Cursuri Docker

Cursuri Docker

Cursurile locale de instruire live Docker demonstrează printr-o discuție interactivă și o practică de manevră cum să configurați Docker pentru dezvoltarea și implementarea aplicațiilor containerizate Docker de formare este disponibil ca "training live la fața locului" sau "de la distanță de formare live" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță Cursurile de pregătire a dockerilor acoperă configurarea și gestionarea containerelor Docker, inclusiv scalarea și orchestrarea cu Kubernetes NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Docker Subcategories

Docker Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Docker este o platformă open-source pentru automatizarea procesului de construire, transport și aplicații care rulează în interiorul containerelor.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să avanseze cunoștințele lor de Docker, astfel încât să implementeze aplicații la o scară mai mare în timp ce menținerea controlului.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- construi propriile lor Docker imagini.
- deploy și conducător mare număr de Docker cerere.
- evaluați diferite soluții de orchestrarea containerelor și alegeți cel mai potrivit.
- înființat un proces de integrare continuă pentru aplicațiile Docker.
- Integrarea aplicațiilor Docker cu procesele de integrare continuă a instrumentelor existente.
- Secure aplicațiile lor Docker.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
Sinoptic
Obiectivul acestui curs practic este de a oferi toate instrumentele care abordează aspectele practice ale Docker și Kubernetes , pentru ca participanții să poată conta pe abilitățile necesare pentru gestionarea corectă a programului.
7 hours
Sinoptic
RancherOS is an open-source Linux distribution that runs the entire operating system (including system services such as udev and rsyslog) as Docker containers. RancherOS includes only the bare minimum software needed to run Docker. It runs Docker as PID1 and dynamically pulls everything else it needs through Docker. At about 22MB, RancherOS is easy to distribute, orchestrate and spin up in your data center.

This instructor-led, live training introduces RancherOS's architecture, tools, and components and walks participants step-by-step through the setup of RancherOS in a live lab environment. By the end of this training, participants will have the understanding and practice to use RancherOS to run containers at scale in development, test and production.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
Rancher este o platformă open source pentru gestionarea Kubernetes pe orice infrastructură.

Acest curs live, condus de instructor, oferă participanților o imagine de ansamblu asupra Rancher și demonstrează prin practica practică cum să se desfășoare și să gestioneze un cluster Kubernetes cu Rancher .

Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:

- Instalați și configurați Rancher .
- Lansați un cluster Kubernetes folosind RKE ( Rancher Kubernetes Engine).
- Gestionați mai multe cluster-uri Kubernetes cloud evitând blocarea furnizorului.
- Gestionați grupurile Kubernetes folosind sistemul de operare și motorul de containere la alegere.

Formatul cursului

- Part de conferință, parte discuție, practică practică grea
21 hours
Sinoptic
OpenShift este o platformă de aplicații container pentru implementarea Docker și Kubernetes în cadrul companiei Este menținută de Red Hat În acest training instruit, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să gestioneze OpenShift Platform Container Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Crearea, configurarea, gestionarea și depanarea clusterelor OpenShift Secure OpenShift Platform Container Monitorizați și colectați valori Gestionați spațiul de stocare Depuneți rapid aplicațiile la pornire, în cloud-ul public sau pe un nor găzduit Public Administratorii de sistem Arhitecti Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Spring Cloud este un cadru microservices ușor de utilizat pentru construirea de aplicații Java pentru cloud Docker este o platformă open source pentru construirea, transportul și rularea aplicațiilor în interiorul containerelor Docker se pretează bine la crearea aplicațiilor de microserviciu În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele construirii de microservicii utilizând Spring Cloud și Docker Cunoștințele participanților sunt testate prin exerciții și dezvoltarea pas cu pas a microservicii eșantion Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele microservicii Utilizați Docker pentru a construi containere pentru aplicații microservice Construiți și implementați microservicii containerizate utilizând Spring Cloud și Docker Integrați microservicii cu servicii de descoperire și Gateway API Spring Cloud Utilizați Docker Compose pentru testarea integrării endtoend Public Dezvoltatori Java Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Docker este o platformă open-source pentru construirea, transportul și rularea aplicațiilor în containere. Kubernetes merge cu un pas mai departe prin furnizarea instrumentelor necesare pentru implementarea și gestionarea aplicațiilor containerizate la scară într-un mediu grupat.

În cadrul acestui training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să implementeze o colecție de servere de probe în containere, apoi să automatizeze, să scaleze și să gestioneze serverele lor containerizate într-un cluster Kubernetes . Instruirea continuă la subiecte mai avansate, parcurgând participanții prin procesul de securizare, rețea și monitorizare a unui cluster Kubernetes .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Configurați și rulați un container Docker .
- Implementați baze de date containerizate și servere.
- Configurați un cluster Docker și Kubernetes .
- Utilizați Kubernetes pentru a implementa și gestiona medii diferite sub același cluster.
- Securizați, scalați și monitorizați un cluster Kubernetes .

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice.

notițe

- Diferite imagini Docker pot fi utilizate ca demonstrații în acest antrenament (de exemplu, Nginx , MongoDB , Tomcat etc.).
- Pentru a solicita imagini specifice sau orice altă personalizare pentru acest antrenament, vă rugăm să ne contactați pentru a vă aranja.
35 hours
Sinoptic
Docker este o platformă open-source pentru automatizarea procesului de construire, expediere și rulare a aplicațiilor în containere. Kubernetes merge cu un pas mai departe prin furnizarea instrumentelor necesare pentru implementarea și gestionarea aplicațiilor containerizate la scară într-un mediu grupat. OpenShift Container Platform (fosta OpenShift Enterprise) reunește Docker și Kubernetes într-o platformă administrată sau PaaS (Platform as a Service), pentru a ușura și a simplifica implementarea Docker și Kubernetes . Oferă medii de aplicație predefinite și ajută la realizarea principiilor DevOps cheie, cum ar fi timpul redus pentru piață, infrastructura ca cod, integrarea continuă (CI) și livrarea continuă (CD). Platforma OpenShift Container este întreținută de Red Hat.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să gestioneze containerele care rulează pe Docker , Kubernetes și platforma Red Hat OpenShift Container ( OpenShift ).

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Creați și configurați o configurație OpenShift .
- Implementați rapid aplicațiile la premisă, în cloud public sau pe un cloud găzduit.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
Sinoptic
This Docker and Kubernetes training course is designed to provide attendees with a comprehensive foundation of Docker and Kubernetes technologies. The entire core features of Kubernetes is covered including, Pods, Labels, Volumes, Replication Controllers, Services and more. The course takes attendees from installation to management and usage through a combination of lecture and hands-on lab exercises where they will gain experience configuring and managing Kubernetes objects. In addition, this course will give attendees a solid understanding of Kubernetes including advanced features and security to run safety a Kubernetes cluster in production.

This course is for people and teams that want to learn Kubernetes foundation and containers orchestration requirements to build services that are secure, robust, highly available, resilient and self-healing:

· Developers

· Operations

· DevOps

· QA Engineers

· IT Project Managers
21 hours
Sinoptic
Docker este o platformă open-source care automatizează construcția, transportul și rularea aplicațiilor software în interiorul containerelor. Aplicațiile Docker cu mai multe containere pot fi definite în continuare utilizând Compose. Swarm este un instrument care controlează un grup de gazde Docker și le expune ca o singură gazdă "virtuală". Docker numeroase motoare Docker , Swarm permite echipelor de operațiuni IT să-și extindă în mod transparent implementarea software-ului la multe gazde.

În cadrul acestui antrenament, instruit în direct, participanții încep cu o imagine de ansamblu asupra conceptelor de containerizare software, apoi efectuează exerciții în direct folosind Docker și Swarm pentru a pune în practică conceptele învățate.

Până la sfârșitul cursului, participanții vor putea:

- Implementați gazdele Docker pe mai multe mașini folosind Compose și Swarm.
- Gestionați un cluster Swarm într-un mediu de laborator viu.
- Securizați și depanați gazdele Docker din clusterul lor Swarm.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
Sinoptic
Docker este o platformă pentru dezvoltatori și sysadmins pentru a menține aplicații distribuite. Constă dintr-un timp de rulare pentru a rula containere și un serviciu de partajare a containerelor.

Cu docker, aceeași aplicație poate rula neschimbată pe laptopuri, servere dedicate și servere virtuale.

Acest curs, în primele două zile, învață utilizarea de bază a Docker , utilă atât pentru dezvoltatori cât și pentru administratorii de sistem. Cursul include o mulțime de mâini pe exerciții, iar participanții vor exersa în propriul mediu Docker și își vor construi propriile imagini Docker .

În ultima zi, participanții vor afla despre instrumente mai avansate care acceptă Docker . Va fi Docker Machine, Docker Compose și Docker Swarm.
21 hours
Sinoptic
Docker este o platformă open-source pentru automatizarea procesului de construire, expediere și rulare a aplicațiilor în containere. Kubernetes merge cu un pas mai departe prin furnizarea instrumentelor necesare pentru implementarea și gestionarea aplicațiilor containerizate la scară într-un mediu grupat.

În cadrul acestui training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să creeze și să gestioneze containerele Docker , apoi să implementeze o aplicație de probă în interiorul unui container. Participanții vor învăța, de asemenea, cum să automatizeze, să scaleze și să gestioneze aplicațiile lor containerizate într-un cluster Kubernetes . În sfârșit, instruirea continuă pe subiecte mai avansate, parcurgând participanții prin procesul de securizare, scalare și monitorizare a unui cluster Kubernetes .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Configurați și rulați un container Docker .
- Implementați un server containerizat și o aplicație web.
- Construiți și gestionați imaginile Docker .
- Configurați un cluster Docker și Kubernetes .
- Utilizați Kubernetes pentru a implementa și gestiona o aplicație web în grup.
- Securizați, scalați și monitorizați un cluster Kubernetes .

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă:

- Apache Tomcat și o Java EE vor fi utilizate ca servere demo noastre și aplicații pentru containerizare. Cu toate acestea, * acestea pot fi modificate *. Dacă doriți să vedeți o aplicație specifică sau un instrument sau o tehnică aferentă cuprinse în acest antrenament, vă rugăm să ne contactați pentru a vă aranja.
35 hours
Sinoptic
OpenShift este o platformă de aplicații container pentru implementarea Docker și Kubernetes Oferă medii de aplicații predefinite și ajută la realizarea principiilor principale ale DevOps, cum ar fi reducerea timpului de lansare pe piață, infrastructura ca cod, integrarea continuă (CI) și livrarea continuă (CD) OpenShift este menținută de Red Hat În acest training instruit, participanții vor învăța cum să gestioneze containerele care rulează pe platformele Docker, Kubernetes și platforma Red Hat OpenShift Container Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Crearea, configurarea, gestionarea și depanarea clusterelor OpenShift Dezvoltarea aplicațiilor de scară folosind Kubernetes Secure OpenShift Platform Container Monitorizați și colectați valori Gestionați spațiul de stocare Depuneți rapid aplicațiile la pornire, în cloud-ul public sau pe un nor găzduit Public Administratorii de sistem Arhitecti Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Există o serie de opțiuni pentru implementarea Docker și Kubernetes pe AWS, inclusiv Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS pentru Kubernetes , AWS Fargate și Amazon EC2.

Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să evalueze fiecare dintre aceste servicii pentru a lua decizii în cunoștință de cauză despre care să se desfășoare în cadrul organizației lor.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Stabiliți un mediu de dezvoltare care să includă toate instrumentele necesare pentru a începe dezvoltarea.
- Configurați, configurați și implementați o serie de containere demo folosind o serie de abordări diferite.
- Înțelegeți diferențele arhitecturale și de design dintre diferitele soluții Docker / Kubernetes din AWS.
- Automatizarea implementării containerelor Docker .
- Configurați o conductă de integrare și implementare continuă.
- Integrați Docker și Kubernetes într-un sistem de integrare continuă existent.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
Jenkins este un server de automatizare open source pentru integrare continuă și livrare continuă (CI / CD). Docker este o platformă de servicii pentru livrarea de software în containere. Jenkins și Docker optimizează împreună simplifică procesul CI / CD, permițând implementarea mai fiabilă și a mediilor de testare.

Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor DevOp care doresc să optimizeze și să simplifice procesul CI / CD cu Docker și Jenkins .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Automatizarea livrării de coduri și implementarea conductelor cu Jenkins .
- Construiți o aplicație folosind Docker și Docker File.
- Configurați opțiunile de autentificare pentru a consolida securitatea.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
Docker Compose este un instrument pentru crearea și rularea aplicațiilor multicontainer Docker În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele programului Docker Compose pe măsură ce parcurg procesul de construire și implementare a mediilor de eșantionare Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Aflați caracteristicile fundamentale și utilizările programului Docker Compose Definiți mediile aplicațiilor multicontainer utilizând Docker Compose Transformați o aplicație existentă într-un mediu complet Dockerizat Containerizeaza un sistem cu vechile exemple folosind Docker Compose Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Docker este o platformă pentru dezvoltatori și sysadmins pentru a menține aplicațiile distribuite. Se compune dintr-un runtime pentru a rula containerele și un serviciu pentru partajarea containerelor.

Cu aplicația de andocare aceeași aplicație poate rula neschimbată pe laptop-uri, servere dedicate și servere virtuale.

Acest curs invită la utilizarea de bază a programului Docker, util atât pentru dezvoltatori, cât și pentru administratorii de sistem. Cursul include o mulțime de mâini pe exerciții și participanții se vor practica în mediul propriu Docker și își vor construi propriile imagini Docker în cele două zile.
14 hours
Sinoptic
Docker este o platformă open-source pentru automatizarea procesului de construire, expediere și rulare a aplicațiilor în containere.

Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), se adresează inginerilor care doresc să utilizeze Docker pentru a implementa și gestiona software ca containere, în loc de software tradițional de sine stătător.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați Docker .
- Înțelegeți și implementați containerizarea software-ului.
- Gestionarea aplicațiilor bazate pe Docker .
- Docker diferite aplicații și sisteme Docker .
- Înțelegeți și editați registrele Docker .

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
- Pentru a afla mai multe despre Docker , accesați: https://www.docker.com
7 hours
Sinoptic
rkt este un motor de containere pentru aplicații pentru medii native native de producție. Spre deosebire de Docker , rkt se execută în modelul clasic al procesului Unix (nu există un demon central), într-un mediu de sine stătut. rkt implementează un format de container standard deschis și poate executa alte imagini de container, precum cele create cu Docker . rkt este motorul de containere implicit pentru CoreOS.

Acest antrenament introduce arhitectura rkt și parcurge participanții pas cu pas prin implementarea containerelor rkt într-un mediu de laborator viu.

Public

- Ingineri DevOps
- Administratori de sistem
- Ingineri software

Formatul cursului

- Part de conferință, parte discuție, practică practică grea
Sfarsit de saptamana Docker Cursuri, Seara Docker Training, Docker Camp, Docker Cu instructor, Sfarsit de saptamana Docker Training, Seara Docker Cursuri, Docker Coaching, Docker Instructor, Docker Trainer, Docker Cursuri, Docker Clase, Docker Pe pagina, Docker curs privat, Docker one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!