe să modeleze eficient procesele lor de afaceri folosind BPMN, precum și resursele care sunt gestionate de activitățile lor Fiind dirijate de un cadru de întreprindere agil, analiștii în afaceri învață pe parcursul acestui curs cum să utilizeze notațiile BPMN corespunzătoare și extensiile de afaceri ale UML pentru a face față cerințelor lor de afaceri și pentru a conduce în mod coerent activitățile la nivel de proiectare .
35 hours
Overview
Public

Acest curs pregătește participanții să execute procese de afaceri cu BPMN. Acesta acoperă reprezentarea grafică, precum și atributele utilizate în mod obișnuit ale elementelor BPMN 2.

Tehnologie

Acest curs nu este specific platformei, doar elementele și atributele acoperite de specificațiile OMG sunt acoperite. În mod implicit, utilizează jBPM, dar orice alt instrument poate fi folosit atâta timp cât instrumentul acceptă BPMN 2.0.

Formatul clasei

Participanții vor urma exemple de cazuri de utilizare urmate de exerciții practice pentru a-și putea executa procesul.
21 hours
Overview
Mineritul proceselor sau Descoperirea automată a proceselor de afaceri (ABPD) este o tehnică care aplică algoritmi pentru jurnalele de evenimente în scopul analizării proceselor de afaceri Mineritul proceselor depășește capacitatea de stocare a datelor și analiza datelor; el îmbină datele cu procesele și oferă perspective asupra tendințelor și modelelor care afectează eficiența procesului Formatul cursului Cursul începe cu o prezentare generală a tehnicilor cele mai frecvent utilizate pentru mineritul de proces Discutăm diferitele algoritmi de descoperire a proceselor și instrumentele utilizate pentru descoperirea și modelarea proceselor bazate pe datele evenimentului brut Studiile de caz Reallife sunt examinate și seturile de date sunt analizate utilizând cadrul Open Source ProM Public Profesioniști în domeniul științei datelor Oricine este interesat de înțelegerea și aplicarea modelării proceselor și minelor de date .
14 hours
Overview
Obiectiv:

Acest curs de formare își propune să ajute analiștii în afaceri să învețe să modeleze eficient procesele lor de afaceri folosind BPMN, precum și resursele care sunt gestionate de activitățile lor. Fiind dirijate de un cadru de întreprindere agil, analiștii în afaceri învață pe parcursul acestui curs cum să utilizeze notațiile BPMN corespunzătoare și extensiile de afaceri ale UML pentru a face față cerințelor lor de afaceri și pentru a conduce în mod coerent activitățile la nivel de proiectare.
7 hours
Overview
Bonita BPM este o aplicație de gestionare a proceselor business și suită de fluxuri de lucru, compusă din trei componente principale: Bonita Studio, Bonita BPM Engine și Bonita Portal Bonita este adesea folosită în proiecte care necesită fluxuri de lucru complexe, cum ar fi Managementul lanțului de aprovizionare, guvernarea electronică, resursele umane și managementul contractelor Public Manageri, analiști de afaceri și designeri de proces care doresc să proiecteze, să valideze și să simuleze un proces cu Bonita BPM Formatul cursului Accentul se pune pe practica de lucru Conceptele vor fi predate prin eșantioane, exerciții și dezvoltarea manuală .
28 hours
Overview
Modelul și notația procesului de afaceri (BPMN) și modelul și notația de decizie (DMN) sunt două OMG (Object Management Group), standarde pentru modelarea proceselor și luarea deciziilor Această formare oferă o introducere la aceste standarde și modul în care acestea ar trebui utilizate .
28 hours
Overview
Modelul și notația procesului de afaceri (BPMN), modelul de notare și notația (DMN) și modelul și notația de management al cazurilor (CMMN) sunt trei standarde pentru procese, decizii și modelare a cazurilor Acest curs oferă o introducere pentru toți și informează când trebuie să folosim care.
14 hours
Overview
Public:

Delegatii care au un interes in modelarea proceselor vor beneficia de participarea la acest curs de modelare a proceselor de modelare a afacerilor, inclusiv:

- Analiști de afaceri și proces
- Proiectanți și implementatori de procese
- Managerii de proiect și de program
- Oricine este implicat în schimbarea și transformarea afacerii.
21 hours
Overview
Acest curs a fost creat pentru oricine are responsabilitatea proceselor de modelare în BPMN 20 Se concentrează asupra aspectelor practice ale tuturor specificațiilor BPMN 20, precum și asupra implementării modelelor comune Este o serie de cursuri scurte, urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză și vor trebui să creeze o diagramă adecvată pentru fiecare problemă După aceasta, diagramele vor fi discutate și evaluate de către grup și formator Acest curs se concentrează pe înțelegerea diagramei BPMN, dar acoperă, de asemenea, partea de bază a părții de execuție a BPMN .
35 hours
Overview
Este un curs care se poziționează în mijlocul administrației și tehnologiei informației, încorporând instrumente și tehnici pentru proiectarea, implementarea, controlul și analizarea proceselor operaționale de afaceri - aceasta implică, de obicei, persoane fizice, organizații și aplicații software.
Acest curs conține sarcini practice, participanții vor fi introduși în subiecte în timpul orelor teoretice și vor fi însoțiți de exerciții practice.

Ce vei învăța?
1. Bazele BPM
2. Strategii de punere în aplicare a BPM
3. Modelarea, analiza și proiectarea proceselor
4. Guvernanța și strategiile de afaceri
5. Modelarea unui proces cu BPMN
6. Reguli de afaceri
28 hours
Overview
Public: Managerii care doresc să ia decizii legate de BPM, Consultanți de afaceri, Analiști de afaceri, Ingineri de procese de afaceri, Analiști de sistem, Oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri .
28 hours
Overview
Acest curs este creat pentru persoanele care vor fi responsabile pentru executarea procesului cu Activitatea.
14 hours
Overview
ProcessMaker este o aplicație software BPM Open Source. Este un instrument ușor de utilizat, bazat pe web, scris în PHP, care poate concura cu soluții scumpe de întreprindere.

Acest curs vă prezintă modul de implementare a managementului proceselor utilizând ProcessMaker, concentrându-se asupra modului de a crea o definiție a procesului, a defini roluri, grupuri și utilizatori și a începe un proces dintr-o aplicație externă.
21 hours
Overview
Acest curs a fost creat pentru analiștii de afaceri care doresc să utilizeze extensiv BPMN 20 în proiectele lor Se concentrează asupra aspectelor practice ale tuturor specificațiilor BPMN 20, precum și asupra implementării modelelor comune Este o serie de cursuri scurte, urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză și vor trebui să creeze o diagramă adecvată pentru fiecare problemă După aceasta, diagramele vor fi discutate și evaluate de către grup și formator Acest curs nu acoperă partea de execuție a BPMN, se axează pe aspectele de analiză și proiectare a proceselor din BPMN 20 .
14 hours
Overview
Cursul are ca scop predarea cunoștințelor practice ale modelării și învățării BPMN de bază.

Studentul ideal este o persoană care analizează și documentează procesele ca un model, care este un sistem informatic pentru utilizatorii de afaceri sau un analist de afaceri care colaborează cu oamenii de afaceri într-o anumită funcție organizațională.

Instruirea se desfășoară printr-o discuție moderată (40%) și un atelier de calculatoare (60%). O parte a laboratorului este traducerea situațiilor de afaceri descrise în diagrama BPMN

Cursul este un curs practic foarte intens în sens strict, formarea nu se ocupă în niciun fel de considerentele teoretice ale BPMN.
14 hours
Overview
Cursul are ca scop predarea cunoștințelor practice și învățarea abilităților de modelare a BPMN la nivelurile Intermediate și Advanced.

Participantul ideal este un antreprenor de antrenament, ceea ce înseamnă că persoana descoperă, identifică, adună și analizează cerințele utilizatorilor în sistem. - Dezvoltatorii avansați de aplicații informatice și arhitecții de sisteme interesați de perspectiva creării de procese de afaceri, drivere de sistem și personalizate.

Cursul nu abordează probleme Nivel BPMN executabil.

Antrenamentul se desfășoară într-o tehnică dominantă, sub forma unui calculator (~ 90%), pe parcursul căruia, pe de o parte, traducem situații reale de afaceri pentru BPD, pe de altă parte gata să interpretăm diagrame care evaluează utilitatea lor practică.

Cursul este un curs practic foarte intens în sens strict, formarea nu a abordat în vreun fel considerentele teoretice ale BPMN.
14 hours
Overview
Curs de audiență:

Managerii care doresc să înțeleagă diagramele BPMN, consultanții de afaceri, analiștii în afaceri, inginerii proceselor de afaceri, analiștii de sistem și oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri utilizând o notație standardizată de modelare unificată.

Obiectivele cursului:

- Creați diagrame de proces de înaltă calitate
- Model în procesul de notare BPMN
- Captură ca-este informații de proces
- Implementați procese optimizate de procesare pentru procesele intensive
- Simplificați definițiile complexe ale proceselor și le rupeți în bucăți mai ușor de gestionat
14 hours
Overview
Deși SOA nu este specific software-ului BPM, există o serie de sinergii naturale între BPM și SOA. Poate că cele mai evidente dintre acestea sunt separarea managementului proceselor de afaceri ca o funcție independentă, permițând procesele să fie proiectate independent de orice aplicație unică și utilizate ca logică de afaceri partajată.
28 hours
Overview
Acest curs a fost creat pentru manageri, analiști de afaceri, designeri de procese, dezvoltatori și specialiști care doresc să fie capabili să proiecteze, să valideze și să simuleze un proces cu jBPM. Acesta include, de asemenea, teste de unitate de scris pentru procese.

Cursul folosește de obicei cea mai nouă versiune stabilă a proiectului jBPM comunitar. Versiunile anterioare ale jBPM pot fi de asemenea folosite (aprobarea înainte de rezervare necesară)
21 hours
Overview
Acest curs vă pregătește pentru expertul OMG certificat în BPM 2 (OCEB v2) Business Intermediate Exam
28 hours
Overview
Dezvoltatorul de conținut OCEB2

NobleProg are statut oficial OMG OCEB 2 Content Developer , ceea ce înseamnă că schițele noastre de curs și materialele de curs au fost elaborate de aceiași experți care au pregătit întrebări pentru examenele OCEB 2.

Acest curs vă pregătește pentru expertul OMG certificat în Examinarea fundamentală BPM (OCEB v2).

După acest curs puteți practica folosirea motorului nostru de testare pe peste 200 de întrebări.

.
14 hours
Overview
Acest curs vă pregătește pentru Expert OMG certificat în BPM (OCEB) Examen Tehnic Intermediar.

http://www.omg.org/oceb/coveragemap-tech-inter.htm
7 hours
Overview
Acest curs vă pregătește pentru Expert OMG certificat în BPM (OCEB) Examen tehnic avansat.

http://www.omg.org/oceb/coveragemap-tech-inter.htm
14 hours
Overview
Acest curs vă pregătește pentru examenul OCEB Business Advanced

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana BPMN Cursuri, Seara BPMN Training, BPMN Camp, BPMN Cu instructor, Sfarsit de saptamana BPMN Training, Seara BPMN Cursuri, BPMN Coaching, BPMN Instructor, BPMN Trainer, BPMN Cursuri, BPMN Clase, BPMN Pe pagina, BPMN curs privat, BPMN one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!