Cursuri Metabase

Cursuri Metabase

Cursurile de formare Metabase live, online sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Metabase pentru a colecta, interoga și vizualiza date pentru analiza și raportarea business intelligence. Antrenamentul Metabase este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Metabase Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Metabase este un instrument de inteligență de afaceri open source (BI). Acesta oferă o interfață simplă și ușor de utilizat pentru a crea și a configura vizualizări de date și dashboards. Această formare directă (online sau on-site) este destinată analistilor de date și cercetătorilor de date care doresc să utilizeze Metabase pentru a colecta, a întreba și a vizualiza datele pentru analiza și raportarea inteligenței de afaceri. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și instalați Metabase pentru a începe construirea de vizualizări de date și dashboards. Aflați cum să căutați, să agregăm și să vizualizăm datele în Metabase. Utilizați caracteristicile și instrumentele din Metabase pentru a scrie SQL întrebări. Construiți diagrame analitice și dashboards pentru a obține înțelegeri de afaceri. Cunoaște cele mai bune practici și sfaturi privind utilizarea Metabase și rezolvarea problemelor comune.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Metabase Cursuri, Seara Metabase Training, Metabase Camp, Metabase Cu instructor, Sfarsit de saptamana Metabase Training, Seara Metabase Cursuri, Metabase Coaching, Metabase Instructor, Metabase Trainer, Metabase Cursuri, Metabase Clase, Metabase Pe pagina, Metabase curs privat, Metabase one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions