Cursuri Electronics

Cursuri Electronics

Local instructor-led live Electronics training courses in România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Electronics Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Electronics este o disciplină care aplică fizica electricității și programării informatice pentru a crea tehnologii de interconectare. Printre implementările sale cele mai extinse sunt circuitele și panourile de circuit care sunt fundamentale pentru toate dispozitivele electronice. Practica ingineriei electronice utilizează conceptul de manipulare electronică pentru a produce inovații în industriile tehnologice, cum ar fi hardware-ul informatic, telecomunicațiile și multe altele. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) vizează inginerii și oamenii de știință de calculator care doresc să aplice fundamentele circuitelor și electronice la proiectarea dispozitivelor și sistemelor care utilizează proprietățile componentelor electrice pentru dezvoltarea funcțiilor hardware. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Setarea și configurarea instrumentelor și programelor necesare pentru dezvoltarea circuitelor și a panourilor de circuit. Înțelegeți principiile de bază din spatele circuitelor și electronice  inginerie. Utilizați componentele electronice primare pentru a construi tehnologii eficiente de hardware pentru calculator. Optimizarea dispozitivelor electronice prin implementarea metodelor de analiză a circuitelor. Aplicați fundamentele electronice și circuitele pentru dezvoltarea aplicațiilor de întreprindere.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Digital Signal Processing (DSP) este o practică de inginerie care integrează concepte matematice și electronice pentru a manipula informațiile de semnal electric. Folosind rezultatele de analiză obținute de la DSP, profesioniștii pot deriva date digitale care sunt utilizabile pentru optimizarea tehnologiilor moderne. DSP este o operațiune importantă în aplicațiile de azi ale întreprinderilor care depășesc procesarea semnalului analog în ceea ce privește precizia ridicată și coerența datelor. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor și cercetătorilor care doresc să învețe și să aplice implementările DSP pentru a gestiona în mod eficient diferite tipuri de semnal și pentru a obține un control mai bun asupra sistemelor electronice multi-canale. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Setarea și configurarea platformei software și a instrumentelor necesare pentru procesarea semnalelor digitale. Înțelegeți conceptele și principiile care sunt fundamentale pentru DSP și aplicațiile sale. Se familiarizează cu componentele DSP și le utilizează în sistemele electronice. Generați algoritmi și funcții operaționale folosind rezultatele DSP. Utilizați caracteristicile de bază ale platformelor de software DSP și filtrelor de semnal de proiectare. Sintezați simulările DSP și implementați diferite tipuri de filtre pentru DSP.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Electronics Cursuri, Seara Electronics Training, Electronics Camp, Electronics Cu instructor, Sfarsit de saptamana Electronics Training, Seara Electronics Cursuri, Electronics Coaching, Electronics Instructor, Electronics Trainer, Electronics Cursuri, Electronics Clase, Electronics Pe pagina, Electronics curs privat, Electronics one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions