Cursuri Design Thinking

Cursuri Design Thinking

Cursuri de instruire la nivel local, instruit live Designul de gândire demonstrează prin studiile de caz și exercițiile live cum să aplicați cele cinci etape ale gândirii de proiectare pentru a înțelege mai bine problemele pe care le întâmpină utilizatorii unui produs sau serviciu, apoi să dezvolte cea mai bună abordare pentru rezolvarea lor Gândirea pentru formarea profesională este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Design Thinking Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Design Thinking este o metodologie bazată pe soluții pentru soluționarea problemelor complexe care nu sunt definite sau necunoscute. Abordarea a fost adaptată atât de echipele de afaceri, cât și de cele de inginerie pentru a rezolva provocările, de la rezolvarea conflictelor de echipă internă până la dezvoltarea de produse. Unele dintre metodele utilizate în Design Thinking includ înțelegerea nevoilor umane, reîncadrarea problemelor într-un mod centrat pe om, crearea de idei noi și adoptarea unei abordări practice în prototipare și testare.

În cadrul acestei instruiri, formate în direct de atelier, participanții vor învăța cum să aplice cele cinci etape ale Design Thinking pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă utilizatorii finali ai unui produs sau serviciu, apoi să dezvolte cea mai bună abordare pentru rezolvarea lor.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Utilizați strategii creative pentru a satisface nevoile clienților cu soluții fezabile din punct de vedere tehnologic
- Formulați o strategie pentru creșterea valorii clienților și îmbunătățirea ofertelor de produse și servicii

Public

- Dezvoltatori
- Manageri de proiect

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Sfarsit de saptamana Design Thinking Cursuri, Seara Design Thinking Training, Design Thinking Camp, Design Thinking Cu instructor, Sfarsit de saptamana Design Thinking Training, Seara Design Thinking Cursuri, Design Thinking Coaching, Design Thinking Instructor, Design Thinking Trainer, Design Thinking Cursuri, Design Thinking Clase, Design Thinking Pe pagina, Design Thinking curs privat, Design Thinking one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!