Cursuri Data Warehouse

Cursuri Data Warehouse

Cursurile de instruire la nivel local, instruite live Data Warehouse demonstrează prin discuții și practică cum să înțeleagă, să planifice și să creeze un Depozit de date Exercițiul pentru Warehouse de date este disponibil ca "instruire live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță Warehouse-ul de date este, de asemenea, cunoscut sub numele de Enterprise Data Warehouse (EDW) sau Data Warehousing NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Amazon Redshift este un serviciu de stocare de date pe bază de date pe bază de date pe bază de date pe bază de cloud în AWS În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele Amazon Redshift Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Redshift Amazon Încărcați, configurați, implementați, interogați și vizualizați date cu Amazon Redshift Public Dezvoltatori Profesioniști IT Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Cursul face parte din setul de cunoștințe Data Scientist (Domeniu: date și tehnologie) .
28 hours
Sinoptic
Modelul de sablare a datelor este o tehnică de modelare a bazelor de date care asigură stocarea istorică pe termen lung a datelor care provin din mai multe surse Un seif de date stochează o singură versiune a faptelor sau "toate datele, tot timpul" Designul său flexibil, scalabil, consistent și adaptabil cuprinde cele mai bune aspecte ale formulei 3D (3NF) și al stelei În acest training instruit, participanții vor învăța cum să construiască un Seif de date Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele de arhitectură și design din spatele Data Vault 20 și interacțiunea cu Big Data, NoSQL și AI Utilizați tehnici de trecere a datelor pentru a permite auditarea, urmărirea și inspectarea datelor istorice dintr-un antrepozit de date Elaborați un proces ETL (extracție, transformare, încărcare) consecventă și repetabilă Construiți și desfășurați depozite foarte scalabile și repetabile Public Modelatori de date Specialist în domeniul depozitării datelor Specialiști în Business Intelligence Ingineri de date Administratorii de baze de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
druid este un open-source, coloana-orientate, distribuite magazin de date scris în Java. Acesta a fost conceput pentru a ingera rapid cantități masive de date de eveniment și executa interogări OLAP cu latență scăzută pe aceste date. Druid este frecvent utilizat în aplicații de Business Intelligence pentru a analiza volume mari de date în timp real și istorice. De asemenea, este bine adaptate pentru alimentarea rapid, interactive, tablouri de bord analitice pentru utilizatorii finali. Druid este folosit de companii, ar fi Alibaba, Airbnb, Cisco, eBay, Netflix, PayPal, și Yahoo.

în acest instructor-condus, Live curs vom explora unele dintre limitările de date Warehouse soluții și discuta despre modul în care druid poate compliment aceste tehnologii pentru a forma un flexibil și scalabile de streaming de analiză stivă. Am mers prin multe exemple, oferind participanților șansa de a implementa și testa soluțiile bazate pe druid într-un mediu de laborator.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică, teste ocazionale pentru a evalua înțelegerea
14 hours
Sinoptic
Apache Kylin este un motor de analiză extrem de distribuit pentru date mari În acest training live instructor, participanții vor învăța cum să folosească Apache Kylin pentru a configura un depozit de date în timp real Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Consumați date streaming în timp real folosind Kylin Utilizați caracteristicile puternice ale Apache Kylin, inclusiv suport pentru schema de zăpadă, o interfață SQL bogată, cubare cu scânteie și latență de interogare secundară Notă Folosim ultima versiune de Kylin (din această scriere, Apache Kylin v20) Public Ingineri de date mari Analiștii Big Data Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Sinoptic
MemSQL este un sistem de gestionare a bazelor de date SQL, distribuit, pentru cloud și on premises Este un depozit de date în timp real, care oferă imediat informații din datele live și istorice În acest training instruit, participanții vor învăța esența MemSQL pentru dezvoltare și administrare Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegerea conceptelor-cheie și a caracteristicilor MemSQL Instalați, proiectați, întrețineți și gestionați MemSQL Optimizați schemele în MemSQL Îmbunătățiți interogările în MemSQL Performanță de referință în MemSQL Construiți aplicații de date în timp real folosind MemSQL Public Dezvoltatori Administratorii Inginerii de operațiuni Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
Sfarsit de saptamana Data Warehouse Cursuri, Seara Data Warehouse Training, Data Warehouse Camp, Data Warehouse Cu instructor, Sfarsit de saptamana Data Warehouse Training, Seara Data Warehouse Cursuri, Data Warehouse Coaching, Data Warehouse Instructor, Data Warehouse Trainer, Data Warehouse Cursuri, Data Warehouse Clase, Data Warehouse Pe pagina, Data Warehouse curs privat, Data Warehouse one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!