Cursuri Yocto Project

Cursuri Yocto Project

Online sau la fața locului, cursurile de formare live Yocto Project conduse de un instructor demonstrează, prin discuții interactive și practică practică, elementele fundamentale și subiectele avansate ale Proiectului Yocto. Instruirea Yocto Project este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Yocto Project Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Descriere Această pregătire de patru zile combină teoria cu exercițiile practice pentru a introduce Yocto Project. El răspunde la întrebări frecvente, cum ar fi:
  Este cu adevărat necesar să se utilizeze o altă versiune a lanțului de instrumente / bibliotecilor / pachetelor pentru fiecare și fiecare proiect GNU / Linux și o parte din aceasta pentru a urmări un flux de lucru diferit? Puteți să vă asigurați că mediul de dezvoltare este identic pentru toți dezvoltatorii / furnizorii și că puteți produce încă clădiri identice ca astăzi în 10+ ani de acum înainte? Ajutorul YP poate afla sub ce licențe de software sunt licențiate pachetele pe care le utilizați?
Sesiunile de mână se desfășoară pe hardware-ul țintă (de exemplu, Beagle Bone Negru Rev. C – 3 ) După formare veți fi capabil să descărcați o imagine docker cu Ubuntu 14.x și toate dependențele pre-instalate plus exemplele pentru a lucra cu materialul de curs în propriile laboratoare. Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu este un curs introductiv pentru GNU/Linux. Ar trebui să știți deja cum funcționează GNU/Linux încorporat și cum să configurați/construiți kernel-ul GNU/Linux și driver-ul kernel-ului. Cine ar trebui să participe? Ați folosit deja GNU/Linux pentru proiectele dvs. și probabil ați auzit despre Yocto Project, dar nu ați îndrăznit să aveți o privire mai atentă la ea, sau ați avut dificultăți în utilizarea ei. Nu știți dacă și cum fluxul de lucru zilnic poate fi găsit în YP și, în general, găsiți YP destul de complicat. De ce avem nevoie de toate acestea de atunci pentru a ști că totul a fost (presupus) mult mai ușor? După antrenament ar trebui să puteți decide dacă aveți nevoie de YP sau nu. Atelierul se adresează software-ului, dezvoltării, inginerilor de sisteme, testatorilor, administratorilor, inginerilor și altor părți interesate de YP, cu o cunoaștere solidă a GNU/Linux.
28 hours
In this instructor-led, live training in România, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
 • Build a Linux image and run it under emulation.
 • Save time and energy building embedded Linux systems.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Yocto Project Cursuri, Seara Yocto Project Training, Yocto Project Camp, Yocto Project Cu instructor, Sfarsit de saptamana Yocto Project Training, Seara Yocto Project Cursuri, Yocto Project Coaching, Yocto Project Instructor, Yocto Project Trainer, Yocto Project Cursuri, Yocto Project Clase, Yocto Project Pe pagina, Yocto Project curs privat, Yocto Project one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions