Cursuri Stata

Cursuri Stata

Cursurile de formare Stata live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să analizeze seturi mari de date pentru cazuri de utilizare precum economie, sociologie, biomedicină etc. antrenament live”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Stata Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Stata este un pachet de software de sursă deschisă cu scop general scris în C. Cu Stata, utilizatorii pot analiza seturi mari de date pentru cazuri de utilizare, cum ar fi economie, sociologie, biomedicina, etc. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată analistilor de date care doresc să analizeze seturi mari de date cu Stata. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați modele statistice pentru a preveni variabile și evenimente de interes cheie. Generați vizualizări descriptive, tabele de rezumat, frecvențele și multe altele. Gestionarea și structurarea bazelor de date mari, pregătite pentru analiza datelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Tradingul algoritmic este practica implementarii instructiunilor preprogramate pentru plasarea tranzactiilor.In teoria, utilizatorii de tranzactii algoritmice vor fi capabili sa obtina profituri la o frecventa imposibilă pentru un comerciant uman. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată analistilor de afaceri care doresc să automatizeze tranzacționarea cu tranzacționarea algoritmică, Python, și R. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Aplicați algoritmi pentru a cumpăra și a vinde valori mobiliare la creșteri specializate rapid. Reducerea costurilor asociate cu tranzacționarea folosind tranzacționarea algoritmică. Monitorizează automat prețurile stocurilor și localizează tranzacțiile.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
35 hours
Stata este un pachet software de uz general scris în C. R este un limbaj de programare și mediu software pentru calcul statistic. Folosind Stata și R, utilizatorii pot analiza seturi mari de date pentru cazuri de utilizare, ar fi economie, sociologie, biomedicină etc. Acest instructor-a condus, de formare live (la fața locului sau de la distanță) se adresează analiștilor de date care doresc să utilizeze Stata și R pentru a analiza big data pentru analiza statistică. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Creați modele statistice pentru a prezice variabilele și evenimentele de interes cheie.
 • Generați vizualizări descriptive, tabele rezumative, frecvențe și multe altele.
 • Gestionați și structurați baze de date mari pentru a predica pentru analiza datelor.
Formatul cursului
 • Interactive prelegere și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Stata Cursuri, Seara Stata Training, Stata Camp, Stata Cu instructor, Sfarsit de saptamana Stata Training, Seara Stata Cursuri, Stata Coaching, Stata Instructor, Stata Trainer, Stata Cursuri, Stata Clase, Stata Pe pagina, Stata curs privat, Stata one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions