Cursuri Open edX

Cursuri Open edX

Cursurile de formare Open edX live, online sau la fața locului, conduse de instructor, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați, să dezvoltați și să administrați un sistem de învățare online Open edX. Instruirea Open edX este disponibilă ca „instruire live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Open edX Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Platforma Open edX este un sistem de management al învățării cu sursă deschisă (LMS) construit deasupra cadrului web Django bazat pe Python. Este o platformă populară pentru a găzdui MOOC (Massive Open Online Courses), precum și clase mai mici și module de formare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să personalizeze și să extindă un curs online bazat pe platforma Open edX. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Crearea mediului de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea. Înțelegeți Open edX arhitectura, instrumentele și procesul de dezvoltare. Construiți, testați și implementați noi aplicații și servicii pentru a extinde bogăția unui curs Open edX. Integrarea aplicațiilor și conținutului web, desktop și mobile existente într-un curs Open edX. Urmăriți, monitorizați și analizați activitatea și performanța unui serviciu Open edX sau a unei aplicații.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Platforma Open edX este un sistem de management al învățării cu sursă deschisă (LMS) construit deasupra cadrului web Django bazat pe Python. Este o platformă populară pentru a găzdui MOOC (Massive Open Online Courses), precum și clase mai mici și module de formare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată sysadminilor care doresc să instaleze, să configureze, să implementeze și să mențină un sistem Open edX. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea și configurarea unui sistem de grad de producție Open edX. Definiți rolurile și permisiunile utilizatorului. Configurați baza de date și efectuați operațiunile de întreținere. Securează, monitorizează, optimizează și rezolvă problemele unui sistem live Open edX. Peform sarcini de administrare, inclusiv backup, restabilire și migrația site-ului.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Platforma Open edX este un sistem de management al învățării open source (LMS). Este o platformă populară pentru a găzdui MOOC (Massive Open Online Courses), precum și clase mai mici și module de formare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată instructorilor care doresc să utilizeze platforma Open edX pentru a crea și a livra cursuri online. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți cum Open edX's diferite componente lucrează împreună pentru a permite instructorilor să proiecteze învățarea online de clasă mondială. Utilizați Open edX's curs-authoring instrument pentru a construi un curs edX. Amestecați tipul corect de conținut și multimedia pentru a îmbogăți un curs. Creați lecții și activități interactive și practice. Evaluarea performanței studenților și furnizarea de feedback în timp util folosind Open edX instrumente instructor. Colaborați cu alții pentru a implementa și gestiona o serie întreagă de activități de curs online.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Open edX Cursuri, Seara Open edX Training, Open edX Camp, Open edX Cu instructor, Sfarsit de saptamana Open edX Training, Seara Open edX Cursuri, Open edX Coaching, Open edX Instructor, Open edX Trainer, Open edX Cursuri, Open edX Clase, Open edX Pe pagina, Open edX curs privat, Open edX one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions