Cursuri C++

Cursuri C++

Cursurile live de instruire C ++, instruite live, demonstrează prin practica manuală cum să dezvolte aplicații cu C ++ Instruirea C ++ este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
49 hours
Sinoptic
Deep C ++ de formare pentru a acoperi cantitative metode de modelare și să introducă un proiect imens pentru stagiarii de a avea o experiență reală handson cu C + + pentru Quants .
21 hours
Sinoptic
Descriere Instruirea explică în detaliu mecanismele care stau la baza problemelor de programare specifice pentru securitatea C / C ++ - vulnerabilitățile comune de securitate Cauzele principale ale problemelor sunt explicate prin intermediul unor exemple de cod sursă easytounderstand, care, în același timp, clarifică cum să găsească și să remedieze aceste probleme în practică Rezistența reală a cursului constă în numeroase exerciții handsone, care îi ajută pe participanți să înțeleagă cât de ușor este să exploateze aceste vulnerabilități de către atacatori Cursul oferă, de asemenea, o prezentare generală a metodelor practice de protecție care pot fi aplicate la diferite niveluri (componente hardware, sistemul de operare, limbajele de programare, compilatorul, codul sursă sau în producție) pentru a preveni apariția diverselor erori, pentru a le detecta în timpul dezvoltării și înainte de lansarea pe piață sau pentru a împiedica exploatarea acestora în timpul funcționării sistemului Prin exerciții special adaptate acestor tehnici de atenuare, participanții pot învăța cât de simplu - și mai ieftin - este să scape de diferite probleme de securitate Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Realizați consecințele grave ale manipulării nesigure a tamponului Înțelegeți tehnicile de protecție arhitecturală și punctele slabe ale acestora Aflați despre greșelile tipice de codificare și cum să le evitați Fiți informat despre vulnerabilitățile recente din diferite platforme, cadre și biblioteci Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori .
21 hours
Sinoptic
Este C ++ potrivite pentru sisteme încorporate, cum ar fi microcontrolere și sisteme de operare în timp real? Programarea orientată pe obiecte ar trebui utilizată în microcontrolere? C ++ este prea departe de hardware pentru a fi eficient? Instruirea live instruitã abordeazã aceste întrebãri ºi demonstreazã prin discuþie ºi practicã modul în care C ++ poate fi utilizat pentru a dezvolta sisteme încorporate cu cod care este corect, lizibil ºi eficient Participanții pun teoria în practică prin crearea unei aplicații încorporate în C ++ Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți principiile modelării orientate pe obiecte, programarea software-ului încorporat și programarea în timp real Produce codul pentru sistemele încorporate, care este mic, rapid și sigur Evitați bloatul codului de la șabloane, excepții și alte caracteristici lingvistice Înțelegerea problemelor legate de utilizarea C ++ în sistemele de securitate critică și în timp real Debugați un program C ++ pe un dispozitiv destinație Public Dezvoltatori Designeri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Acesta este un curs de 2 zile destinat programatorilor C ++ care sunt interesați să aplice noul standard C ++ 11 în industria lor Este deosebit de util pentru dezvoltatorii de aplicații financiare care acoperă toate noile caracteristici cu exemple de codificare care trebuie executate în cadrul laboratorului .
7 hours
Sinoptic
C ++ 17 (C ++ 17) este ultima versiune a limbajului de programare C ++ Acesta adaugă câteva noi caracteristici de limbă "mari", cu scopul de a ajuta programatorii să scrie mai simplu, mai curat și mai expresiv cod În acest training instruit, participanții vor învăța despre cele mai importante caracteristici noi ale C ++ 17, pe măsură ce parcurg crearea unei aplicații C ++ Studiile de caz și discuțiile interactive vor fi combinate cu practica handson pentru a demonstra cum să obțineți beneficiile maxime din programul C ++ 17 Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor avea cunoștințele și practica pentru a utiliza C ++ 17 mai bine pentru a scrie mai clare, mai simplu, cod C ++ de calitate superioară Public Dezvoltatori intermediare C ++ Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
This training intends to introduce C++ as the common extension of C when applying object-oriented embedded system development. Since C++ encloses C, this training takes us from C to C++ in a natural way, and looks under the hood of how C++ is implemented. This is especially valuable to comprehend when applying C++ in an embedded resource limited environment. The C++ standard has recently been undergoing a major revision, a.k.a. as C++11, and a new one is on its way, C++14. This course addresses subjects brought in with these revisions that are especially useful like high performance memory management, concurrency making use of a multicore environment, and bare-metal close to the hardware programming.

GOAL/BENEFITS

The major objective of this class is that you shall be able to use C++ in a “correct way”.

- Introduce C++ as an object oriented language alternative in an embedded system context
- Show the similarities ‑ and differences ‑ with the C language
- Comprehend different memory management strategies – especially the move semantics introduced with C++11
- Look under the hood and understand what different paradigms in C++ leads to in machine code
- Use templates to achieve type safe high order abstractions for bare-metal close to the hardware programming – memory mapped I/O as well as interrupts – especially the variadic templates introduced with C++11
- Provide some useful design patterns especially applicable in an embedded context
- A few exercises in order to practice some concepts

AUDIENCE/PARTICIPANTS

This training is aimed C++- programmers who intend to start using C++ in an embedded system context.

PREVIOUS KNOWLEDGE

The course requires basic knowledge in C++ programming, corresponding to our trainings ”C++ – Level 1” and ”C++ Level 2 – Introducing C++11”.

PRACTICAL EXERCISES

During the training you will practice the presented concepts in a number of exercises. We will use the open and free integrated development environment from Eclipse
14 hours
Sinoptic
Acesta este un curs specializat de dezvoltare a HMI conceput pentru profesioniștii din industria automobilelor implicați în dezvoltarea sistemului de infotainment pentru automobile avansate.
35 hours
Sinoptic
Acesta este un curs de formare avansată C ++ care se axează pe dezvoltarea și proiectarea software-ului orientat pe obiecte (OO) cu limbajul de programare C ++ .
7 hours
Sinoptic
În acest curs, participanții vor învăța concepte C ++ și abilități de programare .
35 hours
Sinoptic
Cursul prezintă o limbă C ++ complexă orientată pe obiect și utilizarea exemplelor simple. Acestea sunt mecanismele standard și biblioteca
21 hours
Sinoptic
Unreal Engine este o suita de top din industrie de instrumente de dezvoltare joc pentru crearea de jocuri 3D. Acesta a fost folosit pentru a dezvolta multe din ziua de azi & #39; s jocuri și serii, inclusiv Borderlands, Angrenaje de război, BioShock, și Mass Effect.

acest instructor -condus, de formare Live acoperă fundamentele de dezvoltare joc cu Unreal Engine 4 în timp ce oferă participanților șansa de a crea propriul lor joc eșantion.

format al cursului

- discuție + un accent puternic pe hands-on Design și dezvoltare. Teste ocazionale pentru măsurarea progresului și înțelegerii. O mulțime de feedback-ul instructor și de angajament.
Sfarsit de saptamana C++ Cursuri, Seara C++ Training, C++ Camp, C++ Cu instructor, Sfarsit de saptamana C++ Training, Seara C++ Cursuri, C++ Coaching, C++ Instructor, C++ Trainer, C++ Cursuri, C++ Clase, C++ Pe pagina, C++ curs privat, C++ one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!