Cursuri C++

Cursuri C++

Cursurile live de instruire C ++, instruite live, demonstrează prin practica manuală cum să dezvolte aplicații cu C ++ Instruirea C ++ este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

C++ Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
49 hours
Sinoptic
Pregătire profundă C++ pentru acoperirea modelării metodelor cantitative și introducerea unui proiect uriaș pentru ca cursanții să aibă experiență practică reală cu C++ pentru Quants
21 hours
Sinoptic
Acest curs de trei zile acoperă elementele de bază ale securizării codului C / C++ împotriva utilizatorilor rău-intenționați, care pot exploata multe vulnerabilități în codul cu gestionarea memoriei și manipularea datelor, cursul acoperă principiile de scriere a codului securizat.
21 hours
Sinoptic
Este C++ potrivit pentru sisteme încorporate, cum ar fi microcontrolerele și sistemele de operare în timp real?

Ar trebui folosită programarea orientată pe obiecte în microcontrolere?

C++ prea îndepărtat de hardware pentru a fi eficient?

Acest instruire în direct, dirijat de instructor, abordează aceste întrebări și demonstrează prin discuții și practici modul în care C++ poate fi utilizat pentru a dezvolta sisteme încorporate cu un cod care să fie precis, lizibil și eficient. Participanții au pus teoria în practică prin crearea unei aplicații încorporate în eșantion în C++ .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți principiile modelării orientate pe obiecte, programării software încorporate și programării în timp real
- Produceți cod pentru sisteme încorporate care este mic, rapid și sigur
- Evitați codul de cod din șabloane, excepții și alte funcții de limbaj
- Înțelegeți problemele legate de utilizarea C++ în sisteme critice pentru siguranță și în timp real
- Debugează un program C++ pe un dispozitiv țintă

Public

- Dezvoltatori
- Designeri

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
Acesta este un curs de 2 zile destinat programatorilor C++ care sunt interesați să aplice noul standard C++ 11 în industria lor. Este deosebit de util pentru dezvoltatorii de aplicații financiare care acoperă toate noile caracteristici cu exemple de codificare care trebuie executate în cadrul laboratorului
7 hours
Sinoptic
C++ 17 ( C++ 17) este cea mai recentă versiune a C++ programare C++ . Acesta adaugă mai multe caracteristici de limbaj „mari” noi, cu scopul de a ajuta programatorii să scrie cod mai simplu, mai curat și mai expresiv.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor afla despre cele mai importante funcții noi ale C++ 17, în timp ce pășesc prin crearea unei aplicații C++ probă. Studiile de caz și discuțiile interactive vor fi combinate cu practica practică pentru a demonstra cum să obțineți beneficiul maxim din C++ 17. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor avea cunoștințe și practici pentru a folosi cel mai bine C++ 17 pentru scriere cod C++ mai clar, mai simplu, de calitate superioară.

Public

- Dezvoltatori intermediari C++

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
35 hours
Sinoptic
C++ is an object oriented programming language based on C. Qt is a framework for developing GUIs for C++ applications. Distributed C++ applications often use a messaging library such as ZeroMQ to communicate asynchronously with other components, services and applications. Messages are first serialized using a serialization protocol such as Protocol Buffers, which allows the messages to be transmitted as compiled bytes that are smaller and lighter than JSON or XML files.

This instructor-led, live training (online or onsite) provides introductory coverage of C++, the Qt GUI framework, and various communication technologies such as ZeroMQ and Protocol Buffers that can be used for writing distributed applications.

By the end of this training, participants will have the necessary knowledge and practice to write and compile an application using C++, Qt and gcc on Linux Centos 6/7. Participants will also integrate asynchronous messaging capabilities using Zero MQ and Protocol Buffers.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Sinoptic
Acest antrenament intenționează să introducă C++ ca extensie comună a C atunci când aplicăm dezvoltarea de sistem încorporat orientat pe obiecte. Deoarece C++ conține C, această pregătire ne duce de la C la C++ într-un mod natural și privește sub capota modului în care este implementat C++ . Acest lucru este deosebit de valoros de înțeles atunci când se aplică C++ într-un mediu limitat de resurse încorporate. Standardul C++ a fost recent supus unei revizii majore, numit C++ 11, iar unul nou este în curs, C++ 14. Acest curs abordează subiecte aduse cu aceste revizii, care sunt deosebit de utile precum gestionarea memoriei de înaltă performanță, concurența utilizând a unui mediu multicore și bare-metal aproape de programarea hardware.

SCOPUL / BENEFICII

Obiectivul principal al acestei clase este să puteți utiliza C++ într-un mod „corect”.

- Introduceți C++ ca o alternativă de limbaj orientată spre obiect într-un context de sistem încorporat
- Afișați asemănările - și diferențele - cu limba C
- Înțelegeți diferite strategii de gestionare a memoriei - în special semantica de mișcare introdusă cu C++ 11
- Uitați-vă sub capotă și înțelegeți în ce moduri diferite variază C++ în codul mașinii
- Utilizați șabloane pentru a realiza abstractizări de siguranță de tip ridicat pentru metale goale în apropierea programării hardware - I / O mapate cu memorie, precum și întreruperi - în special șabloanele variadice introduse cu C++ 11
- Oferiți câteva modele de design utile aplicabile în special într-un context încorporat
- Câteva exerciții pentru a exersa unele concepte

AUDIENCE / PARTICIPANȚI

Acest training este destinat C++ - programatori care intenționează să înceapă să utilizeze C++ într-un context de sistem încorporat.

CUNOAȘTEREA ANTERIORĂ

Cursul necesită cunoștințe de bază în programarea C++ , corespunzătoare instruirilor noastre ” C++ - Nivel 1” și ” C++ Nivel 2 - Introducere C++ 11”.

EXERCIȚII PRACTICE

În timpul antrenamentului, veți exersa conceptele prezentate într-o serie de exerciții. Vom folosi mediul de dezvoltare integrată deschis și gratuit de la Eclipse
14 hours
Sinoptic
Functional programming is the evaluation of mathematical functions for computational solutions. Together with C++, functional programming allows users to create complex elements and structures for web applications that are not susceptible to side effects and mutations.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at web developers who wish to functional program with C++

By the end of this training, participants will be able to:

- Use functional programming solutions to improve the performance of web applications.
- Avoid data mutation and side effects with functional programming.
- Create web applications in a functional programming style.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
Acesta este un curs specializat de dezvoltare a HMI conceput pentru profesioniștii din industria automobilelor implicați în dezvoltarea sistemului de infotainment pentru automobile avansate.
35 hours
Sinoptic
Acesta este un curs avansat de formare C++ , care se concentrează pe dezvoltarea și designul software-ului orientat pe obiecte (OO) cu ajutorul C++ programare C++ .
7 hours
Sinoptic
În acest curs, participanții vor învăța concepte C++ și abilități de programare.
35 hours
Sinoptic
Cursul prezintă o limbaj C++ cuprinzător orientat pe obiecte și utilizarea exemplelor simple. Acestea sunt mecanismele standard și biblioteca
21 hours
Sinoptic
Unreal Engine este o suită de instrumente de dezvoltare a jocurilor lider în industrie pentru crearea de jocuri 3D. A fost folosit pentru a dezvolta multe dintre jocurile și seriile de astăzi, inclusiv Borderlands, Gears of War, Bio Shock și Mass Effect.

Acest antrenament live, condus de instructor, acoperă fundamentele dezvoltării jocului cu Unreal Engine 4, oferind în același timp șansa participanților să-și creeze propriul joc de probă.

Formatul cursului

- Discuție + un accent puternic pe proiectarea și dezvoltarea hands-on. Chestiuni ocazionale pentru a măsura progresul și înțelegerea. O mulțime de feedback și implicare a instructorilor.
Sfarsit de saptamana C++ Cursuri, Seara C++ Training, C++ Camp, C++ Cu instructor, Sfarsit de saptamana C++ Training, Seara C++ Cursuri, C++ Coaching, C++ Instructor, C++ Trainer, C++ Cursuri, C++ Clase, C++ Pe pagina, C++ curs privat, C++ one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions