Cursuri SPARQL

Cursuri SPARQL

Programele de instruire SPARQL (SPARQL Protocol și RDF Query Language), instruite în mediul local, demonstrează prin discuții interactive și practici practice cum se utilizează SPARQL pentru a prelua și manipula datele stocate în format RDF Instruirea SPARQL este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Apache Jena este un framework open source Java pentru construirea de aplicații de tip Semantic Web și Linked Data În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească Apache Jena pentru a construi și a implementa o aplicație Web Semantică Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Apache Jena Conversia și stocarea datelor în format RDF Solicitați date RDF utilizând SPARQL Testați și implementați o aplicație web semantică Public Dezvoltatori Ingineri de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
21 hours
Sinoptic
Blazegraph este o bază de date bazată pe grafice bazate pe Java, bazată pe Java, pentru stocarea și reprezentarea datelor cu relații complexe Acesta acceptă Blueprints și RDF / SPARQL 11 În această instruire live, participanții vor învăța cum să folosească datele complexe de captare Blazegraph în format grafic pentru a fi preluate dintr-un număr de aplicații eșantion Toate exercițiile vor fi efectuate în mediul livelab Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Blazegraph în modul standalone, în modul grupat (opțional) sau în modul încorporat (opțional) Creați, testați și implementați o aplicație de probă pentru a interoga date complexe într-un magazin de date Blazegraph Înțelegeți modul de utilizare a GPU (unitatea de procesare grafică) pentru a accelera calculele Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
7 hours
Sinoptic
Webul Semantic este o mișcare de colaborare condusă de Consorțiul World Wide Web (W3C) care promovează formate comune pentru datele de pe World Wide Web. Webul Semantic oferă un cadru comun care permite partajarea și reutilizarea datelor în cadrul granițelor aplicațiilor, întreprinderii și comunității.
14 hours
Sinoptic
SPARQL is a query language for querying RDF (Resource Description Framework) data. It is similar to SQL for relational data in databases.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at technical persons who wish to query RDF data stored in a Semantic Web database.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the difference between semantic web data and relational data.
- Query public datasets based on Semantic Web standards.
- Model data for querying with SPARQL.
- Transition a website's data to semantic web linked data.
- Run SPARQL queries from within an existing application.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana SPARQL Cursuri, Seara SPARQL Training, SPARQL Camp, SPARQL Cu instructor, Sfarsit de saptamana SPARQL Training, Seara SPARQL Cursuri, SPARQL Coaching, SPARQL Instructor, SPARQL Trainer, SPARQL Cursuri, SPARQL Clase, SPARQL Pe pagina, SPARQL curs privat, SPARQL one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!