Cursuri Embedded Linux

Cursuri Embedded Linux

Local, instructor-led live Embedded Linux training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the fundamentals of Embedded Linux.

Embedded Linux training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Embedded Linux training can be carried out locally on customer premises in România or in NobleProg corporate training centers in România. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
elnxintIntroduction to Embedded Linux (Hands-on training)14 oreAcesta este un curs de două zile care acoperă toate principiile de bază ale construirii sistemelor integrate linux, în jur de 60% din întregul timp al cursului este implementarea practică a manualului pentru aplicații în lumea reală folosind aceleași standarde și instrumente utilizate în industrie .
elkddEmbedded Linux Kernel and Driver Development 14 oreUn curs de două zile, format din aproximativ 60% laboratoare de laborator, concentrându-se asupra internelor nucleului încorporat, arhitecturii, dezvoltării și cercetării cum să scrieți și să integrați mai multe tipuri de drivere pentru dispozitive Care ar trebui să participe? Ingineri interesați de dezvoltarea de kernel-uri Linux pe sisteme încorporate și forme de plăci .
yp1The Yocto Project - An Overview - hands-on28 oreDescriere Această antrenament de patru zile combină teoria cu exercițiile de manevră pentru a introduce proiectul Yocto Acesta răspunde la întrebări frecvente cum ar fi: Este cu adevărat necesar să folosiți o altă versiune a toolchain / bibliotecilor / pachetelor pentru fiecare proiect GNU / Linux și un top al acestuia pentru a urma un alt flux de lucru? Puteți să vă asigurați că mediul de dezvoltare este identic pentru toți dezvoltatorii / furnizorii și că puteți produce în continuare construiri identice ca în prezent în 10+ ani de acum? Poate ajutorul YP să afle în ce licențe de software pachetele pe care le utilizați sunt licențiate? și mult mai mult Sesiunile Handson sunt efectuate pe hardware-ul țintă (de ex Beagle Bone Black Rev C http://beagleboardorg/BLACK) După antrenament veți putea să descărcați o imagine a docului cu Ubuntu 14x și toate dependentele preinstalate plus exemplele pentru a lucra cu materialele cursului în propriile dvs laboratoare Rețineți că acesta nu este un curs introductiv pentru Embedded GNU / Linux Ar trebui să știți deja cum funcționează Embedded GNU / Linux și cum să configurați / construiți kernelul și kernelul GNU / Linux Care ar trebui să participe? Utilizați deja GNU / Linux pentru proiectele dvs și probabil că ați auzit despre proiectul Yocto, dar nu ați îndrăznit să o examinați mai atent, sau ați avut dificultăți în utilizarea acestuia Nu știți dacă și modul în care fluxul zilnic de lucru poate fi găzduit în YP și, în general, găsiți YP destul de complicat De ce avem nevoie de toate astea pentru ca sa stie ca totul a fost (presupus) mult mai usor? După antrenament, ar trebui să puteți decide dacă aveți nevoie de YP sau nu Atelierul se adresează software-ului, dezvoltatorilor, inginerilor de sisteme, testerelor, administratorilor, inginerilor și altor părți interesate de YP, cu o cunoaștere solidă a Embedded GNU / Linux Optiuni de livrare Toate materialele de instruire sunt engleze, dar prezentarea acestora poate fi în limba engleză sau în limba germană, după cum doriți, la nivel mondial instructor instruit la fața locului *) instructor online condus **) la fața locului / instructorul combinat online *) **) În timpul instruirii vom oferi laptopuri *), placi *) **), registre de lucru (în limba engleză) *) **), acces de la distanță la servere și placi **), partajarea ecranului **), audiobridge **) .
linuxrp2Embedded Linux on RP214 oreÎn acest training, participanții vor învăța cum să-și construiască propriul Linux încorporat pentru Zmeura Pi .
embeddedlinuxEmbedded Linux: Building a System from the Ground Up14 oreEmbedded Linux, cu costul scăzut, ușurința personalizării și compatibilitatea cu multe tipuri de microprocesoare, a devenit alegerea naturală pentru alimentarea unei game largi de dispozitive, cum ar fi telefoane inteligente, tablete, casete de fixare și playere MP3 În acest curs, participanții vor învăța cum să construiască un sistem Linux încorporat de la început De la construirea unui kernel minimalist la configurarea proceselor de boot-up și inițializare, participanții vor învăța instrumentele, tehnicile și mentalitatea necesare pentru implementarea unui sistem Linux integrat complet funcțional Pentru training-uri la distanță, QEMU va fi folosit pentru a emula hardware-ul Alte platforme, inclusiv dispozitive hardware reale, pot fi luate în considerare de la caz la caz Public Ingineri de sistem Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, accent deosebit pe implementarea manuală .
YoctoProjectYocto Project28 oreProiectul Yocto este un proiect open source pentru construirea sistemelor integrate Linux Utilizează o gazdă de construire bazată pe OpenEmbedded (OE), care utilizează instrumentul BitBake, pentru a construi imagini complete Linux În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să creeze un sistem de construcție pentru Linux încorporat bazat pe Proiectul Yocto Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele fundamentale ale unui sistem de construcție a proiectului Yocto, inclusiv rețete, metadate și straturi Construiți o imagine Linux și rulați-o sub emulare Economisiți timp și energie pentru construirea sistemelor încorporate Linux Public Dezvoltatori Ingineri de sistem Inginerii de testare Administratorii de sistem Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
shadowsocksShadowsocks: Set Up a Proxy Server7 oreShadowsocks este un proxy de socks5 securizat, sigur În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o conexiune la internet printr-un proxy Shadowsocks Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Shadowsocks pe oricare dintre o serie de platforme acceptate, inclusiv Windows, Linux, Mac, Android, iOS și OpenWRT Implementați Shadosocks cu sisteme manager de pachete, cum ar fi pip, aur, freshports și altele Rulați Shadowsocks pe dispozitive mobile și rețele fără fir Înțelegeți modul în care Shadowsocks criptează mesajele și asigură integritatea și autenticitatea Optimizați un server Shadowsocks Public Inginerii de rețea Administratorii de sistem Tehnicieni de tehnică Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
ledeLEDE: Set Up a Linux Wireless Router7 oreProiectul LEDE (Linux Embedded Development Environment) este un sistem de operare Linux bazat pe OpenWrt Este un înlocuitor complet al firmware-ului furnizat de furnizori pentru o gamă largă de routere wireless și dispozitive non-rețea În acest training instruit, participanții vor învăța cum să configurați un router wireless bazat pe LEDE Public Administratori de rețea și tehnicieni Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
buildrootBuildroot: a Firmware Generator for Embedded Systems7 oreBuildroot is an open-source project that contains scripts that produce a cross-compilation toolchain, a customizable root filesystem image, and a Linux kernel for embedded devices. During this practical course, participants will learn how to use it:

- How to select software that goes into the root filesystem.
- How to add new packages and modify existing ones.
- How to add support for new embedded boards.

During the course, bootable filesystem images will be produced. Remote courses are delivered using the [QEMU](/cc/qemukvm) emulator, while in the classroom it is possible to use either QEMU or real embedded boards of the trainer's choice.

Other projects with similar goals include the [Yocto project](/cc/yoctoproject) and OpenWRT. Please use [these](https://bootlin.com/pub/conferences/2016/elc/belloni-petazzoni-buildroot-oe/belloni-petazzoni-buildroot-oe.pdf) [presentations](https://elinux.org/images/0/0a/Embedded_Linux_Build_Systems.pdf) to determine which one is the right choice for your needs.

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Embedded Linux Kernel and Driver Development - Brasov, Strada Calea BucurestiJoi, 2019-03-21 09:303500EUR / 4100EUR
Embedded Linux Kernel and Driver Development - Bucuresti, Centru NordMar, 2019-03-26 09:303500EUR / 4100EUR
Embedded Linux Kernel and Driver Development - Iasi, Piata UniriiMie, 2019-04-03 09:303500EUR / 4100EUR
Embedded Linux Kernel and Driver Development - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-04-15 09:303500EUR / 4100EUR
Embedded Linux Kernel and Driver Development - Cluj-Napoca, Strada PiteștiJoi, 2019-04-18 09:303500EUR / 4100EUR
Sfarsit de saptamana Embedded Linux Cursuri, Seara Embedded Linux Training, Embedded Linux Camp, Embedded Linux Cu instructor, Sfarsit de saptamana Embedded Linux Training, Seara Embedded Linux Cursuri, Embedded Linux Coaching, Embedded Linux Instructor, Embedded Linux Trainer, Embedded Linux Cursuri, Embedded Linux Clase, Embedded Linux Pe pagina, Embedded Linux curs privat, Embedded Linux one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!