Cursuri Unreal

Cursuri Unreal

Cursurile de instruire la nivel local, instruite Live Unreal demonstrează, prin discuții interactive și practică de manevră, fundamentele dezvoltării jocului cu Unreal Engine, oferind participanților șansa de a-și crea propriul joc de probă Formarea ireală este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Unreal Engine este o suita de top din industrie de instrumente de dezvoltare joc pentru crearea de jocuri 3D. Acesta a fost folosit pentru a dezvolta multe din ziua de azi & #39; s jocuri și serii, inclusiv Borderlands, Angrenaje de război, BioShock, și Mass Effect.

acest instructor -condus, de formare Live acoperă fundamentele de dezvoltare joc cu Unreal Engine 4 în timp ce oferă participanților șansa de a crea propriul lor joc eșantion.

format al cursului

- discuție + un accent puternic pe hands-on Design și dezvoltare. Teste ocazionale pentru măsurarea progresului și înțelegerii. O mulțime de feedback-ul instructor și de angajament.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Unreal Cursuri, Seara Unreal Training, Unreal Camp, Unreal Cu instructor, Sfarsit de saptamana Unreal Training, Seara Unreal Cursuri, Unreal Coaching, Unreal Instructor, Unreal Trainer, Unreal Cursuri, Unreal Clase, Unreal Pe pagina, Unreal curs privat, Unreal one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!