Cursuri Hugging Face

Cursuri Hugging Face

Online sau la fața locului, cursurile live de formare Hugging Face conduse de un instructor demonstrează, prin exersare interactivă, cum să utilizați eficient Hugging Face pentru sarcinile de procesare a limbajului natural (NLP). Antrenamentul Hugging Face este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Hugging Face Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Hugging Face este o bibliotecă și o platformă open-source puternică pentru procesarea limbajului natural (NLP).Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează oamenilor de știință ai datelor, practicienilor de învățare automată și cercetătorilor și entuziaștilor NLP care doresc să utilizeze eficient Hugging Face pentru sarcini NLP.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Utilizați un model Hugging Face Transformer și ajustați-l pe un anumit set de date. Obțineți capacitatea de a aborda în mod independent provocările comune NLP. Creați și partajați demonstrațiile modelului dvs. în mod eficient. Raționalizați optimizarea modelelor dvs. pentru producție. Folosiți Hugging Face Transformers pentru a rezolva o gamă largă de probleme de învățare automată.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Hugging Face Cursuri, Seara Hugging Face Training, Hugging Face Camp, Hugging Face Cu instructor, Sfarsit de saptamana Hugging Face Training, Seara Hugging Face Cursuri, Hugging Face Coaching, Hugging Face Instructor, Hugging Face Trainer, Hugging Face Cursuri, Hugging Face Clase, Hugging Face Pe pagina, Hugging Face curs privat, Hugging Face one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions