Cursuri Embedded Linux

Cursuri Embedded Linux

Instruiri live, instruite live Live încorporat cursuri de formare Linux demonstrează, prin discuții interactive și practică handson, fundamentele Embedded Linux Programul Embedded Linux este disponibil în formare "live training onsite" sau "training live live" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
Buildroot este un proiect open-source care conține scripturi care produc o structură de instrumente de compilare încrucișată, o imagine a sistemului de fișiere rădăcină personalizabilă și un nucleu Linux pentru dispozitive încorporate. În cadrul acestui curs practic, participanții vor învăța cum să-l folosească:

- Cum să selectați software care intră în sistemul de fișiere rădăcină.
- Cum se adaugă pachete noi și se modifică cele existente.
- Cum să adăugați suport pentru plăci noi încorporate.

În timpul cursului, vor fi produse imagini ale sistemului de fișiere bootabile. Cursurile de la distanță sunt oferite cu emulatorul [QEMU](/cc/qemukvm) , în timp ce în clasă este posibil să utilizați QEMU sau plăci reale încorporate la alegerea formatorului.

Alte proiecte cu obiective similare includ [proiectul Yocto](/cc/yoctoproject) și OpenWRT. Vă rugăm să utilizați [aceste](https://bootlin.com/pub/conferences/2016/elc/belloni-petazzoni-buildroot-oe/belloni-petazzoni-buildroot-oe.pdf) [prezentări](https://elinux.org/images/0/0a/Embedded_ Linux _Build_Systems.pdf) pentru a determina care este alegerea potrivită pentru nevoile dvs.
14 hours
Sinoptic
Un curs de două zile format din aproximativ 60% laboratoare cu accent pe integrarea kernel-ului Linux , arhitectura, dezvoltarea și investigarea modului de scriere și integrare a mai multor tipuri de drivere de dispozitive.

Care ar trebui să participe?

Inginerii interesați în dezvoltarea kernel-ului Linux pe sistemele încorporate și pe formatele de plăci.
14 hours
Sinoptic
Acesta este un curs de două zile care acoperă toate principiile de bază ale construirii sistemelor integrate linux, aproximativ 60% din timpul cursului este o practică practică de implementare pentru aplicațiile din lumea reală folosind aceleași standarde și instrumente utilizate în industrie
14 hours
Sinoptic
Embedded Linux, cu low-cost, usurinta de personalizare, și compatibilitatea cu multe tipuri de microprocesoare a devenit alegerea naturala pentru alimentarea o gamă largă de dispozitive, ar fi telefoanele inteligente, tablete, set-top cutii și MP3 playere.

în acest instructor-condus, participanții în direct de formare va învăța pas-cu-pas să construiască un sistem încorporat Linux de la sol în sus. De la construirea unui nucleu minimalist la configurarea cizme și procesele de initializare, participanții vor învăța instrumentele, tehnicile și mentalitatea necesare pentru a implementa un sistem complet funcțional încorporat Linux.

pentru traininguri la distanță, qemu va fi folosit pentru a imite hardware-ul. Alte platforme, inclusiv dispozitive hardware reale, pot fi luate în considerare de la caz la caz.

format al cursului

- parte prelegere, parte de discuții, accentul greu pe hands-on punerea în aplicare
7 hours
Sinoptic
Proiectul LEDE ( Linux Embedded Development Environment) este un Linux operare Linux bazat pe OpenWrt . Este o înlocuire completă a firmware-ului furnizat de furnizor pentru o gamă largă de routere wireless și dispozitive care nu sunt de rețea.

În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța cum să configureze un router wireless bazat pe LEDE.

Public

- Administratori și tehnicieni de rețea

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
În cadrul acestui training, participanții vor învăța cum să-și construiască propriul Linux încorporat pentru Raspberry Pi .
35 hours
Sinoptic
Sistemele de stocare a datelor NetApp sunt sisteme bazate pe hardware și software pentru scrierea și citirea din tablourile de discuri. Data ONTAP este sistemul de operare utilizat în sistemele de stocare NetApp.

Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să implementeze NetApp ONTAP într-un mediu cluster.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Configurați și administrați clusterul ONTAP 9.3.
- Protejați datele prin tehnologiile de Data Protection .

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Acest curs se bazează pe ONTAP 9.3.
- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Sinoptic
Shadowsocks este un proxy de socks5 securizat, sigur În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o conexiune la internet printr-un proxy Shadowsocks Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Shadowsocks pe oricare dintre o serie de platforme acceptate, inclusiv Windows, Linux, Mac, Android, iOS și OpenWRT Implementați Shadosocks cu sisteme manager de pachete, cum ar fi pip, aur, freshports și altele Rulați Shadowsocks pe dispozitive mobile și rețele fără fir Înțelegeți modul în care Shadowsocks criptează mesajele și asigură integritatea și autenticitatea Optimizați un server Shadowsocks Public Inginerii de rețea Administratorii de sistem Tehnicieni de tehnică Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Sinoptic
Yocto Project este un proiect open-source pentru construirea de sisteme Linux încorporate. Acesta utilizează o clădire gazdă bazate pe OpenEmbedded (OE), care utilizează instrumentul BitBake, pentru a construi imagini complete Linux

În acest instructor-condus, de formare live, participanții vor învăța să creeze un sistem de construire pentru Embedded Linux bazat pe yocto Project.

Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Înțelegeți conceptele fundamentale din spatele unui sistem de compilare yocto Project, inclusiv rețete, metadate și straturi.
- Construiți o imagine Linux și rulați-l sub emulație.
- Economisi timp și energie clădire încorporat sisteme Linux.

Formatul cursului

- Parte prelegere, o parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică

Alte opțiuni:

- [Buildroot](/cc/buildroot) este o alternativă mai simplă la proiectul yocto
- Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
28 hours
Sinoptic
Descriere

Această antrenament de patru zile combină teoria cu exerciții practice pentru a introduce Yocto Project .
Acesta răspunde la întrebări frecvente cum ar fi:

- Este cu adevărat necesar să folosiți o altă versiune a toolchain / bibliotecilor / pachetelor pentru fiecare proiect GNU / Linux și un top pentru a urma un alt flux de lucru?
- Puteți să vă asigurați că mediul de dezvoltare este identic pentru toți dezvoltatorii / furnizorii și că puteți produce în continuare construiri identice ca în prezent în 10+ ani de acum?
- Poate ajutorul YP să afle în ce licențe de software pachetele pe care le utilizați sunt licențiate?

Sesiunile de mână sunt efectuate pe hardware-ul țintă (de ex. Beagle Bone Black Rev. C - http://beagleboard.org/BLACK). După antrenament, veți putea descărca o imagine de docare cu Ubuntu 14.x și toate dependențele preinstalate plus exemplele pentru a lucra cu materialele de curs din propriile dvs. laboratoare. Rețineți că acesta nu este un curs introductiv pentru Embedded GNU / Linux . Ar trebui să știți deja cum funcționează Embedded GNU / Linux și cum să configurați / construiți kernelul GNU / Linux și driverele kernel-ului.

Care ar trebui să participe?

Utilizați deja GNU / Linux pentru proiectele dvs. și probabil ați auzit despre Yocto Project , dar nu ați îndrăznit să îl examinați mai atent sau ați avut dificultăți în utilizarea acestuia. Nu știți dacă și modul în care fluxul zilnic de muncă poate fi găzduit în YP și, în general, găsiți YP destul de complicat. De ce avem nevoie de toate astea până când știm că totul este (se presupune) mult mai ușor? După antrenament, ar trebui să puteți decide dacă aveți nevoie de YP sau nu. Atelierul este destinat inginerilor software, dezvoltatori, sistemelor, testerilor, administratorilor, inginerilor și altor părți interesate de YP, cu o cunoaștere solidă a Embedded GNU / Linux .
Sfarsit de saptamana Embedded Linux Cursuri, Seara Embedded Linux Training, Embedded Linux Camp, Embedded Linux Cu instructor, Sfarsit de saptamana Embedded Linux Training, Seara Embedded Linux Cursuri, Embedded Linux Coaching, Embedded Linux Instructor, Embedded Linux Trainer, Embedded Linux Cursuri, Embedded Linux Clase, Embedded Linux Pe pagina, Embedded Linux curs privat, Embedded Linux one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!