Cursuri Data Warehouse

Cursuri Data Warehouse

Online sau la fața locului, cursurile live de formare în Data Warehouse conduse de un instructor demonstrează, prin discuții și exersare practică, cum să înțelegeți, să planificați și să configurați un Data Warehouse. Instruirea Data Warehouse este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Depozitul de date este, de asemenea, cunoscut sub numele de Enterprise Data Warehouse (EDW) sau Data Warehousing. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Data Warehouse (DW) Subcategories

Enterprise Data Warehouse (EDW) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Apache Kylin este un motor de analiză extremă, distribuită pentru datele mari. În această formare directă condusă de instructori, participanții vor învăța cum să folosească Apache Kylin pentru a crea un depozit de date în timp real. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Consumați date de streaming în timp real folosind Kylin Utilize Apache Kylin's caracteristici puternice, bogate SQL interfață, spark cubing și latență de întrebare subsecundă
Notă
  Folosim cea mai recentă versiune a lui Kylin (în conformitate cu această scrisoare, Apache Kylin v2.0)
Audienţă
  Inginerul Big Data [ 0 ] Analiștii
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
21 hours
Amazon Redshift este un serviciu de stocare de date pe bază de date pe bază de date pe bază de date pe bază de cloud în AWS În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele Amazon Redshift Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Redshift Amazon Încărcați, configurați, implementați, interogați și vizualizați date cu Amazon Redshift Public Dezvoltatori Profesioniști IT Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Cursul face parte din setul de cunoștințe Data Scientist (Domeniu: date și tehnologie).
21 hours
Apache Druid este un depozit de date distribuit orientat pe coloană, orientat pe coloană, scris în Java . Acesta a fost proiectat pentru a ingera rapid cantități masive de date despre evenimente și pentru a executa interogări OLAP cu latență scăzută pe aceste date. Druid este utilizat în mod obișnuit în aplicațiile de business intelligence pentru a analiza volume mari de date istorice în timp real. De asemenea, este potrivit pentru alimentarea de tablouri de bord rapide, interactive și analitice pentru utilizatorii finali. Druid este folosit de companii precum Alibaba, Airbnb, Cisco , eBay, Netflix, Paypal și Yahoo. În acest curs, dirijat de instructor, în direct, explorăm unele dintre limitările soluțiilor pentru depozitul de date și discutăm cum Druid poate complimenta acele tehnologii pentru a forma o stivă de analiză de fluxuri flexibilă și scalabilă. Parcurgem numeroase exemple, oferind participanților șansa de a implementa și testa soluții bazate pe Druid într-un mediu de laborator.
  Formatul cursului
  • Prelegeri de părți, discuții în parte, practici practice grele, teste ocazionale pentru evaluarea înțelegerii
  21 hours
  Pivotal Greenplum este o platformă Massively Parallel Processing (MPP) Data Warehouse bazată pe PostgreSQL. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să stabilească o bază de date multi-node Greenplum. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Instalați și configurați Pivotal Greenplum. Datele de modelare în conformitate cu nevoile curente și cu planurile de extindere viitoare. Utilizați diferite tehnici de distribuire a datelor pe mai multe noduri. Îmbunătățește performanța bazei de date prin tuning. Monitorizarea și rezolvarea problemelor cu o bază de date Greenplum.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  Greenplum Database este un software de bază pentru inteligența de afaceri și stocarea datelor. Utilizatorii pot rula Greenplum Database pentru prelucrarea masivă a datelor paralele. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată administratorilor care doresc să instaleze Greenplum Database pentru soluții de inteligență a afacerilor și de stocare a datelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Necesitățile de prelucrare cu Greenplum. Realizează operațiuni ETL pentru prelucrarea datelor. Dezvoltarea infrastructurii de prelucrare a întrebărilor existente.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  28 hours
  Mem SQL este un sistem de gestionare a bazelor de date SQL distribuit în memorie, pentru cloud și local. Este un depozit de date în timp real, care oferă informații despre date live și istorice. În acest training, instruit în direct, instruit, participanții vor învăța esențialele Mem SQL pentru dezvoltare și administrare. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Înțelegeți conceptele și caracteristicile cheie ale Mem SQL
  • Instalează, proiectează, întreține și operează Mem SQL
  • Optimizați schemele în Mem SQL
  • Îmbunătățiți interogările în Mem SQL
  • Performanța de referință în Mem SQL
  • Creați aplicații de date în timp real folosind Mem SQL
  Public
  • Dezvoltatori
  • Administratorii
  • Ingineri de funcționare
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  28 hours
  Modelul de sablare a datelor este o tehnică de modelare a bazelor de date care asigură stocarea istorică pe termen lung a datelor care provin din mai multe surse Un seif de date stochează o singură versiune a faptelor sau "toate datele, tot timpul" Designul său flexibil, scalabil, consistent și adaptabil cuprinde cele mai bune aspecte ale formulei 3D (3NF) și al stelei În acest training instruit, participanții vor învăța cum să construiască un Seif de date Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele de arhitectură și design din spatele Data Vault 20 și interacțiunea cu Big Data, NoSQL și AI Utilizați tehnici de trecere a datelor pentru a permite auditarea, urmărirea și inspectarea datelor istorice dintr-un antrepozit de date Elaborați un proces ETL (extracție, transformare, încărcare) consecventă și repetabilă Construiți și desfășurați depozite foarte scalabile și repetabile Public Modelatori de date Specialist în domeniul depozitării datelor Specialiști în Business Intelligence Ingineri de date Administratorii de baze de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana EDW (Enterprise Data Warehouse) Cursuri, Seara EDW (Enterprise Data Warehouse) Training, DW (Data Warehouse) Camp, DWH (Data Warehouse) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Enterprise Data Warehouse Training, Seara Data Warehouse (DW) Cursuri, DW (Data Warehouse) Coaching, Enterprise Data Warehouse Instructor, Data Warehouse (DW) Trainer, EDW (Enterprise Data Warehouse) Cursuri, Enterprise Data Warehouse (EDW) Clase, Data Warehouse (DW) Pe pagina, Enterprise Data Warehouse curs privat, Data Warehouse (DWH) one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions