Cursuri Data Mining

Cursuri Data Mining

Cursurile de instruire locală, instruite în domeniul Mineritului de date demonstrează prin practica manuală fundamentele Data Mining, sursele sale de metode, inclusiv inteligența artificială, învățarea în mașină, sistemele de statistici și baze de date, precum și utilizarea și aplicațiile sale Cursul de pregătire a datelor este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Public

Dacă încercați să înțelegeți din datele pe care aveți acces sau doriți să analizați datele nestructurate disponibile pe Internet (cum ar fi Twitter, Linked in, etc ...), acest curs este pentru dvs.

Este destinată în principal factorilor de decizie și persoanelor care trebuie să aleagă ce date merită să fie colectate și ce merită analizat.

Nu este destinat persoanelor care configurează soluția, dar acești oameni vor beneficia de imaginea de ansamblu.

Modul de livrare

Pe parcursul cursului, delegații vor fi prezentați cu exemple de lucru pentru cele mai multe tehnologii cu sursă deschisă.

Prelegerile scurte vor fi urmate de prezentări și de exerciții simple de către participanți

Conținutul și software-ul folosit

Tot software-ul folosit este actualizat de fiecare dată când cursul este rulat, așa că verificăm cele mai noi versiuni posibile.

Acesta acoperă procesul de obținere, formatare, prelucrare și analiză a datelor, pentru a explica modul de automatizare a procesului de luare a deciziilor cu învățarea în mașină.
21 hours
Sinoptic
Knowledge descoperire în bazele de date (KDD) este procesul de a descoperi cunoștințe utile dintr-o colecție de date. Aplicațiile din viața reală pentru această tehnică de exploatare a datelor includ comercializarea, detectarea fraudelor, telecomunicațiile și fabricarea.

în acest instructor-condus, Live curs, vom introduce procesele implicate în KDD și să efectueze o serie de exerciții pentru a practica punerea în aplicare a acestor procese.

public

- date analiști sau oricine interesat în învățarea să interpreteze date pentru a rezolva problemele

format al cursului

- după o discuție teoretică a KDD, instructorul va prezenta cazuri din viața reală care solicită aplicarea KDD pentru a rezolva o problemă. Participanții vor pregăti, selecta și curăța seturi de date eșantion și de a folosi cunoștințele lor anterioare despre datele pentru a propune soluții pe baza rezultatelor observațiilor lor.
28 hours
Sinoptic
R este un limbaj de programare fără limite pentru calcul statistici, analize de date și grafică R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic R a găsit, de asemenea, adepți printre statisticienii, inginerii și oamenii de știință fără abilități de programare pe calculator, care le găsesc ușor de utilizat Popularitatea sa se datorează utilizării din ce în ce mai mari a activităților de exploatare a datelor pentru diverse scopuri, cum ar fi stabilirea prețurilor anunțurilor, găsirea de noi medicamente mai repede sau a modelelor financiare finetune R are o mare varietate de pachete de date mining .
21 hours
Sinoptic
procesul de minerit, sau automatizate Business Process Discovery (ABPD), este o tehnica care se aplică algoritmi pentru jurnalele de evenimente, în scopul de a analiza proceselor de afaceri. Procesul de minerit depășește stocarea datelor și analiza datelor; Acesta poduri de date cu procese și oferă intuiții în tendințele și modelele care afectează eficiența procesului.

format al cursului

- cursul începe cu o imagine de ansamblu a tehnicilor cele mai frecvent utilizate pentru procesul de minerit. Vom discuta despre diferitele algoritmi de descoperire a proceselor și instrumente utilizate pentru descoperirea și modelarea proceselor bazate pe date de eveniment brut. Studiile de caz din viața reală sunt examinate, iar Seturile de date sunt analizate folosind cadrul open-source al balului.
21 hours
Sinoptic
Pentaho Data Integration este un instrument de integrare a datelor din surse opționale pentru definirea locurilor de muncă și a transformărilor de date În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze capabilitățile puternice ETL ale Pentaho Data Integration și GUI-ul bogat pentru a gestiona întregul ciclu de viață mare, maximizând valoarea organizațiilor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați, previzualizați și executați transformări de date de bază care conțin pași și hamei Configurați și securizați Pentaho Enterprise Repository Utilizați sursele disparate de date și generați o singură versiune unică a adevărului într-un format analitic Oferiți rezultate aplicațiilor din partea terților pentru prelucrare ulterioară Public Analist de date Dezvoltatori ETL Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Sinoptic
Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) este un pachet de business intelligence care oferă integrare de date, raportare, tablouri de bord și capacități de încărcare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să maximizeze caracteristicile Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) Înțelegeți fundamentele instrumentelor Pentaho CE și caracteristicile acestora Creați rapoarte utilizând Pentaho CE Integrați datele terțelor părți în Pentaho CE Lucrați cu date și analize mari în Pentaho CE Public Programatorii Dezvoltatorii BI Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Obiectivul cursului este de a permite participanților să obțină o manieră a modului de lucru cu limba SQL în baza de date Oracle pentru extragerea datelor la nivel intermediar.
28 hours
Sinoptic
MonetDB este o bază de date open source care a pionierat abordarea tehnologiei storalelor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească MonetDB și cum să obțină cea mai mare valoare din acesta Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți MonetDB și caracteristicile acestuia Instalați și începeți cu MonetDB Explorați și efectuați diferite funcții și sarcini în MonetDB Accelerați livrarea proiectului prin maximizarea capacităților MonetDB Public Dezvoltatori Experți tehnici Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Platforma KNIME Analytics este o opțiune de top open source pentru inovarea datadrivenă, ajutându-vă să descoperiți potențialul ascuns în datele dvs, a mea pentru informații noi sau să preziceți noi contracte futures Cu peste 1000 de module, sute de exemple de pregătire, o gamă largă de instrumente integrate și cea mai largă gamă de algoritmi avansați disponibili, platforma KNIME Analytics este instrumentul perfect pentru orice om de știință și analist de afaceri Acest curs pentru platforma KNIME Analytics este o oportunitate ideală pentru începători, utilizatori avansați și experți KNIME care trebuie să fie introduși în KNIME, să învețe cum să o utilizeze mai eficient și cum să creeze rapoarte clare și cuprinzătoare bazate pe fluxurile de lucru KNIME .
7 hours
Sinoptic
Obiectivul cursului este acela de a permite participanților să dobândească o stăpânire a fundamentelor R și cum să lucreze cu datele .
28 hours
Sinoptic
Obiectiv: Delegatii pot analiza seturi mari de date, modele de extragere, aleg variabila potrivita cu rezultatele, astfel incat un nou model sa fie prognozat cu rezultate predictive .
35 hours
Sinoptic
Datele mari sunt seturi de date care sunt atât de voluminoase și complexe încât software-ul tradițional de prelucrare a datelor nu este adecvat pentru a le rezolva Provocările majore privind datele includ captarea datelor, stocarea datelor, analiza datelor, căutarea, partajarea, transferul, vizualizarea, interogarea, actualizarea și confidențialitatea informațiilor .
14 hours
Sinoptic
R este un limbaj de programare fără limite pentru calcul statistici, analize de date și grafică R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic R are o mare varietate de pachete de date mining .
28 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat inginerilor și factorilor de decizie care lucrează în domeniul exploatării datelor și în cunoașterea cunoștințelor Veți învăța cum să creați parcele eficiente și modalități de prezentare și reprezentare a datelor într-un mod care să apeleze la factorii de decizie și să îi ajute să înțeleagă informațiile ascunse .
28 hours
Sinoptic
Modelul de sablare a datelor este o tehnică de modelare a bazelor de date care asigură stocarea istorică pe termen lung a datelor care provin din mai multe surse Un seif de date stochează o singură versiune a faptelor sau "toate datele, tot timpul" Designul său flexibil, scalabil, consistent și adaptabil cuprinde cele mai bune aspecte ale formulei 3D (3NF) și al stelei În acest training instruit, participanții vor învăța cum să construiască un Seif de date Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele de arhitectură și design din spatele Data Vault 20 și interacțiunea cu Big Data, NoSQL și AI Utilizați tehnici de trecere a datelor pentru a permite auditarea, urmărirea și inspectarea datelor istorice dintr-un antrepozit de date Elaborați un proces ETL (extracție, transformare, încărcare) consecventă și repetabilă Construiți și desfășurați depozite foarte scalabile și repetabile Public Modelatori de date Specialist în domeniul depozitării datelor Specialiști în Business Intelligence Ingineri de date Administratorii de baze de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
R este un limbaj de programare liber-sursă pentru calcul statistici, analize de date și grafică. R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic. R are o mare varietate de pachete de date mining.
14 hours
Sinoptic
acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat analiștilor de date și oamenii de știință de date care doresc să pună în aplicare mai avansate tehnici de analiză a datelor pentru exploatarea datelor folosind Python.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- înțelege domeniile importante ale mineritului de date, inclusiv mineritul de asociere, analiza sentimentelor de text, sintetizarea automată a textului și detectarea anomaliilor de date.
- Comparați și implementați diverse strategii pentru rezolvarea problemelor de exploatare a datelor din lumea reală.
- intelege si interpreta rezultatele.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
21 hours
Sinoptic
Cursul poate fi furnizat cu orice unelte, inclusiv software gratuit și aplicații gratuite de exploatare a datelor cu sursă deschisă
14 hours
Sinoptic
Poartă:

Învățați să lucrați cu SPSS la nivelul independenței

Destinatarii:

Analiști, cercetători, oameni de știință, studenți și toți cei care doresc să dobândească abilitatea de a utiliza pachetul SPSS și de a învăța tehnici populare de exploatare a datelor.
Sfarsit de saptamana Data Mining Cursuri, Seara Data Mining Training, Data Mining Camp, Data Mining Cu instructor, Sfarsit de saptamana Data Mining Training, Seara Data Mining Cursuri, Data Mining Coaching, Data Mining Instructor, Data Mining Trainer, Data Mining Cursuri, Data Mining Clase, Data Mining Pe pagina, Data Mining curs privat, Data Mining one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!