Cursuri Yocto Project

Cursuri Yocto Project

Programele de instruire la nivel local, instruite live Yocto demonstrează prin discuții interactive și practică cu mâna fundamentele și subiectele avansate ale proiectului Yocto Programa de formare Yocto este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Yocto Project Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Sinoptic
Descriere

Acest antrenament de patru zile combină teoria cu exerciții practice pentru a introduce Yocto Project .
Răspunde la întrebări frecvente precum:

- Este într-adevăr necesar să folosiți o altă versiune a cablului de instrumente / bibliotecilor / pachetelor pentru fiecare proiect GNU / Linux și un top al acestuia pentru a urmări un flux de lucru diferit?
- Puteți să vă asigurați că mediul de dezvoltare este identic pentru toți dezvoltatorii / furnizorii și că puteți produce în continuare construcții identice ca în ziua de astăzi peste 10 ani?
- Poate ajuta YP să afle în ce licențe software sunt autorizate pachetele pe care le utilizați?

Ședințele practice sunt efectuate pe hardware-ul țintă (de exemplu, Beagle Bone Black Rev. C - http://beagleboard.org/BLACK). După antrenament, veți putea descărca o imagine docker cu Ubuntu 14.x și toate dependențele preinstalate, plus exemplele pentru a lucra cu materialul de curs din laboratoarele proprii. Vă rugăm să rețineți că acesta nu este un curs introductiv pentru Embedded GNU / Linux . Ar trebui să știți deja cum funcționează GNU / Linux încorporat și cum puteți configura / construi driverele de kernel și kernel GNU / Linux .

Care ar trebui să participe?

Utilizați deja GNU / Linux pentru proiectele dvs. și probabil ați auzit despre Yocto Project , dar nu a îndrăznit să arunceți o privire mai atentă asupra acestuia sau a avut dificultăți în utilizarea acestuia. Nu știți dacă și modul în care fluxul dvs. de muncă zilnic poate fi acomodat în YP și, în general, este destul de complicat. De ce avem nevoie de toate acestea, de vreme ce până acum să știm că totul a fost (se presupune) mult mai ușor? După antrenament, ar trebui să poți decide dacă ai nevoie de YP sau nu. Atelierul se adresează ingineri software, dezvoltare-, sisteme, testeri, administratori, ingineri și alte părți interesate de YP, cu cunoștințe solide de GNU / Linux încorporat.
28 hours
Sinoptic
In this instructor-led, live training in România, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
- Build a Linux image and run it under emulation.
- Save time and energy building embedded Linux systems.

Upcoming Yocto Project Courses

Sfarsit de saptamana Yocto Project Cursuri, Seara Yocto Project Training, Yocto Project Camp, Yocto Project Cu instructor, Sfarsit de saptamana Yocto Project Training, Seara Yocto Project Cursuri, Yocto Project Coaching, Yocto Project Instructor, Yocto Project Trainer, Yocto Project Cursuri, Yocto Project Clase, Yocto Project Pe pagina, Yocto Project curs privat, Yocto Project one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions