Cursuri Design Patterns

Cursuri Design Patterns

Local instructor-led live Design Patterns training courses in România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Design Patterns Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Evoluția microserviciilor și a containerelor în ultimii ani a schimbat semnificativ modul în care proiectăm, dezvoltăm, implementăm și rulăm software. Aplicațiile moderne trebuie optimizate pentru scalabilitate, elasticitate, eșec și schimbare. Conduse de aceste cerințe noi, arhitecturile moderne necesită un set diferit de modele și practici. În cadrul acestei formări, examinăm modalități de identificare, înțelegere și adaptare la aceste cerințe noi. Public
Această pregătire este destinată persoanelor care sunt oarecum familiarizate cu tehnologia containerelor și cu conceptele Kubernetes , dar lipsesc poate de experiența din lumea reală. Se bazează pe cazuri de utilizare și lecții învățate din proiecte din viața reală, cu intenția de a-i face pe oameni inspirați să creeze și să gestioneze și mai bine aplicații native native.
 • Dezvoltatori
 • Operațiuni
 • DevOps
 • Ingineri QA
 • Manageri de proiecte IT
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive
 • O mulțime de exerciții și practică
 • Implementarea Handson într-un mediu live-lab
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Există o mulțime de modele testate și testate disponibile pe scară largă pentru toată lumea. Uneori este vorba de schimbarea numelor și de implementarea modelului într-o tehnologie specifică. Poate salva sute de ore, care altfel ar fi cheltuite pentru proiectare și testare. Formare Go als Acest curs are două obiective: în primul rând, vă permite să reutilizați modele cunoscute pe scară largă, în al doilea rând, vă permite să creați și modele de reutilizare specifice organizației dumneavoastră. Vă ajută să estimați modul în care modelele pot reduce costurile, pot sistematiza procesul de proiectare și pot genera un cadru de cod bazat pe modelele dvs. Audience Designeri de software, analiști de afaceri, manageri de proiect, programatori și dezvoltatori, precum și manageri operaționali și manageri de divizie software. Cursul de stil Cursul se concentrează pe cazuri de utilizare și relația lor cu un model specific. Cele mai multe dintre exemple sunt explicate în UML și în simple exemple Java (limba se poate schimba dacă cursul este înregistrat ca un curs închis). Vă ghidează prin sursele tiparelor și vă arată cum să catalogați și să descrieți modele care pot fi refolosite în întreaga organizație.
14 hours
Grup țintă: Lider de echipă tehnică, dezvoltator de software Obiectiv de învățare: Scopul instruirii este dobândirea capacității de a proiecta structuri avansate de dezvoltare / proiect în C #. În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a susține procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio , ReSharper.
14 hours
Cursul va acoperi modelele de design cu un accent deosebit pe modelele utilizate în PHP .
21 hours
Cursul este destinat programatorilor cu experiență care doresc să exploreze aspecte legate de utilizarea modelelor și refactorizării. Fiecare participant cunoaște proprietățile și exemplele practice de utilizare a acestor modele, care, la rândul lor, permit construirea eficientă a corectării codului aplicației.
14 hours
Instruirea este concepută pentru dezvoltatorii Java Script, proiectând și implementând aplicații Internet avansate. Subiectele discutate în timpul formării au vizat aducerea celor mai bune practici în programarea Java Script și evidențierea celor mai frecvente greșeli. Un punct important al instruirii este discutarea programării orientate obiect cu sintaxa Java Script.
14 hours
Obiectiv: Ajutând analistii si designerii tehnici sa inteleaga cum sa treaca prin implementarea software a cerintelor, asigurand trasabilitatea intre specificatiile afacerii si codul software. Acest curs de formare de 2 zile urmărește să ajute analiștii și designerii tehnici în proiectarea specificațiilor descrise de analiștii de afaceri. După transformarea în reprezentări ale componentelor software, componentele sistemului care rezultă ca urmare a cerințelor sistemului față de structurile componentelor software. În cele din urmă, aceste specificații tehnice sunt implementate în codul software și testate pe baza componentelor. Componentele software rezultate asigură un nivel bun de reactivitate la schimbări, deoarece permit urmărirea separată a nivelului de implementare a stratului de comportament al sistemului (de la interfețele utilizatorilor către straturile de obiecte de afaceri prin intermediul componentelor aplicației unde se stochează opțiunile de utilizare a actorilor).
21 hours
Cu apariția unor sisteme distribuite foarte complexe, complexitatea unui singur sistem s-a mutat la complexitatea arhitecturii grupului de sisteme. Acest curs acoperă relația dintre Software Architecture și Tehnică Enterprise Architecture. Aceste două domenii sunt interconectate într-un mod care în prezent nu este bine descris. De exemplu, împărțirea unui sistem monolitic complex în două sisteme care comunică prin intermediul serviciilor web va declanșa schimbări semnificative în ambele sisteme noi și în arhitectura dintre ele. Acest curs va acoperi tranzacțiile, în prezent modele și soluții comune pentru gestionarea sistemelor complexe și a comunicării în interiorul și între ele.
14 hours
Arhitectura Microservice este o abordare pentru dezvoltarea unei aplicații software ca o serie de servicii mici, independente, fiecare care funcționează în propriul său proces și comunică cu mecanisme ușoare, cum ar fi o API de resurse HTTP. Aceste servicii pot fi implementate în mod eficient folosind sisteme de automatizare continuă și depășesc nevoia de gestionare centralizată. Microservices poate fi scris în diferite limbi de programare și integrat cu diferite sisteme de stocare a datelor. Această formare directă, condusă de instructori, vizează dezvoltatorii de întreprinderi și arhitecții. Acesta introduce arhitectura microservice dintr-o perspectivă.Net, prezintă strategii de migrație dintr-un sistem monolitic și călătorește participanții prin crearea și implementarea unei aplicații bazate pe microservice. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți când să utilizați și când să nu utilizați arhitectura microservice Crearea și punerea în aplicare a unei strategii de testare pentru microservizi Dezvoltați o aplicație pe bază de microservice în un mediu de producție Refactorul unei aplicații monolitice în servicii
Audienţă
  Dezvoltatori Arhitectul
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
14 hours
Kubernetes este o platformă cu sursă deschisă pentru automatizarea tuturor etapelor de dezvoltare a aplicațiilor containerizate. Modelele de proiectare sunt soluții iterabile la problemele de dezvoltare a software-ului relevante pentru proiectarea software-ului. Kubernetes extinderi sunt utilizate pentru configurarea și susținerea Kubernetes cluster. Cu ajutorul modelelor și extensiilor de proiectare Kubernetes, utilizatorii platformei pot realiza abordările CI/CD, menținând în același timp scalabilitatea și flexibilitatea aplicațiilor software. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatori și DevOps ingineri care doresc să utilizeze Kubernetes modele de proiectare și extinderi pentru a crea aplicații de întreprindere pe Kubernetes cluster. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați un cluster Kubernetes și configurați instrumentele necesare DevOps. Înțelegeți fundamentele modelelor de proiectare a software-ului și Kubernetes extinderi. Utilizați Kubernetes extinderi și modele de proiectare atunci când interacționați cu Kubernetes API. Dezvoltați resurse personalizate Kubernetes și aplicați controale dinamice la un cluster. Gestionați și asigurați orice mediu Kubernetes cu ajutorul plugin-urilor Kubernetes. Integrarea DevOps a modelelor de rețea în proiecte existente și viitoare Kubernetes.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Design Patterns Cursuri, Seara Design Patterns Training, Design Patterns Camp, Design Patterns Cu instructor, Sfarsit de saptamana Design Patterns Training, Seara Design Patterns Cursuri, Design Patterns Coaching, Design Patterns Instructor, Design Patterns Trainer, Design Patterns Cursuri, Design Patterns Clase, Design Patterns Pe pagina, Design Patterns curs privat, Design Patterns one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions