Cursuri BPMN

Cursuri BPMN

Cursurile de formare BPMN (Business Process Model and Notation) în direct conduse de instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin discuții și practici practice, cum să înțelegeți, să planificați, să implementați software-ul și practicile BPMN în cadrul unei organizații. NobleProg este un colaborator la programul de certificare OMG BPMN (OCEB 2). Instruirea BPMN este disponibilă ca „formare live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Business Process Model and Notation (BPMN) Subcategories

Business Process Model and Notation (BPMN) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
This course has been created for business analysts who want to use BPMN 2.0 extensively in their projects. It focuses on practical aspects of all BPMN 2.0 specification as well as implementations of common patterns. It is a series of short lectures followed by exercises: the delegates will have a problem described in English, and will have to create a proper diagram for each problem. After that, the diagrams will be discussed and assessed by the group and the trainer. This course doesn't cover execution part of BPMN, it focuses on analysis and process design aspects of BPMN 2.0.
35 hours
Este un curs care se poziționează în mijlocul administrației și Tehnologiei Informației, încorporând instrumente și tehnici pentru proiectarea, implementarea, controlul și analizarea proceselor operaționale de Business - aceasta implică de obicei persoane, organizații și aplicații software.
Acest curs conține sarcini practice, participanții vor fi introduși în subiecte în timpul cursurilor teoretice și vor fi însoțiți de exerciții practice. Ce vei învăța?
1. Bazele BPM
2. Strategii de punere în aplicare a BPM
3. Modelarea, analiza și proiectarea proceselor
4. Go și strategiile de afaceri
5. Modelarea unui proces cu BPM N
6. Reguli de Business
14 hours
Obiectiv: Acest curs de formare își propune să ajute analiștii în afaceri să învețe să modeleze eficient procesele lor de afaceri folosind BPMN, precum și resursele care sunt gestionate de activitățile lor. Fiind dirijate de un cadru de întreprindere agil, analiștii în afaceri învață pe parcursul acestui curs cum să utilizeze notațiile BPMN corespunzătoare și extensiile de afaceri ale UML pentru a face față cerințelor lor de afaceri și pentru a conduce în mod coerent activitățile la nivel de proiectare.
14 hours
Public: Delegatii care au un interes in modelarea proceselor vor beneficia de participarea la acest curs de modelare a proceselor de modelare a proceselor de notare, inclusiv:
 • Analiști de Business și proces
 • Proiectanți și implementatori de procese
 • Managerii de proiect și de program
 • Oricine este implicat în schimbarea și transformarea afacerii.
21 hours
Acest curs a fost creat pentru oricine are responsabilitatea proceselor de modelare în BPM N 2.0. Acesta se concentrează pe aspectele practice ale tuturor specificațiilor BPM N 2.0, precum și pe implementarea modelelor comune. Este o serie de cursuri scurte urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză și vor trebui să creeze o diagramă adecvată pentru fiecare problemă. După aceasta, diagramele vor fi discutate și evaluate de grup și de formator. Acest curs se concentrează pe înțelegerea diagramelor BPM N, dar acoperă, de asemenea, partea de bază a părții de execuție a BPM N.
28 hours
Modelul și notarea procesului de Business ( BPM N), modelul de decizie și notația ( DMN ) și modelul de Management cazurilor și notația ( CMMN ) sunt trei standarde de Management obiectelor ( OMG ) pentru procese, decizii și modelare de cazuri. Acest curs oferă o introducere pentru toate și informează când ar trebui să le folosim.
28 hours
BPM N ( Business Process model și notație) și DMN (model de decizie și notație) sunt două
Standarde de Management obiectelor ( OMG ) pentru modelarea proceselor și luarea deciziilor. Această instruire oferă o introducere la aceste standarde și modul în care acestea trebuie utilizate.
28 hours
Public: Managerii care doresc să ia decizii legate de BPM, Consultanți de afaceri, Analiști de afaceri, Ingineri de procese de afaceri, Analiști de sistem, Oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri .
21 hours
Acest curs a fost creat pentru persoanele care doresc să utilizeze BPMN 2.0 pe scară largă în proiectele lor.Acest curs se concentrează pe aspectele practice ale tuturor specificațiilor BPMN 2.0, precum și implementările de modele comune. Acest curs nu acoperă partea de execuție a BPMN, se concentrează pe analiză și aspecte de proiectare a procesului de BPMN 2.0. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici folosind Camunda Modeler. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
7 hours
Bonita BPM este o suită de gestionare a proceselor de afaceri și a fluxurilor de lucru open-source format din trei componente majore: Bonita Studio, Bonita BPM Engine și Bonita Portal. Bonita este adesea folosită în proiecte care necesită fluxuri de lucru complexe, cum ar fi: Supply Chain Management , e- Go vernment, Human Resources și Managementul contractelor.
  Formatul cursului
  • Se pune accent pe practica practică.
  • Conceptele vor fi predate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare hands-on.
  28 hours
  Acest curs este creat pentru persoanele care vor fi responsabile pentru executarea procesului cu Activitatea.
  14 hours
  ProcessMaker este o aplicație software BPM Open Source. Este un instrument ușor de utilizat, bazat pe web, scris în PHP, care poate concura cu soluții scumpe de întreprindere. Acest curs vă prezintă modul de implementare a managementului proceselor utilizând ProcessMaker, concentrându-se asupra modului de a crea o definiție a procesului, a defini roluri, grupuri și utilizatori și a începe un proces dintr-o aplicație externă.
  35 hours
  Public Acest curs pregătește participanții pentru a executa procese de afaceri cu BPM N. Acoperă reprezentarea grafică, precum și atributele utilizate frecvent ale elementelor BPM N 2. Tehnologie Acest curs nu este specific platformei, doar elementele și atributele acoperite de specificațiile OMG sunt acoperite. În mod implicit, folosește j BPM , dar orice alt instrument poate fi utilizat atât timp cât instrumentul acceptă BPM N 2.0. Formatul clasei Participanții vor urma un exemplu de cazuri de utilizare urmate de exerciții hands-on, astfel încât să își poată executa procesul.
  14 hours
  Acest curs de formare își propune să ajute analiștii în afaceri să învețe să modeleze eficient procesele lor de afaceri folosind BPMN, precum și resursele care sunt gestionate de activitățile lor Fiind dirijate de un cadru de întreprindere agil, analiștii în afaceri învață pe parcursul acestui curs cum să utilizeze notațiile BPMN corespunzătoare și extensiile de afaceri ale UML pentru a face față cerințelor lor de afaceri și pentru a conduce în mod coerent activitățile la nivel de proiectare .
  21 hours
  Process mining, or Automated Business Process Discovery (ABPD), is a technique that applies algorithms to event logs for the purpose of analyzing business processes. Process mining goes beyond data storage and data analysis; it bridges data with processes and provides insights into the trends and patterns that affect process efficiency.  Format of the Course
  • The course starts with an overview of the most commonly used techniques for process mining. We discuss the various process discovery algorithms and tools used for discovering and modeling processes based on raw event data. Real-life case studies are examined and data sets are analyzed using the ProM open-source framework.
  28 hours
  This course has been created for managers, business analysts, process designers, developers and subject matter experts who want to be able to design, validate and simulate a process with jBPM. It also includes writing unit tests for the processes. The course usually uses the newest stable version of community jBPM project. Previous versions of jBPM also may be used (approval before booking required)
  14 hours
  Curs de audiență: Managerii care doresc să înțeleagă diagramele BPMN, consultanții de afaceri, analiștii în afaceri, inginerii proceselor de afaceri, analiștii de sistem și oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri utilizând o notație standardizată de modelare unificată. Obiectivele cursului:
  • Creați diagrame de proces de înaltă calitate
  • Model în procesul de notare BPMN
  • Captură ca-este informații de proces
  • Implementați procese optimizate de procesare pentru procesele intensive
  • Simplificați definițiile complexe ale proceselor și le rupeți în bucăți mai ușor de gestionat
  14 hours
  Deși SOA nu este specific software-ului BPM, există o serie de sinergii naturale între BPM și SOA. Poate că cele mai evidente dintre acestea sunt separarea managementului proceselor de afaceri ca o funcție independentă, permițând procesele să fie proiectate independent de orice aplicație unică și utilizate ca logică de afaceri partajată.
  14 hours
  Cursul are ca scop predarea cunoștințelor practice ale modelării și învățării BPMN de bază. Studentul ideal este o persoană care analizează și documentează procesele ca un model, care este un sistem informatic pentru utilizatorii de afaceri sau un analist de afaceri care colaborează cu oamenii de afaceri într-o anumită funcție organizațională. Instruirea se desfășoară printr-o discuție moderată (40%) și un atelier de calculatoare (60%). O parte a laboratorului este traducerea situațiilor de afaceri descrise în diagrama BPMN Cursul este un curs practic foarte intens în sens strict, formarea nu se ocupă în niciun fel de considerentele teoretice ale BPMN.
  14 hours
  Cursul are ca scop predarea cunoștințelor practice și învățarea abilităților de modelare BPM N la niveluri intermediare și avansate. Participantul ideal este un antreprenor de antrenament, ceea ce înseamnă că persoana descoperă, identifică, adună și analizează cerințele utilizatorului în sistem. - dezvoltatorii avansați de aplicații informatice și arhitecții de sisteme interesați de perspectiva creării de procese de afaceri, de sisteme și de drivere personalizate; Cursul nu abordează probleme Nivel executabil BPM N. Antrenamentul se desfășoară într-o tehnică dominantă, sub forma unui calculator (~ 90%), pe parcursul căruia, pe de o parte, traducem situații reale de afaceri pentru BPD, pe de altă parte gata să interpretăm diagrame care evaluează utilitatea lor practică. Cursul este un curs practic foarte intens în sens strict, formarea nu a abordat în vreun fel considerentele teoretice ale BPM N.
  14 hours
  Acest curs vă pregătește pentru OMG Expert certificat în BPM (OCEB) Examen tehnic intermediar. [ 2 ]
  7 hours
  Acest curs vă pregătește pentru OMG Expert certificat în BPM (OCEB) Examenul avansat tehnic. [ 2 ]

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Business Process Model and Notation Cursuri, Seara Business Process Model and Notation Training, Business Process Model and Notation Camp, BPMN Cu instructor, Sfarsit de saptamana BPMN Training, Seara Business Process Model and Notation (BPMN) Cursuri, Business Process Model and Notation Coaching, BPMN Instructor, BPMN (Business Process Model and Notation) Trainer, Business Process Model and Notation (BPMN) Cursuri, BPMN (Business Process Model and Notation) Clase, BPMN (Business Process Model and Notation) Pe pagina, BPMN curs privat, Business Process Model and Notation one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions