Cursuri Software Design

Cursuri Software Design

Local, instructor-led live Software Design training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the fundamentals of Software Design. Software Design training is available as "onsite live training" or "remote live training". România onsite live Software Design trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop. NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
designpatDesign Patterns14 oreExistă o mulțime de modele încercate și testate disponibile pe scară largă pentru toată lumea. Uneori este vorba de schimbarea numelor și de implementarea modelului într-o tehnologie specifică. Poate salva sute de ore, care altfel ar fi cheltuite pentru proiectare și testare.

Obiective de instruire

Acest curs are două scopuri: în primul rând, vă permite să reutilizați modele cunoscute pe scară largă, în al doilea rând, vă permite să creați și să reutilizați modele specifice organizației dvs.

Vă ajută să estimați modul în care modelele pot reduce costurile, pot sistematiza procesul de proiectare și pot genera un cadru de cod bazat pe modelele dvs.

Public

Proiectanți de software, analiști de afaceri, manageri de proiect, programatori și dezvoltatori, precum și manageri operaționali și manageri de diviziuni software.

Stilul cursului

Cursul se concentrează pe cazurile de utilizare și relația lor cu un model specific. Cele mai multe exemple sunt explicate în UML și în simple exemple Java (limba se poate schimba dacă cursul este rezervat ca curs închis). Acesta vă ghidează prin sursele modelelor, precum și vă arată cum să catalogați și să descrieți modele care pot fi refolosite în întreaga organizație.
oobdpObject Oriented Design using Design Patterns14 oreObiectiv:

Ajutând analistii si designerii tehnici sa inteleaga cum sa treaca prin implementarea software a cerintelor, asigurand trasabilitatea intre specificatiile afacerii si codul software.

Acest curs de formare de 2 zile urmărește să ajute analiștii și designerii tehnici în proiectarea specificațiilor descrise de analiștii de afaceri. După transformarea în reprezentări ale componentelor software, componentele sistemului care rezultă ca urmare a cerințelor sistemului față de structura componentelor software.

În cele din urmă, aceste specificații tehnice sunt implementate în codul software și testate pe baza componentelor. Componentele software care rezultă oferă un nivel bun de reactivitate la schimbări, deoarece permit urmărirea separată a nivelului de implementare a stratului de comportament al sistemului (de la interfețele utilizatorilor către stratul de obiecte de afaceri prin componentele aplicației unde se stochează opțiunile de utilizare a actorilor).
microsvcpatternsdotnetMicroservice Patterns: Migrating from a Monolithic to a Microservice Architecture with .Net14 oreArhitectura Microservice este o abordare a dezvoltării unei aplicații software ca o suită de servicii mici, independente, fiecare executând în propriul proces și comunicând cu mecanisme ușoare, cum ar fi un API de resurse HTTP Aceste servicii pot fi implementate eficient utilizând sisteme de automatizare continuă și ocolind necesitatea unei gestionări centralizate Microservicii pot fi scrise în diferite limbi de programare și se integrează cu diferite sisteme de stocare a datelor Instruirea live, instruită, vizează dezvoltatorii de întreprinderi și arhitecții Introduce arhitectura de microservici dintr-o perspectivăNet, prezintă strategiile de migrare dintr-un sistem monolitic și participanții merg prin crearea și implementarea unei aplicații bazate pe microservice Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți când să utilizați și când să nu folosiți arhitectura microservicii Creați și implementați o strategie de testare pentru microservici Implementați o aplicație bazată pe un microserviciu într-un mediu de producție Refactor o aplicație monolitică în servicii Public Dezvoltatori Arhitecti Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
designthinkingfordevDesign Thinking Workshop for Software Developers14 oreDesign Thinking este o metodologie bazată pe soluții pentru abordarea problemelor complexe care sunt nedefinite sau necunoscute Abordarea a fost adaptată atât de echipele de afaceri, cât și de cele de inginerie, pentru a rezolva provocări, de la rezolvarea conflictelor interne la dezvoltarea produselor Unele dintre metodele folosite în gândirea de proiectare includ înțelegerea nevoilor umane, refacerea problemelor într-un mod umancentric, brainstorming ideile noi și adoptarea unei abordări corecte în prototipuri și teste În cadrul acestei instruiri instruite, participanții vor învăța cum să aplice cele cinci etape ale gândirii de proiectare pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă utilizatorii unui produs sau serviciu și apoi să dezvolte cea mai bună abordare pentru a le rezolva Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați strategii creative pentru a satisface nevoile clienților cu soluții fezabile din punct de vedere tehnologic Formați o strategie pentru a crește valoarea clienților și pentru a îmbunătăți ofertele de produse și servicii Public Dezvoltatori Manageri de proiect Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
mbdModel Based Development for Embedded Systems21 oreDezvoltarea bazată pe modele (MBD) este o metodologie de dezvoltare a software-ului care permite dezvoltarea mai rapidă și mai costefică a sistemelor dinamice, cum ar fi sistemele de control, prelucrarea semnalelor și sistemele de comunicații Se bazează mai degrabă pe modele de modelare grafică decât pe programe tradiționale bazate pe text În acest curs instruit, participanții vor învăța cum să aplice metodologiile MBD pentru a reduce costurile de dezvoltare și pentru a accelera timpul până la comercializarea produselor software încorporate Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Selectați și utilizați instrumentele potrivite pentru implementarea MBD Folosiți MBD pentru a realiza o dezvoltare rapidă în stadiile incipiente ale proiectului lor software încorporat Scurtați lansarea software-ului încorporat pe piață Public Tehnici de ingineri încorporați Dezvoltatori și programatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
ecadpapgeneralEmbedded C Application Design Principles14 oreUn curs de două zile care acoperă toate principiile de proiectare cu exemple de coduri, însoțite de tehnologia industrială recentă .
technicalarcTechnical Architecture and Patterns21 oreOdată cu apariția unor sisteme distribuite foarte complexe, complexitatea unui sistem unic sa mutat la complexitatea arhitecturii grupului de sisteme Acest curs acoperă relația dintre Software Architecture și Enterprise Architecture Enterprise Aceste două domenii sunt interconectate într-un mod care în prezent nu este bine descris De exemplu, divizarea sistemului complex monolitic în două sisteme care comunică prin intermediul serviciilor web va declanșa schimbări substanțiale atât în ​​noile sisteme, cât și în arhitectura dintre ele Acest curs va acoperi compromisurile, modelele și soluțiile comune actuale pentru gestionarea sistemelor complexe și a comunicării în interiorul și între ele .
ecadpapEmbedded C Application Design Principles for Automotive Professionals 14 oreUn curs de două zile care acoperă toate principiile de proiectare cu exemple de coduri, combinate cu tehnologia industrială recentă; foarte util pentru dezvoltatorii de software auto .
softengSoftware Engineering35 oreIngineria software începe în cazul în care se oprește programarea. În acest curs veți învăța o bază solidă în Software Engineering. Se construiește un pod de la programare la practici de inginerie solide. Cursul vă oferă o imagine de ansamblu asupra conceptelor de bază și a vocabularului utilizat în mod obișnuit în domeniu. În timpul cursului, veți învăța să utilizați multe tehnici pentru planificarea, implementarea și validarea proiectelor software și evaluarea și îmbunătățirea proceselor de dezvoltare.

Public:

Acest curs este destinat dezvoltatorilor de software cu diferite medii care cunosc cel puțin un limbaj de programare.
jsadvJavaScript - Advanced Programming14 oreInstruirea este concepută pentru dezvoltatorii JavaScript, proiectând și implementând aplicații avansate pe Internet. Subiectele discutate în timpul formării au vizat prezentarea celor mai bune practici în programarea JavaScript și evidențierea celor mai frecvente greșeli. Un punct important al instruirii este acela de a discuta despre programarea orientată obiect cu sintaxă JavaScript.
phppatrefPHP Patterns and Refactoring21 oreCursul este destinat programatorilor experimentați care doresc să exploreze aspecte legate de utilizarea modelelor și refactorizării. Fiecare participant cunoaște proprietățile și exemplele practice de utilizare a acestor modele, care, la rândul lor, permit construirea eficientă a corectării codului aplicației.
dsgpatphpDesign Patterns in PHP14 oreCursul va acoperi modelele de design cu accent special pe modelele utilizate în PHP .
dddintroIntroduction to Domain Driven Design14 oreDomeniul Driven Design (DDD) este o abordare pentru manipularea comportamentelor complexe la elaborarea software-ului .
dpcsDesign Patterns in C#14 oreGrup țintă:

Lider tehnic de echipă, dezvoltator de software

Obiectivul învățării:

Scopul instruirii este de a dobândi capacitatea de a proiecta structuri avansate de dezvoltare / proiect în C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a sprijini procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio, ReSharper.
kubernetesdsgpatKubernetes Design Patterns21 oreThe evolution of microservices and containers in recent years has significantly changed how we design, develop, deploy and run software. Modern applications must be optimized for scalability, elasticity, failure, and change. Driven by these new demands, modern architectures require a different set of patterns and practices. In this training, we examine ways to identify, understand and adjust to these new requirements.

Audience
This training is intended for people who are somewhat familiar with container technology and with Kubernetes concepts but are perhaps lacking the real world experience. It is based on use cases, and lessons learnt from real life projects with the intention of making people inspired to create and manage even better cloud native applications.

- Developers
- Operations
- DevOps
- QA Engineers
- IT Project Managers

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Handson implementation in a live-lab environment

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
uml2itmprepOCUP2 UML 2.5 Certification - Intermediate Exam Preparation14 orePublic: Dezvoltatori, programatori, analiști de afaceri, manageri de proiect, arhitecți de software, testeri, persoane responsabile pentru documentație sau oricine este implicat în procesul de dezvoltare de software Obiective: Vă pregătește să lucrați cu o gamă largă de elemente UML Învață cum să creați modele complexe UML Vă pregătește să deveniți un membru senior calificat al unei echipe de dezvoltare UML .
uml2advprepOCUP2 UML 2.5 Certification - Advanced Exam Preparation14 orePublic: Dezvoltatori, programatori, analiști de afaceri, manageri de proiect, arhitecți de software, testeri, persoane responsabile pentru documentație sau oricine este implicat în procesul de dezvoltare de software Obiective: Vă pregătește să lucrați cu o gamă largă de elemente UML Învață cum să creați modele complexe UML Vă permite să deveniți calificat pentru a fi membru senior al unei echipe de dezvoltare UML .

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Design Thinking Workshop for Software Developers - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaJoi, 2019-01-03 09:303000EUR / 3600EUR
Design Thinking Workshop for Software Developers - Iasi, Piata UniriiLun, 2019-01-28 09:303000EUR / 3600EUR
Design Thinking Workshop for Software Developers - Bucuresti, Centru NordLun, 2019-01-28 09:303000EUR / 3600EUR
Design Thinking Workshop for Software Developers - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-01-28 09:303000EUR / 3600EUR
Design Thinking Workshop for Software Developers - Cluj-Napoca, Strada PiteștiMar, 2019-01-29 09:303000EUR / 3600EUR
Sfarsit de saptamana Software Design Cursuri, Seara Software Design Training, Software Design Camp, Software Design Cu instructor, Sfarsit de saptamana Software Design Training, Seara Software Design Cursuri, Software Design Coaching, Software Design Instructor, Software Design Trainer, Software Design Cursuri, Software Design Clase, Software Design Pe pagina, Software Design curs privat, Software Design one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
IoT ( Internet of Things) for Entrepreneurs, Managers and InvestorsBucuresti, Centru NordMar, 2019-02-05 09:30N/A / 5525EUR
Data analysis with TableauConstanta, Str. Mircea cel BatranMar, 2019-02-19 09:303150EUR / 3750EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!