Cursuri Presentation Skills

Cursuri Presentation Skills

Cursuri de formare în domeniul instruirii la nivel local cu instruire live în România.

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
presconfPresenting with Confidence21 orePublic Personalul care trebuie să fie pe deplin pregătit să prezinte prezentări: Echipelor lor Pentru clienți Pentru alte segmente de public interne ale companiei Pentru alte segmente de public externe companiei Formatul cursului O combinație de: Discuții facilite Prezentări delegate - cu feedback complet Până la sfârșitul cursului, delegații vor putea: Pregătiți și structurați o prezentare eficientă Pregătiți-vă corespunzător pentru prezentarea respectivă Prezentați această prezentare cu încredere Utilizați diferitele mijloace vizuale pe care un prezentator le-ar putea folosi pentru a crea o prezentare stimulatoare Să se ocupe de diferitele tipuri de persoane pe care le vor întâlni în prezentările lor .
543212Public Speaking 10114 oreAcest curs are scopul de a îmbunătăți abilitățile de vorbire publică ale cursanților prin exerciții practice susținute de teoria relevantă. Este conceput pentru toți, în special vorbitori de conferințe și prezentatori de întâlniri de echipă.
advmsppAdvanced MS PowerPoint7 oreAcest curs vizează îmbunătățirea abilităților PowerPoint ale cursanților prin exerciții practice susținute de teoria relevantă. Este destinat tuturor, în special designerilor de prezentare, dar și vorbitorilor de conferințe și prezentatorilor de întâlniri de echipă.
advppstAdvanced PowerPoint for sales teams7 oreCursul este dedicat echipelor de vânzări Se concentrează pe utilizarea funcțiilor PowerPoint care ajută la procesul de vânzări, adică cum să arătați datele în mod eficient, cum să nu suprapuneți diapozitivele și ce să vă concentrați într-un pachet de vânzări .
pptfinanceCreating Slide Decks for the Financial World7 oreAcest curs vă va oferi cunoștințele despre cum să prezentați informațiile financiare (numere) în PowerPoint și nu doar abilitățile de prezentare în sine Veți putea prezenta informațiile financiare într-un mod mai profesionist .
advprsntDelivering Impressive Presentation Decks - Social Skills Workshop14 oreObiectiv: Îmbunătățirea abilității de a pregăti o prezentare atractivă utilizând Powerpoint și alte instrumente Destinatari: Reprezentanți de vânzări, consultanți, cadre didactice, cadre didactice, cadre didactice, angajați corporativi, IMM-uri și instituții publice, pentru care provocarea este de a sta în fața unui grup de oameni, spunându-le, .
advppAdvanced Slide Design in PowerPoint7 oreAcest curs este destinat oricui dorește să lucreze mai eficient în PowerPoint atunci când creează diapozitive și să învețe elementele de bază ale prezentării acestora .
InfluenceInfluence in Action14 orePfizer, Hewlett Packard, DellEMC și VMware au beneficiat de acest program, dezvoltând un echilibru mai bun în stilul lor de influențare și demonstrând un răspuns rezistent la provocările la locul de muncă Dacă doriți: • Crearea unor echipe de lucru cu performanțe înalte • Câștigarea consecventă a contractelor de la pitching • Negocierea cu succes a celor mai bune tranzacții • Crearea valorii acționarilor, de la an la an atunci aveți nevoie de programul nostru de influențare.
pptpresentationsellDelivering a PowerPoint Presentation that Sells14 oreIn this instructor-led, live training, participants will learn how to prepare and deliver a convincing PowerPoint presentation. From technical preparation to skillful delivery, each essential point is covered in this interactive workshop.

By the end of this training, participants will be able to:

- Apply the right mindset for delivering a powerful and convincing presentation
- Practice effective communication techniques to enhance a presentation
- Prepare PowerPoint slides that complement and strengthen a presentation
- Create a connection with the audience that facilitates trust and enables the sale of an idea, proposal, product or service

Audience

- Leaders and Managers
- Engineers
- Researchers
- Consultants
- Persons with little or no business background
- Persons preparing to propose an idea or proposal

Format of the Course

- Workshop format with lots of exercises and practice in a lively and engaging environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Advanced MS PowerPoint - Brasov, Strada Calea BucurestiMar, 2019-01-22 09:301500EUR / 1900EUR
Advanced MS PowerPoint - Constanta, Str. Mircea cel BatranMie, 2019-01-23 09:301500EUR / 1900EUR
Advanced MS PowerPoint - Cluj-Napoca, Strada PiteștiMar, 2019-01-29 09:301500EUR / 1900EUR
Advanced MS PowerPoint - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaMar, 2019-01-29 09:301500EUR / 1900EUR
Advanced MS PowerPoint - Bucuresti, Centru NordJoi, 2019-01-31 09:301500EUR / 1900EUR
Sfarsit de saptamana Presentation Skills Cursuri, Seara Presentation Skills Training, Presentation Skills Camp, Presentation Skills Cu instructor, Sfarsit de saptamana Presentation Skills Training, Seara Presentation Skills Cursuri, Presentation Skills Coaching, Presentation Skills Instructor, Presentation Skills Trainer, Presentation Skills Cursuri, Presentation Skills Clase, Presentation Skills Pe pagina, Presentation Skills curs privat, Presentation Skills one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Cloud Computing OverviewBucuresti, Centru NordMar, 2018-12-11 09:301350EUR / 1750EUR
IoT ( Internet of Things) for Entrepreneurs, Managers and InvestorsBucuresti, Centru NordMar, 2019-02-05 09:30N/A / 5525EUR
Data analysis with TableauConstanta, Str. Mircea cel BatranMar, 2019-02-19 09:303150EUR / 3750EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!