Cursuri Quantum Computing

Cursuri Quantum Computing

Cursurile de formare în timp real, on-line sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, elementele fundamentale ale calculului cuantic, pe măsură ce participanții parcurg dezvoltarea unor programe cuantice simple. Instruirea Quantum Computing este disponibilă ca „instruire live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Quantum Computing Subcategories

Quantum Computing Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
ProjectQ este un cadru software de calcul cuantic open-source care permite utilizatorilor să implementeze programe cuantice în Python. Este un cadru care traduce programe cuantice în orice back-end.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor care doresc să învețe despre ProjectQ și cum să-l folosească pentru implementarea programelor cuantice.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aflați ce este ProjectQ și pentru ce este folosit. Utilizați cadrul ProjectQ pentru a efectua programarea cuantică. Traduceți programe cuantice în orice back-end.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Quantum Computing este avansarea sistemului binar, pârghie fenomenele cuantice pentru a înregistra informații. IBM Quantum Experience este un cadru open source care este folosit pentru a crea, edita și invoca circuite cuantice într-o interfață ar fi simularea. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat oamenilor de știință de calculator care doresc să creeze, edita, și invoca un circuit cuantic folosind IBM Quantum experience. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe crearea circuitelor cuantice.
 • Îmbunătățiți inexactitățile din quibits utilizând IBM Quantum experience și simulările sale.
 • Controlează comportamentul porții folosind omologul nativ al porții.
 • Programează timpul evenimentelor porții.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare curs
 • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
21 hours
Computarea cuantică este integrarea fizicii cuantice, a matematicii și a metodelor informatice pentru dezvoltarea modelelor informatice. Se aplică două proprietăți principale cuantice, și anume suprapunere și entanglementare, care permit dezvoltarea calculatoarelor cuantice. Computarea cuantică încorporează aceste comportamente ale particulelor cuantice pentru a executa tehnologii de calcul care sunt exponențial mai rapide decât calculatoarele clasice. Această formare directă (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de calculator și inginerilor care doresc să înțeleagă principiile din spatele calculului cuantic și să le utilizeze în dezvoltarea de algoritmi pentru implementările de calcul cuantic. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele calculului cuantic. Înțelegeți și aplicați conceptele de fizică cuantică în metode de calcul. Creați algoritmi pentru calculatoarele cuantice. Soluționarea eficientă a problemelor informatice cu ajutorul calculatoarelor cuantice. Integrarea comportamentelor cuantice în modelele de calcul existente. Perceperea potențialului calculului cuantic în dezvoltarea altor tehnologii.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
10 hours
Practical Quantum Computing: Live Online Launch your high-tech career This is a 10 hour instructor-led, live online training course. After your immersive training, you will be ready to start work as an entry level quantum computing developer. By the end of this training, participants will be able to:
 • Run and test your quantum programs with the integrated IBM Q
 • Use Qiskit to create, compile, and execute quantum computing programs
 • Working with practical and advanced quantum algorithms such as QAOA 
 • Recast real-world problems into an appropriate quantum computing language
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Calculatoarele cuantice sunt mașini care sunt construite pe principiile mecanicii cuantice. Spre deosebire de computerele clasice care se bazează pe biți care pot exista doar într-una din cele două stări (0 sau 1), computerele cuantice folosesc biți cuantici care pot exista în mai multe stări simultan. Calculatoarele cuantice sunt de așteptat să proceseze algoritmi și să rezolve probleme mult mai repede decât computerele clasice. Cirq este o bibliotecă Python pentru scrierea, manipularea și optimizarea circuitelor cuantice și rularea acestora împotriva calculatoarelor și simulatoarelor cuantice. În cadrul acestui instruire, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța fundamentele calculului cuantic pe măsură ce trec prin dezvoltarea algoritmilor care vizează calculatoarele cuantice. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Stabiliți mediul de dezvoltare necesar pentru a începe crearea de circuite cuantice.
 • Controlează comportamentul porții folosind omologul nativ al porții.
 • Imbunatateste inexactitatile de tip quibit folosind Cirq.
 • Scrieți și executați un circuit cuantic pentru a rula cu un simulator de calcul cuantic bazat pe NISQ.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
 • Pentru a afla mai multe despre Ciq Framework, accesați: https://github.com/quantumlib/Cirq
14 hours
Computerele cuantice sunt mașini care sunt construite pe principiile mecanice cuantice. Spre deosebire de calculatoarele clasice care se bazează pe bite care pot exista numai în una dintre cele două state (0 sau 1), calculatoarele cuantice folosesc bite cuantice care pot exista în mai multe state simultan. Datorită acestui fapt, se așteaptă ca calculatoarele cuantice să proceseze algoritmi și să rezolve probleme mult mai repede decât calculatoarele clasice. Q# este un limbaj de programare creat de Microsoft în mod specific pentru calculul cuantic. În această formare directă de instructor, participanții vor învăța fundamentele calculului cuantic și Q# pe măsură ce trec prin dezvoltarea unor programe cuantice simple. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Kitul de Dezvoltare Quantum al Microsoft. Înțelegeți conceptele din spatele calculului cuantic. Construiți, testați, executați și rezolvați problemele unui program cuantic folosind Q#, Visual Studio și un simulator de calcul cuantic local.
Audienţă
  Dezvoltatori
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Quantum Computing Cursuri, Seara Quantum Computing Training, Quantum Computing Camp, Quantum Computing Cu instructor, Sfarsit de saptamana Quantum Computing Training, Seara Quantum Computing Cursuri, Quantum Computing Coaching, Quantum Computing Instructor, Quantum Computing Trainer, Quantum Computing Cursuri, Quantum Computing Clase, Quantum Computing Pe pagina, Quantum Computing curs privat, Quantum Computing one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions