Cursuri Embedded Linux

Cursuri Embedded Linux

Instruiri live, instruite live Live încorporat cursuri de formare Linux demonstrează, prin discuții interactive și practică handson, fundamentele Embedded Linux Programul Embedded Linux este disponibil în formare "live training onsite" sau "training live live" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Embedded Linux Subcategories

Embedded Linux Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
This is a two day course covering all basic principles of building Embedded linux Systems, around 60% of the entire course time is practical hands-on implementation for real world application using the same standards and tools used in industry
14 hours
Sinoptic
Un curs de două zile constând din aproximativ 60% laboratoare practice concentrându - se pe Embedded Linux interne ale kernel - ului, arhitectura, dezvoltarea și investigarea modului de a scrie și de a integra mai multe tipuri de drivere de dispozitiv.

Care ar trebui să participe?

Ingineri interesați de dezvoltarea kernel-ului Linux pe sisteme încorporate și forme de plăci.
28 hours
Sinoptic
Descriere

Acest antrenament de patru zile combină teoria cu exerciții practice pentru a introduce Yocto Project .
Răspunde la întrebări frecvente precum:

- Este într-adevăr necesar să folosiți o altă versiune a cablului de instrumente / bibliotecilor / pachetelor pentru fiecare proiect GNU / Linux și un top al acestuia pentru a urmări un flux de lucru diferit?
- Puteți să vă asigurați că mediul de dezvoltare este identic pentru toți dezvoltatorii / furnizorii și că puteți produce în continuare construcții identice ca în ziua de astăzi peste 10 ani?
- Poate ajuta YP să afle în ce licențe software sunt autorizate pachetele pe care le utilizați?

Ședințele practice sunt efectuate pe hardware-ul țintă (de exemplu, Beagle Bone Black Rev. C - http://beagleboard.org/BLACK). După antrenament, veți putea descărca o imagine docker cu Ubuntu 14.x și toate dependențele preinstalate, plus exemplele pentru a lucra cu materialul de curs din laboratoarele proprii. Vă rugăm să rețineți că acesta nu este un curs introductiv pentru Embedded GNU / Linux . Ar trebui să știți deja cum funcționează GNU / Linux încorporat și cum puteți configura / construi driverele de kernel și kernel GNU / Linux .

Care ar trebui să participe?

Utilizați deja GNU / Linux pentru proiectele dvs. și probabil ați auzit despre Yocto Project , dar nu a îndrăznit să arunceți o privire mai atentă asupra acestuia sau a avut dificultăți în utilizarea acestuia. Nu știți dacă și modul în care fluxul dvs. de muncă zilnic poate fi acomodat în YP și, în general, este destul de complicat. De ce avem nevoie de toate acestea, de vreme ce până acum să știm că totul a fost (se presupune) mult mai ușor? După antrenament, ar trebui să poți decide dacă ai nevoie de YP sau nu. Atelierul se adresează ingineri software, dezvoltare-, sisteme, testeri, administratori, ingineri și alte părți interesate de YP, cu cunoștințe solide de GNU / Linux încorporat.
14 hours
Sinoptic
În cadrul acestui training, participanții vor învăța cum să-și construiască propriul Linux încorporat pentru Raspberry Pi .
14 hours
Sinoptic
Embedded Linux, cu low-cost, usurinta de personalizare, și compatibilitatea cu multe tipuri de microprocesoare a devenit alegerea naturala pentru alimentarea o gamă largă de dispozitive, ar fi telefoanele inteligente, tablete, set-top cutii și MP3 playere.

în acest instructor-condus, participanții în direct de formare va învăța pas-cu-pas să construiască un sistem încorporat Linux de la sol în sus. De la construirea unui nucleu minimalist la configurarea cizme și procesele de initializare, participanții vor învăța instrumentele, tehnicile și mentalitatea necesare pentru a implementa un sistem complet funcțional încorporat Linux.

pentru traininguri la distanță, qemu va fi folosit pentru a imite hardware-ul. Alte platforme, inclusiv dispozitive hardware reale, pot fi luate în considerare de la caz la caz.

format al cursului

- parte prelegere, parte de discuții, accentul greu pe hands-on punerea în aplicare
28 hours
Sinoptic
In this instructor-led, live training in România, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
- Build a Linux image and run it under emulation.
- Save time and energy building embedded Linux systems.
7 hours
Sinoptic
Shadowsocks este un proxy de socks5 securizat, sigur În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o conexiune la internet printr-un proxy Shadowsocks Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Shadowsocks pe oricare dintre o serie de platforme acceptate, inclusiv Windows, Linux, Mac, Android, iOS și OpenWRT Implementați Shadosocks cu sisteme manager de pachete, cum ar fi pip, aur, freshports și altele Rulați Shadowsocks pe dispozitive mobile și rețele fără fir Înțelegeți modul în care Shadowsocks criptează mesajele și asigură integritatea și autenticitatea Optimizați un server Shadowsocks Public Inginerii de rețea Administratorii de sistem Tehnicieni de tehnică Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Sinoptic
Proiectul LEDE ( Linux Embedded Development Environment) este un Linux operare Linux bazat pe OpenWrt . Este o înlocuire completă a firmware-ului furnizat de furnizor pentru o gamă largă de routere wireless și dispozitive care nu sunt de rețea.

În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța cum să configureze un router wireless bazat pe LEDE.

Public

- Administratori și tehnicieni de rețea

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
7 hours
Sinoptic
Buildroot este un proiect open-source care conține scripturi care produc o structură de instrumente de compilare încrucișată, o imagine a sistemului de fișiere rădăcină personalizabilă și un nucleu Linux pentru dispozitive încorporate. În cadrul acestui curs practic, participanții vor învăța cum să-l folosească:

- Cum să selectați software care intră în sistemul de fișiere rădăcină.
- Cum se adaugă pachete noi și se modifică cele existente.
- Cum să adăugați suport pentru plăci noi încorporate.

În timpul cursului, vor fi produse imagini ale sistemului de fișiere bootabile. Cursurile de la distanță sunt oferite cu emulatorul [QEMU](/cc/qemukvm) , în timp ce în clasă este posibil să utilizați QEMU sau plăci reale încorporate la alegerea formatorului.

Alte proiecte cu obiective similare includ [proiectul Yocto](/cc/yoctoproject) și OpenWRT. Vă rugăm să utilizați [aceste](https://bootlin.com/pub/conferences/2016/elc/belloni-petazzoni-buildroot-oe/belloni-petazzoni-buildroot-oe.pdf) [prezentări](https://elinux.org/images/0/0a/Embedded_Linux_Build_Systems.pdf) pentru a determina care este alegerea potrivită pentru nevoile dvs.
35 hours
Sinoptic
Sistemele de stocare a datelor NetApp sunt sisteme bazate pe hardware și software pentru scrierea și citirea din tablourile de discuri. Data ONTAP este sistemul de operare utilizat în sistemele de stocare NetApp.

Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să implementeze NetApp ONTAP într-un mediu cluster.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Configurați și administrați clusterul ONTAP 9.3.
- Protejați datele prin tehnologiile de Data Protection .

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Acest curs se bazează pe ONTAP 9.3.
- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to use TensorFlow Lite to deploy deep learning models on embedded devices.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Tensorflow Lite on an embedded device.
- Understand the concepts and components underlying TensorFlow Lite.
- Convert existing models to TensorFlow Lite format for execution on embedded devices.
- Work within the limitations of small devices and TensorFlow Lite, while learning how to expand the scope of operations that can be run.
- Deploy a deep learning model on an embedded device running Linux.

Upcoming Embedded Linux Courses

Sfarsit de saptamana Embedded Linux Cursuri, Seara Embedded Linux Training, Embedded Linux Camp, Embedded Linux Cu instructor, Sfarsit de saptamana Embedded Linux Training, Seara Embedded Linux Cursuri, Embedded Linux Coaching, Embedded Linux Instructor, Embedded Linux Trainer, Embedded Linux Cursuri, Embedded Linux Clase, Embedded Linux Pe pagina, Embedded Linux curs privat, Embedded Linux one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions