Cursuri Predictive Analytics

Cursuri Predictive Analytics

Local, instructor-led live Predictive Analytics training courses demonstrate through hands-on practice how to use different tools to build predictive models and apply them to large sample data sets to predict future events based on the data.

Predictive Analytics training is available as "onsite live training" or "remote live training". România onsite live Predictive Analytics trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
d2dbdpaFrom Data to Decision with Big Data and Predictive Analytics21 orePublic

Dacă încercați să înțelegeți din datele pe care aveți acces sau doriți să analizați datele nestructurate disponibile pe Internet (cum ar fi Twitter, Linked in, etc ...), acest curs este pentru dvs.

Este destinată în principal factorilor de decizie și persoanelor care trebuie să aleagă ce date merită să fie colectate și ce merită analizat.

Nu este destinat persoanelor care configurează soluția, dar acești oameni vor beneficia de imaginea de ansamblu.

Modul de livrare

Pe parcursul cursului, delegații vor fi prezentați cu exemple de lucru pentru cele mai multe tehnologii cu sursă deschisă.

Prelegerile scurte vor fi urmate de prezentări și de exerciții simple de către participanți

Conținutul și software-ul folosit

Tot software-ul folosit este actualizat de fiecare dată când cursul este rulat, așa că verificăm cele mai noi versiuni posibile.

Acesta acoperă procesul de obținere, formatare, prelucrare și analiză a datelor, pentru a explica modul de automatizare a procesului de luare a deciziilor cu învățarea în mașină.
predmodrPredictive Modelling with R14 oreR este un limbaj de programare fără limite pentru calcul statistici, analize de date și grafică R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic R are o mare varietate de pachete de date mining .
introrIntroduction to R with Time Series Analysis21 oreR este un limbaj de programare fără limite pentru calcul statistici, analize de date și grafică R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic R are o mare varietate de pachete de date mining .
matlabpredanalyticsMatlab for Predictive Analytics21 oreAnaliza predictivă este procesul de utilizare a analizelor de date pentru a face predicții despre viitor Acest proces utilizează date împreună cu tehnicile de extragere a datelor, statistici și tehnici de învățare a mașinilor pentru a crea un model predictiv pentru prognoza evenimentelor viitoare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze Matlab pentru a construi modele predictive și pentru a le aplica seturilor mari de date pentru a prezice evenimentele viitoare pe baza datelor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați modele predictive pentru a analiza modelele din datele istorice și tranzacționale Utilizați modelarea predictivă pentru a identifica riscurile și oportunitățile Construiți modele matematice care captează tendințe importante Utilizați datele de la dispozitive și sisteme de afaceri pentru a reduce deșeurile, a economisi timp sau a reduce costurile Public Dezvoltatori Ingineri Experți în domeniu Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
bigdatabicriminalBig Data Business Intelligence for Criminal Intelligence Analysis35 oreAvansurile în tehnologii și creșterea cantității de informații transformă modul în care se realizează aplicarea legii Provocările date de Big Data sunt aproape la fel de deranjante ca promisiunea Big Data Stocarea eficientă a datelor este una dintre aceste provocări; analizând în mod eficient aceasta este o alta În acest training instruit, participanții vor învăța mentalitatea cu care să se apropie de tehnologiile Big Data, să evalueze impactul acestora asupra proceselor și politicilor existente și să implementeze aceste tehnologii în scopul identificării activității criminale și prevenirii criminalității Studiile de caz de la organismele de aplicare a legii din întreaga lume vor fi examinate pentru a obține o perspectivă asupra adoptării abordărilor, provocărilor și rezultatelor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Combinați tehnologia Big Data cu procesele tradiționale de colectare a datelor pentru a crea o poveste în timpul unei investigații Implementați soluții industriale de stocare și prelucrare a datelor pentru analiza datelor Pregătirea unei propuneri pentru adoptarea celor mai adecvate instrumente și procese pentru a permite o abordare cu caracter dat a investigației penale Public Specialiști în aplicarea legii cu un background tehnic Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
visa_LBGVisual Analytics – Data science14 oreAceastă sesiune de instruire bazată pe clasă va conține prezentări și exemple pe bază de computere și exerciții de studiu de caz pe care să le întreprindă .
rapidminerRapidMiner for Machine Learning and Predictive Analytics14 oreRapidMiner is an open source data science software platform for rapid application prototyping and development. It includes an integrated environment for data preparation, machine learning, deep learning, text mining, and predictive analytics.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use RapidMiner Studio for data preparation, machine learning, and predictive model deployment.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure RapidMiner
- Prepare and visualize data with RapidMiner
- Validate machine learning models
- Mashup data and create predictive models
- Operationalize predictive analytics within a business process
- Troubleshoot and optimize RapidMiner

Audience

- Data scientists
- Engineers
- Developers

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Big Data Business Intelligence for Criminal Intelligence Analysis - Cluj-Napoca, Strada PiteștiLun, 2019-03-11 09:308750EUR / 9950EUR
Big Data Business Intelligence for Criminal Intelligence Analysis - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-03-11 09:308750EUR / 9950EUR
Big Data Business Intelligence for Criminal Intelligence Analysis - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-11 09:308750EUR / 9950EUR
Big Data Business Intelligence for Criminal Intelligence Analysis - Iasi, Piata UniriiLun, 2019-03-11 09:308750EUR / 9950EUR
Big Data Business Intelligence for Criminal Intelligence Analysis - Bucuresti, Centru NordLun, 2019-04-22 09:308750EUR / 9950EUR
Sfarsit de saptamana Predictive Analytics Cursuri, Seara Predictive Analytics Training, Predictive Analytics Camp, Predictive Analytics Cu instructor, Sfarsit de saptamana Predictive Analytics Training, Seara Predictive Analytics Cursuri, Predictive Analytics Coaching, Predictive Analytics Instructor, Predictive Analytics Trainer, Predictive Analytics Cursuri, Predictive Analytics Clase, Predictive Analytics Pe pagina, Predictive Analytics curs privat, Predictive Analytics one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!