Cursuri Swagger

Cursuri Swagger

Online sau la fața locului, cursurile de instruire live Swagger conduse de instructori demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați fișierele Open API Specification (OAS) pentru construirea, proiectarea, documentarea și consumul de servicii web RESTful cu Swagger. Antrenamentul Swagger este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Swagger Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Swagger este un cadru open source de instrumente care utilizează fișiere Open API Specification (OAS) pentru construirea, proiectarea, documentarea și consumarea serviciilor web RESTful. Acest instruire în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Swagger pentru a construi, proiecta, documenta și consuma servicii web RESTful. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Creați o strategie de management API pentru infrastructura software.
 • Utilizați instrumentele Swagger pentru a edita fișierele OAS și a crea SDK-uri.
 • Implementați securitatea API, versiunea, documentația și alte funcții importante.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Hub este o platformă integrată de instrumente open-source. Este construit în jurul specificației Swagger (OpenAPI) și este utilizat pentru a dezvolta APIs RESTful și pentru a gestiona ciclul lor de viață. SwaggerTrei instrumente principale ale Hub, Swagger Editor, UI și Codegen permit echipelor să colaboreze și să-și consolideze fluxul de lucru de dezvoltare a API-urilor pentru aplicațiile de afaceri. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze SwaggerHub pentru a proiecta, a crea și a deplasa API-uri în aliniere cu obiectivele specifice ale întreprinderii. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați și configurați mediul SwaggerHub pentru a începe dezvoltarea. Utilizați și integrați instrumentele SwaggerHub pentru a elimina și a construi API RESTful. Generați documentația interactivă pentru definițiile API bazate pe specificația OpenAPI. Implementarea SwaggerHub framework add-ons pentru a îmbunătăți componentele și caracteristicile API. Gestionarea ciclului de viață general al API-ului dezvoltat și a versiunilor sale publicate.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Swagger Cursuri, Seara Swagger Training, Swagger Camp, Swagger Cu instructor, Sfarsit de saptamana Swagger Training, Seara Swagger Cursuri, Swagger Coaching, Swagger Instructor, Swagger Trainer, Swagger Cursuri, Swagger Clase, Swagger Pe pagina, Swagger curs privat, Swagger one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions