Cursuri Software Design

Cursuri Software Design

Programele de instruire locală, instruite live Design de programe de design demonstrează prin discuții interactive și practică de manevră fundamentele Software Design Programa de proiectare a software-ului este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Software Design Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Există o mulțime de modele testate și testate disponibile pe scară largă pentru toată lumea. Uneori este vorba de schimbarea numelor și de implementarea modelului într-o tehnologie specifică. Poate salva sute de ore, care altfel ar fi cheltuite pentru proiectare și testare. Formare Go als Acest curs are două obiective: în primul rând, vă permite să reutilizați modele cunoscute pe scară largă, în al doilea rând, vă permite să creați și modele de reutilizare specifice organizației dumneavoastră. Vă ajută să estimați modul în care modelele pot reduce costurile, pot sistematiza procesul de proiectare și pot genera un cadru de cod bazat pe modelele dvs. Audience Designeri de software, analiști de afaceri, manageri de proiect, programatori și dezvoltatori, precum și manageri operaționali și manageri de divizie software. Cursul de stil Cursul se concentrează pe cazuri de utilizare și relația lor cu un model specific. Cele mai multe dintre exemple sunt explicate în UML și în simple exemple Java (limba se poate schimba dacă cursul este înregistrat ca un curs închis). Vă ghidează prin sursele tiparelor și vă arată cum să catalogați și să descrieți modele care pot fi refolosite în întreaga organizație.
21 hours
Sinoptic
Odată cu apariția unor sisteme distribuite foarte complexe, complexitatea unui singur sistem s-a mutat la complexitatea arhitecturii grupului de sisteme. Acest curs acoperă relația de Software Architecture cu Enterprise Architect ure Technical Enterprise Architect ure . Aceste două domenii sunt interrelaționate într-un mod care în prezent nu este bine descris. De exemplu, împărțirea unui sistem monolitic complex în două sisteme care comunică prin servicii web va determina schimbări substanțiale atât la noile sisteme, cât și la arhitectura dintre acestea.

Acest curs va include compromisuri, modele și soluții comune în prezent pentru gestionarea sistemelor complexe și a comunicării în cadrul lor și între ele.
35 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at persons who wish to learn how to carry out a successful design sprint within their organization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Reduce the risk of bringing a new product to market.
- Gather feedback from customers on a new concept, before the product is built.
- Stir up creativity in a team to make critical decisions, faster.
14 hours
Sinoptic
Adobe XD este un instrument de proiectare pentru aplicații web și aplicații mobile. Cu Adobe XD, utilizatorii pot crea prototipuri și modele UI / UX unice.

Acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), este orientat către designeri web care doresc să proiecteze o aplicație cu Adobe XD.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Configurați Adobe XD pentru a începe proiectarea unei aplicații.
- Dezvoltați filme rapide.
- Creați prototipuri care conțin interacțiuni micro.
- Adăugați modele UX la un CV.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Sinoptic
Evoluția microserviciilor și a containerelor în ultimii ani a schimbat semnificativ modul în care proiectăm, dezvoltăm, implementăm și rulăm software. Aplicațiile moderne trebuie optimizate pentru scalabilitate, elasticitate, eșec și schimbare. Conduse de aceste cerințe noi, arhitecturile moderne necesită un set diferit de modele și practici. În cadrul acestei formări, examinăm modalități de identificare, înțelegere și adaptare la aceste cerințe noi.

Public
Această pregătire este destinată persoanelor care sunt oarecum familiarizate cu tehnologia containerelor și cu conceptele Kubernetes , dar lipsesc poate de experiența din lumea reală. Se bazează pe cazuri de utilizare și lecții învățate din proiecte din viața reală, cu intenția de a-i face pe oameni inspirați să creeze și să gestioneze și mai bine aplicații native native.

- Dezvoltatori
- Operațiuni
- DevOps
- Ingineri QA
- Manageri de proiecte IT

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive
- O mulțime de exerciții și practică
- Implementarea Handson într-un mediu live-lab

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
Arhitectura Microservice este o abordare a dezvoltării unei aplicații software ca o suită de servicii mici, independente, fiecare executând în propriul proces și comunicând cu mecanisme ușoare, cum ar fi un API de resurse HTTP Aceste servicii pot fi implementate eficient utilizând sisteme de automatizare continuă și ocolind necesitatea unei gestionări centralizate Microservicii pot fi scrise în diferite limbi de programare și se integrează cu diferite sisteme de stocare a datelor Instruirea live, instruită, vizează dezvoltatorii de întreprinderi și arhitecții Introduce arhitectura de microservici dintr-o perspectivăNet, prezintă strategiile de migrare dintr-un sistem monolitic și participanții merg prin crearea și implementarea unei aplicații bazate pe microservice Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți când să utilizați și când să nu folosiți arhitectura microservicii Creați și implementați o strategie de testare pentru microservici Implementați o aplicație bazată pe un microserviciu într-un mediu de producție Refactor o aplicație monolitică în servicii Public Dezvoltatori Arhitecti Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Design Thinking este o metodologie bazată pe soluții pentru soluționarea problemelor complexe care nu sunt definite sau necunoscute. Abordarea a fost adaptată atât de echipele de afaceri, cât și de cele de inginerie pentru a rezolva provocările, de la rezolvarea conflictelor de echipă internă până la dezvoltarea de produse. Unele dintre metodele utilizate în Design Thinking includ înțelegerea nevoilor umane, reîncadrarea problemelor într-un mod centrat pe om, crearea de idei noi și adoptarea unei abordări practice în prototipare și testare.

În cadrul acestei instruiri, formate în direct de atelier, participanții vor învăța cum să aplice cele cinci etape ale Design Thinking pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă utilizatorii finali ai unui produs sau serviciu, apoi să dezvolte cea mai bună abordare pentru rezolvarea lor.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Utilizați strategii creative pentru a satisface nevoile clienților cu soluții fezabile din punct de vedere tehnologic
- Formulați o strategie pentru creșterea valorii clienților și îmbunătățirea ofertelor de produse și servicii

Public

- Dezvoltatori
- Manageri de proiect

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
Sinoptic
Dezvoltarea bazată pe modele (MBD) este o metodologie de dezvoltare a software-ului care permite dezvoltarea mai rapidă și mai costefică a sistemelor dinamice, cum ar fi sistemele de control, prelucrarea semnalelor și sistemele de comunicații Se bazează mai degrabă pe modele de modelare grafică decât pe programe tradiționale bazate pe text În acest curs instruit, participanții vor învăța cum să aplice metodologiile MBD pentru a reduce costurile de dezvoltare și pentru a accelera timpul până la comercializarea produselor software încorporate Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Selectați și utilizați instrumentele potrivite pentru implementarea MBD Folosiți MBD pentru a realiza o dezvoltare rapidă în stadiile incipiente ale proiectului lor software încorporat Scurtați lansarea software-ului încorporat pe piață Public Tehnici de ingineri încorporați Dezvoltatori și programatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Acest instructor-a condus, de formare live (la fața locului sau de la distanță) se adresează dezvoltatorilor C care doresc să învețe principiile de design Embedded C.

Până la sfârșitul acestei cursuri, participanții vor putea:

- Înțelegeți considerațiile de proiectare care fac programele C încorporate fiabile
- Definirea funcționalității unui sistem încorporat
- Definiți logica și structura programului pentru a obține rezultatul dorit
- Proiectați o aplicație încorporată fiabilă, fără erori
- Obțineți performanță optimă de la hardware-ul țintă

Formatul cursului:

- Prelegere interactivă și discuții
- Exerciții și practici
- Implementarea hands-on într-un mediu live-lab

Opțiuni de particularizare a cursului:

- Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Sinoptic
Un curs de două zile care acoperă toate principiile de proiectare cu exemple de coduri, împreună cu tehnologia industrială recentă; foarte util pentru dezvoltatorii de software pentru automobile
14 hours
Sinoptic
Obiectiv:

Ajutând analistii si designerii tehnici sa inteleaga cum sa treaca prin implementarea software a cerintelor, asigurand trasabilitatea intre specificatiile afacerii si codul software.

Acest curs de formare de 2 zile urmărește să ajute analiștii și designerii tehnici în proiectarea specificațiilor descrise de analiștii de afaceri. După transformarea în reprezentări ale componentelor software, componentele sistemului care rezultă ca urmare a cerințelor sistemului față de structurile componentelor software.

În cele din urmă, aceste specificații tehnice sunt implementate în codul software și testate pe baza componentelor. Componentele software rezultate asigură un nivel bun de reactivitate la schimbări, deoarece permit urmărirea separată a nivelului de implementare a stratului de comportament al sistemului (de la interfețele utilizatorilor către straturile de obiecte de afaceri prin intermediul componentelor aplicației unde se stochează opțiunile de utilizare a actorilor).
14 hours
Sinoptic
Instruirea este concepută pentru dezvoltatorii Java Script, proiectând și implementând aplicații Internet avansate. Subiectele discutate în timpul formării au vizat aducerea celor mai bune practici în programarea Java Script și evidențierea celor mai frecvente greșeli. Un punct important al instruirii este discutarea programării orientate obiect cu sintaxa Java Script.
21 hours
Sinoptic
Cursul este destinat programatorilor cu experiență care doresc să exploreze aspecte legate de utilizarea modelelor și refactorizării. Fiecare participant cunoaște proprietățile și exemplele practice de utilizare a acestor modele, care, la rândul lor, permit construirea eficientă a corectării codului aplicației.
14 hours
Sinoptic
Cursul va acoperi modelele de design cu un accent deosebit pe modelele utilizate în PHP .
14 hours
Sinoptic
Domeniul Driven Design (DDD) este o abordare pentru manipularea comportamentelor complexe la elaborarea software-ului .
14 hours
Sinoptic
Grup țintă:

Lider de echipă tehnică, dezvoltator de software

Obiectiv de învățare:

Scopul instruirii este dobândirea capacității de a proiecta structuri avansate de dezvoltare / proiect în C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a susține procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio , ReSharper.
14 hours
Sinoptic
Kubernetes is an open-source platform for automating all development stages of containerized applications. Design patterns are iterable solutions to software development problems pertinent to software design. Kubernetes extensions are utilized for configuring and supporting Kubernetes clusters. With the help of Kubernetes design patterns and extensions, users of the platform can achieve CI/CD approaches while maintaining scalability and flexibility of software applications.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers and DevOps engineers who wish to leverage Kubernetes design patterns and extensions to create enterprise applications on Kubernetes clusters.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up a Kubernetes cluster and configure the necessary DevOps tools.
- Understand the fundamentals of software design patterns and Kubernetes extensions.
- Utilize Kubernetes extensions and design patterns when interacting with Kubernetes API.
- Develop customized Kubernetes resources and apply dynamic controllers to a cluster.
- Manage and secure any Kubernetes environment with the help of Kubernetes plugins.
- Integrate DevOps networking models to existing and prospective Kubernetes projects.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
Public:

Dezvoltatori, programatori, analiști de afaceri, manageri de proiect, arhitecți de software, testere, persoane responsabile pentru documentație sau oricine este implicat în procesul de dezvoltare a software-ului.

Obiective:

Vă pregătește să lucrați cu o gamă largă de elemente UML
Învață cum să creați modele complexe UML
Vă pregătește să deveniți un membru senior calificat al unei echipe de dezvoltare UML .
14 hours
Sinoptic
Audiență: dezvoltatori, programatori, analiști de afaceri, manageri de proiect, arhitecți de software, testeri, persoane responsabile pentru documentație sau oricine este implicat în procesul de dezvoltare a software-ului. Obiective: Vă pregătește să lucrați cu o gamă largă de elemente UML Vă învață cum să creați modele complexe UML Vă permite să deveniți calificat pentru a deveni membru senior al unei echipe de dezvoltare a UML .
Sfarsit de saptamana Software Design Cursuri, Seara Software Design Training, Software Design Camp, Software Design Cu instructor, Sfarsit de saptamana Software Design Training, Seara Software Design Cursuri, Software Design Coaching, Software Design Instructor, Software Design Trainer, Software Design Cursuri, Software Design Clase, Software Design Pe pagina, Software Design curs privat, Software Design one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions