Cursuri Embedded Linux

Cursuri Embedded Linux

Local instructor-led live Embedded Linux training courses in România.

Embedded Linux Subcategories

Embedded Linux Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
This is a two day course covering all basic principles of building Embedded linux Systems, around 60% of the entire course time is practical hands-on implementation for real world application using the same standards and tools used in industry
14 hours
Un curs de două zile constând din aproximativ 60% laboratoare practice concentrându - se pe Embedded Linux interne ale kernel - ului, arhitectura, dezvoltarea și investigarea modului de a scrie și de a integra mai multe tipuri de drivere de dispozitiv. Care ar trebui să participe? Ingineri interesați de dezvoltarea kernel-ului Linux pe sisteme încorporate și forme de plăci.
14 hours
În cadrul acestui training, participanții vor învăța cum să-și construiască propriul Linux încorporat pentru Raspberry Pi .
35 hours
Course Objectives To provide an understanding of the essentials of embedded GNU/Linux, how the bits and pieces fit together. What components are needed to build an embedded GNU/Linux system, where to get them from and how to configure/build/install them? Where to get help from? What about those software licenses? Hands-on exercises provide you with the necessary practical experience to go ahead and develop your own embedded GNU/Linux systems after completing this training successfully. Description This five day training class uses hands-on exercises combined with instruction to illustrate the concepts of embedded GNU/Linux. It is designed to bring you quickly up to speed. The philosophy, concepts and commands necessary to make effective use of GNU/Linux are described through a combination of theory and on-the-job training. Don't reinvent the wheel, but learn from an experienced trainer and take home a working knowledge of GNU/Linux and the ability to use it effectively in your own embedded development project. Who should attend? Managers, project managers, software-, hardware-, development-, systems engineers, testers, administrators, technicians and other parties interested in the technology, who want to understand as quickly as possible how Embedded GNU/Linux works. You must use GNU/Linux or you have to luxury to decide whether it makes sense to use it or not. Maybe you already tried to use Embedded GNU/Linux, but are not quite sure that you did everything the right way. You currently use a different operating system and wand to figure out whether GNU/Linux might better and/or cheaper. Delivery Options All the training material is English, but the presentation of it can be in English or in German, as you wish, worldwide.
 • on-site - instructor driven
 • on-line - instructor driven
 • on-site/on-line combination - instructor driven
 
35 hours
Descriere Această clasă de instruire de 5 zile folosește exerciții practice combinate cu instrucțiuni pentru a ilustra conceptele de intern kernel GNU / Linux și dezvoltarea driverului de dispozitiv. Este de dorit să vă aducă rapid la viteză. Descriem procesele, conceptele și comenzile necesare pentru a scrie driverele de dispozitiv GNU / Linux printr-o combinație de teorie și instruire la locul de muncă. Nu reinventați roata, ci învățați de la un antrenor cu experiență și duceți-vă acasă cunoștințele de lucru și abilitatea de a o utiliza eficient în propriul proiect de dezvoltare încorporat. Care ar trebui să participe? Oameni interesați sau care au sarcina de a dezvolta sau a evalua driverele de dispozitiv GNU / Linux dezvoltare, cum ar fi ingineri software, ingineri de teren, manageri de proiecte, ingineri hardware.
14 hours
Incorporat Linux, cu costurile sale scăzute, facilitatea personalizarei și compatibilitatea cu multe tipuri de microprocesori au devenit alegeria naturală pentru a pune o valoare a garanții de dispoziții, cum ar fi telefone inteligente, comprimate, cuturi de set-top și jucători MP3.În această instructoră, participanţii de formare în viaţă vor învăţa în mod de construire un sistem incorporat de la terenul sus. Din construirea unui kernel minimalist încât configurarea proceselor de bootup și inițializare, participanții vor învăţa instrumentele, technice și mensajele necesare pentru a desfășura un sistem integrat complet funcțional Linux.Pentru formarea distantă, QEMU va fi utilizată pentru a emula hardware. Alte platforme, inclusiv dispoziții de hardware reale, pot fi considerate pe un caz de caz.Formatul cursului
  Legislația partei, discuția partei, încântarea grea asupra punelor de punere în aplicare
35 hours
Sistemele de stocare a datelor NetApp sunt sisteme bazate pe hardware și software pentru scrierea și citirea din tablourile de discuri. Data ONTAP este sistemul de operare utilizat în sistemele de stocare NetApp. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să implementeze NetApp ONTAP într-un mediu cluster. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați și administrați clusterul ONTAP 9.3.
 • Protejați datele prin tehnologiile de Data Protection .
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Acest curs se bazează pe ONTAP 9.3.
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
TensorFlow Lite este un cadru de învățare profundă cu sursă deschisă pentru executarea de modele pe dispozitive mobile și integrate cu resurse limitate de calcul și memorie. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze TensorFlow Lite pentru a implementa modele de învățare profundă pe dispozitive încorporate. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Tensorflow Lite pe un dispozitiv încorporat. Înțelegeți conceptele și componentele de bază TensorFlow Lite. Convertați modelele de învățare automată existente în TensorFlow format Lite pentru executare pe dispozitive încorporate. Lucrați în limitele dispozitivelor mici și TensorFlow Lite, în timp ce învață cum să-și extindă capacitățile standard. Dezvoltați modele de învățare profundă pe dispozitive încorporate care rulează Linux pentru a rezolva problemele lumii fizice, cum ar fi recunoașterea imaginilor și a vocii, predicarea modelelor și inițierea mișcărilor și a răspunsurilor de la roboți și alte sisteme încorporate în domeniu.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
Descriere Această pregătire de patru zile combină teoria cu exercițiile practice pentru a introduce Yocto Project. El răspunde la întrebări frecvente, cum ar fi:
  Este cu adevărat necesar să se utilizeze o altă versiune a lanțului de instrumente / bibliotecilor / pachetelor pentru fiecare și fiecare proiect GNU / Linux și o parte din aceasta pentru a urmări un flux de lucru diferit? Puteți să vă asigurați că mediul de dezvoltare este identic pentru toți dezvoltatorii / furnizorii și că puteți produce încă clădiri identice ca astăzi în 10+ ani de acum înainte? Ajutorul YP poate afla sub ce licențe de software sunt licențiate pachetele pe care le utilizați?
Sesiunile de mână se desfășoară pe hardware-ul țintă (de exemplu, Beagle Bone Negru Rev. C – 3 ) După formare veți fi capabil să descărcați o imagine docker cu Ubuntu 14.x și toate dependențele pre-instalate plus exemplele pentru a lucra cu materialul de curs în propriile laboratoare. Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu este un curs introductiv pentru GNU/Linux. Ar trebui să știți deja cum funcționează GNU/Linux încorporat și cum să configurați/construiți kernel-ul GNU/Linux și driver-ul kernel-ului. Cine ar trebui să participe? Ați folosit deja GNU/Linux pentru proiectele dvs. și probabil ați auzit despre Yocto Project, dar nu ați îndrăznit să aveți o privire mai atentă la ea, sau ați avut dificultăți în utilizarea ei. Nu știți dacă și cum fluxul de lucru zilnic poate fi găsit în YP și, în general, găsiți YP destul de complicat. De ce avem nevoie de toate acestea de atunci pentru a ști că totul a fost (presupus) mult mai ușor? După antrenament ar trebui să puteți decide dacă aveți nevoie de YP sau nu. Atelierul se adresează software-ului, dezvoltării, inginerilor de sisteme, testatorilor, administratorilor, inginerilor și altor părți interesate de YP, cu o cunoaștere solidă a GNU/Linux.
28 hours
In this instructor-led, live training in România, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
 • Build a Linux image and run it under emulation.
 • Save time and energy building embedded Linux systems.
7 hours
Shadowsocks este un proxy de socks5 securizat, sigur În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o conexiune la internet printr-un proxy Shadowsocks Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Shadowsocks pe oricare dintre o serie de platforme acceptate, inclusiv Windows, Linux, Mac, Android, iOS și OpenWRT Implementați Shadosocks cu sisteme manager de pachete, cum ar fi pip, aur, freshports și altele Rulați Shadowsocks pe dispozitive mobile și rețele fără fir Înțelegeți modul în care Shadowsocks criptează mesajele și asigură integritatea și autenticitatea Optimizați un server Shadowsocks Public Inginerii de rețea Administratorii de sistem Tehnicieni de tehnică Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Proiectul LEDE ( Linux Embedded Development Environment) este un Linux operare Linux bazat pe OpenWrt . Este o înlocuire completă a firmware-ului furnizat de furnizor pentru o gamă largă de routere wireless și dispozitive care nu sunt de rețea. În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța cum să configureze un router wireless bazat pe LEDE. Public
 • Administratori și tehnicieni de rețea
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
7 hours
Buildroot este un proiect cu sursă deschisă care conține scripte care produc o lanț de instrumente de compilare interioară, o imagine personalizabilă a sistemului de fișiere root și un kernel Linux pentru dispozitive încorporate. În timpul acestui curs practic, participanții vor învăța cum să-l folosească:
  Cum să selectați software-ul care intră în sistemul de fișiere root. Cum să adăugați pachete noi și să le modificați cele existente. Cum să adăugați suport pentru noi panouri încorporate.
Pe parcursul cursului, vor fi produse imagini de sistem de fișiere de pornire. Cursurile de la distanță sunt livrate folosind emulatorul QEMU, în timp ce în sala de clasă este posibil să se utilizeze fie QEMU, fie tabele integrate reale ale alegerii antrenorului. Alte proiecte cu obiective similare includ proiectul Yocto și OpenWRT. Vă rugăm să utilizați aceste prezentări pentru a determina care dintre ele este alegerea potrivită pentru nevoile dvs.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Embedded Linux Cursuri, Seara Embedded Linux Training, Embedded Linux Camp, Embedded Linux Cu instructor, Sfarsit de saptamana Embedded Linux Training, Seara Embedded Linux Cursuri, Embedded Linux Coaching, Embedded Linux Instructor, Embedded Linux Trainer, Embedded Linux Cursuri, Embedded Linux Clase, Embedded Linux Pe pagina, Embedded Linux curs privat, Embedded Linux one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions