Cursuri Power BI

Cursuri Power BI

Instruiunile LiveBI locale, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practici de manevră modul în care se utilizează Power BI pentru a obține informații din punct de vedere vizual Instruirea Power BI este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță Cursurile de instruire Power BI acoperă modul de creare a panourilor de bord, accesarea datelor din mai multe surse și construirea de vizualizări în colaborare cu alți membri ai echipei NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

MS Power BI Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Microsoft Excel este cel mai popular software de analiză, raportare și strategie de afaceri din lume. Power BI este un instrument de business intelligence pentru vizualizarea datelor la nivelul de operare al afacerii. Acest antrenament în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează analiștilor de date care doresc să învețe tehnici pentru pregătirea datelor în Excel , apoi vizualizarea acestora în Power BI . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți principiile analizei datelor, obiectivele analizei datelor și abordările pentru analiza datelor.
 • Utilizați formule DAX în Power BI pentru calcule complexe.
 • Creați și utilizați vizualizări și diagrame pentru anumite cazuri de analiză.
 • Import cu putere View pentru a trece de la Excel pe bază de Power BI la independenta Power BI .
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Power BI is a business analytics service created by Microsoft.
21 hours
In this instructor-led, live training in România (onsite or remote), participants will learn how to use Microsoft Power BI to analyze and visualize data using a series of sample data sets. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create visually compelling dashboards that provide valuable insights into data.
 • Obtain and integrate data from multiple data sources.
 • Build and share visualizations with team members.
 • Adjust data with Power BI Desktop.
28 hours
Microsoft Power BI este un software gratuit ca un serviciu (SaaS) pentru analizarea datelor și împărtășirea informațiilor. Power BI Panourile oferă o vizualizare de 360 de grade a celor mai importante metrice într-un singur loc, actualizate în timp real și disponibile pe toate dispozitivele lor. În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să utilizeze Power BI pentru a dezvolta soluții software personalizate pentru platformele Power BI și Azure. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați dashboards în timp real. Creați vizualizări personalizate. Integrarea analizelor bogate în aplicații existente. Introduceți rapoarte și vizuale interactive în aplicațiile existente. Access date din cadrul unei cereri. Master Power BI Portal, Desktop, Embedded și Rest API. Integrați R Scripts în Power BI Desktop.
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Despre cursul: Microsoft transformă datele companiei în vizuale bogate care facilitează noi modalități de a gândi și de a organiza datele dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce este important pentru atingerea obiectivelor dvs. Acest curs acoperă atât Power BI pe linie cât și Power BI pe desktop. În audienţă: Acest curs este destinat (2) manageri, dezvoltatori de rapoarte, analisti, manageri de proiecte și lideri de echipă. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, studenții vor avea o înțelegere de bază a subiectelor de mai jos, precum și o capacitate de a utiliza și de a implementa conceptele învățate.
  [ 3 ] 3 – Desktopul Lucrați cu CSV, TXT și Excel tablouri de lucru Conectarea la Databases Mergarea, gruparea, rezumatarea și calcularea datelor rapoarte Power BI pe internet
14 hours
Aflați cum puteți obține și transforma date pentru a pregăti tablouri de bord interactive Power BI este unul dintre cele mai populare instrumente de Data Visualization și un instrument Business Intelligence . Power BI este o colecție de conectori de date, aplicații și servicii software, care sunt utilizate pentru a obține date de la diferite surse, transformă date și produce rapoarte frumoase. Power BI vă permite, de asemenea, să le publicați pentru organizația dvs., astfel încât să le puteți accesa folosind telefoane mobile, tablete etc. În acest tutorial Power BI , vă vom arăta abordarea pas cu pas pentru a vă conecta cu mai multe surse de date, transformări de date și creare rapoarte precum diagrame, tabele, matrice, hărți etc.
7 hours
Microsoft Power BI este o suită software gratuită ca un serviciu (SaaS) pentru analiza datelor și schimbul de informații. Power BI bord Power BI oferă o vizualizare în 360 de grade a celor mai importante valori într-un singur loc, actualizate în timp real și disponibile pe toate dispozitivele lor. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează managerilor de afaceri, analiștilor de afaceri, analiștilor de date, dezvoltatorilor de rapoarte și conducătorilor de echipă care doresc să proiecteze un tablou de bord Power BI perfect. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Proiectați tablouri de bord frumoase și eficiente, respectând regulile critice.
 • Alegeți diagramele potrivite pe baza tipului de date afișate.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
Analiza datelor se referă la procesul de obținere, curățare și analiză a datelor, de multe ori în mod vizual, pentru a obține informații pentru o mai bună luare a deciziilor. Din ce în ce mai multe date sunt stocate în bazele de date din cloud, de aceea este important să existe o strategie pentru înțelegerea, gestionarea și accesarea acestor date. Un instrument popular pentru accesarea și vizualizarea datelor este Power Bi. Acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), este orientat către persoane tehnice care doresc să înțeleagă practic soluțiile cloud disponibile, procesele de analiză a datelor necesare pentru a lucra cu datele din cloud și practica practică pentru a aplica instrumente precum Power BI pentru a analiza datele. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Power BI .
 • Evaluează diferitele soluții de date oferite de furnizorii de cloud, cum ar fi Azure .
 • Obțineți o înțelegere a diferitelor structuri, abordări de modelare și proiecte ale depozitului de date utilizate pentru stocarea, gestionarea și accesarea Big Data .
 • Aplicați instrumente și tehnici pentru curățarea datelor în pregătirea analizei.
 • Construiți soluții de raportare și analitice bazate pe premise, precum și date cloud.
 • Integrați soluții de analiză a datelor cu un depozit de date.
 • Diminuarea riscurilor de securitate a datelor și asigurarea confidențialității datelor.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Microsoft Power BI este o platformă de inteligență de afaceri pentru transformarea, analizarea, vizualizarea și prezentarea datelor. Această formare directă (online sau on-site) este orientată către analisti de afaceri, analisti de date și dezvoltatori care doresc să utilizeze caracteristicile și instrumentele avansate în Power BI pentru a efectua analiza complexă a datelor și pentru a crea rapoarte vizuale interactive. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Power BI și componentele necesare. Înțelegeți și explorați caracteristicile avansate, componentele și instrumentele în Power BI. Obțineți înțelegeri valoroase despre analiza și strategia avansată a datelor. Aplicați tehnici avansate de modelare a datelor. Aflați cum să implementați formule și calcule avansate folosind DAX. Cunoașteți sfaturile și trucurile privind prelucrarea datelor, vizualizarea și prezentarea. Faceți rapoartele și panourile interactive pentru a permite colaborarea în interiorul Power BI. Aflați și explorați analiza încorporată în Power BI.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Power BI Cursuri, Seara Power BI Training, MS Power BI Camp, Microsoft Power BI Cu instructor, Sfarsit de saptamana Microsoft Power BI Training, Seara Microsoft Power BI Cursuri, MS Power BI Coaching, Microsoft Power BI Instructor, Microsoft Power BI Trainer, Power BI Cursuri, MS Power BI Clase, Microsoft Power BI Pe pagina, Microsoft Power BI curs privat, Power BI one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions