Cursuri Yocto Project

Cursuri Yocto Project

Local, instructor-led live Yocto Project training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the fundamentals and advanced topics of Yocto Project.

Yocto Project training is available as "onsite live training" or "remote live training". România onsite live Yocto Project trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
yp1The Yocto Project - An Overview - hands-on28 oreDescriere Această antrenament de patru zile combină teoria cu exercițiile de manevră pentru a introduce proiectul Yocto Acesta răspunde la întrebări frecvente cum ar fi: Este cu adevărat necesar să folosiți o altă versiune a toolchain / bibliotecilor / pachetelor pentru fiecare proiect GNU / Linux și un top al acestuia pentru a urma un alt flux de lucru? Puteți să vă asigurați că mediul de dezvoltare este identic pentru toți dezvoltatorii / furnizorii și că puteți produce în continuare construiri identice ca în prezent în 10+ ani de acum? Poate ajutorul YP să afle în ce licențe de software pachetele pe care le utilizați sunt licențiate? și mult mai mult Sesiunile Handson sunt efectuate pe hardware-ul țintă (de ex Beagle Bone Black Rev C http://beagleboardorg/BLACK) După antrenament veți putea să descărcați o imagine a docului cu Ubuntu 14x și toate dependentele preinstalate plus exemplele pentru a lucra cu materialele cursului în propriile dvs laboratoare Rețineți că acesta nu este un curs introductiv pentru Embedded GNU / Linux Ar trebui să știți deja cum funcționează Embedded GNU / Linux și cum să configurați / construiți kernelul și kernelul GNU / Linux Care ar trebui să participe? Utilizați deja GNU / Linux pentru proiectele dvs și probabil că ați auzit despre proiectul Yocto, dar nu ați îndrăznit să o examinați mai atent, sau ați avut dificultăți în utilizarea acestuia Nu știți dacă și modul în care fluxul zilnic de lucru poate fi găzduit în YP și, în general, găsiți YP destul de complicat De ce avem nevoie de toate astea pentru ca sa stie ca totul a fost (presupus) mult mai usor? După antrenament, ar trebui să puteți decide dacă aveți nevoie de YP sau nu Atelierul se adresează software-ului, dezvoltatorilor, inginerilor de sisteme, testerelor, administratorilor, inginerilor și altor părți interesate de YP, cu o cunoaștere solidă a Embedded GNU / Linux Optiuni de livrare Toate materialele de instruire sunt engleze, dar prezentarea acestora poate fi în limba engleză sau în limba germană, după cum doriți, la nivel mondial instructor instruit la fața locului *) instructor online condus **) la fața locului / instructorul combinat online *) **) În timpul instruirii vom oferi laptopuri *), placi *) **), registre de lucru (în limba engleză) *) **), acces de la distanță la servere și placi **), partajarea ecranului **), audiobridge **) .
YoctoProjectYocto Project28 oreProiectul Yocto este un proiect open source pentru construirea sistemelor integrate Linux Utilizează o gazdă de construire bazată pe OpenEmbedded (OE), care utilizează instrumentul BitBake, pentru a construi imagini complete Linux În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să creeze un sistem de construcție pentru Linux încorporat bazat pe Proiectul Yocto Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele fundamentale ale unui sistem de construcție a proiectului Yocto, inclusiv rețete, metadate și straturi Construiți o imagine Linux și rulați-o sub emulare Economisiți timp și energie pentru construirea sistemelor încorporate Linux Public Dezvoltatori Ingineri de sistem Inginerii de testare Administratorii de sistem Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Courses

CursData cursuluiPrețul cursului [Remote - Clasă]
Yocto Project - Brasov, Strada Calea BucurestiMar, 2019-04-09 09:307000EUR / 8000EUR
Yocto Project - Constanta, Str. Mircea cel BatranLun, 2019-04-22 09:307000EUR / 8000EUR
Yocto Project - Cluj-Napoca, Strada PiteștiMar, 2019-04-23 09:307000EUR / 8000EUR
Yocto Project - Iasi, Piata UniriiLun, 2019-04-29 09:307000EUR / 8000EUR
Yocto Project - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaMar, 2019-04-30 09:307000EUR / 8000EUR
Sfarsit de saptamana Yocto Project Cursuri, Seara Yocto Project Training, Yocto Project Camp, Yocto Project Cu instructor, Sfarsit de saptamana Yocto Project Training, Seara Yocto Project Cursuri, Yocto Project Coaching, Yocto Project Instructor, Yocto Project Trainer, Yocto Project Cursuri, Yocto Project Clase, Yocto Project Pe pagina, Yocto Project curs privat, Yocto Project one on one training

Reduceri pentru cursuri

CursLoculData cursuluiPrețul cursului [Remote - Clasă]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!