Cursuri Data Mining

Cursuri Data Mining

Cursurile de formare online sau la fața locului, conduse de instructori, demonstrează prin exersare practică elementele fundamentale ale minării datelor, sursele sale de metode, inclusiv inteligența artificială, învățarea automată, statistici și sistemele de baze de date, precum și utilizarea și aplicațiile sale. Instruirea Data Mining este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Data Mining Subcategories

Data Mining Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Waikato Environment for Knowledge Analysis (Weka) este un software de vizualizare pentru minarea datelor cu sursă deschisă. Acesta oferă o colecție de algoritmi de învățare automată pentru pregătirea datelor, clasificarea, clusterarea și alte activități de minare a datelor. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată analistilor de date și cercetătorilor de date care doresc să utilizeze Weka pentru a îndeplini sarcinile de minare a datelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Weka Înțelegeți mediul Weka și bențul de lucru. Realizarea sarcinilor de minare a datelor folosind Weka.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
IBM SPSS Modeler este un software utilizat pentru minarea datelor și analiza textului. Acesta oferă un set de instrumente de minare a datelor care pot construi modele predictive și să efectueze sarcini de analiză a datelor. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată analistilor de date sau oricui dorește să utilizeze SPSS Modeler pentru a efectua activități de minare a datelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele minării datelor. Aflați cum să importați și să evaluați calitatea datelor cu Modelul. Dezvoltați, implementați și evaluați în mod eficient modelele de date.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Descoperirea cunoștințelor în baze de date (KDD) este procesul de descoperire a cunoștințelor utile dintr-o colecție de date. Aplicațiile de viață reală pentru această tehnică de minerit de date includ marketing, detectarea fraudelor, telecomunicații și fabricarea. În acest curs de instruire, live, introducem procesele implicate în KDD și efectuăm o serie de exerciții pentru a practica implementarea acestor procese. Audienţă
  Analiștii de date sau oricine este interesat să învețe cum să interpreteze datele pentru a rezolva problemele
Formatul cursului
  După o dezbatere teoretică a KDD, instructorul va prezenta cazuri de viață reală care solicită aplicarea KDD pentru a rezolva o problemă. Participanții vor pregăti, selecta și curăța seturile de date de eșantion și vor folosi cunoștințele lor anterioare cu privire la datele pentru a propune soluții bazate pe rezultatele observațiilor lor.
14 hours
Minerirea datelor este procesul de identificare a tiparelor în date mari cu metode de știință a datelor, cum ar fi învățarea automată. Utilizând Excel ca o suită de analiză a datelor, utilizatorii pot efectua analiza și analiza datelor. Acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), este orientat către oamenii de știință care doresc să utilizeze Excel pentru extragerea datelor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Explorați date cu Excel pentru a efectua analiza și analiza datelor.
 • Utilizați algoritmi Microsoft pentru extragerea datelor.
 • Înțelegeți conceptele din Excel datelor Excel .
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
The objective of the course is to enable participants to gain a mastery of how to work with the SQL language in Oracle database for data extraction at intermediate level.
14 hours
Go al: Învățați să lucrați cu SPSS la nivelul independenței Destinatarii: Analiști, cercetători, oameni de știință, studenți și toți cei care doresc să dobândească capacitatea de a utiliza pachetul SPSS și de a învăța tehnici populare de exploatare a datelor.
21 hours
Cursul poate fi furnizat cu orice unelte, inclusiv software gratuit și aplicații gratuite de exploatare a datelor cu sursă deschisă
21 hours
Public Dacă încercați să înțelegeți din datele pe care aveți acces la sau doriți să analizați datele nestructurate disponibile pe net (cum ar fi Twitter, Linked in, etc ...), acest curs este pentru dvs. Se adresează în special factorilor de decizie și persoanelor care au nevoie să aleagă ce date merită să fie colectate și ce merită analizat. Nu este destinat persoanelor care configurează soluția, dar acești oameni vor beneficia de imaginea de ansamblu. Modul de livrare În timpul cursului, delegații vor fi prezentați cu exemple de lucru ale tehnologiilor cu sursă în mare parte. Prelegerile scurte vor fi urmate de prezentări și de exerciții simple de către participanți Conținutul și software-ul folosit Tot software-ul folosit este actualizat de fiecare dată când cursul este rulat, așa că verificăm cele mai noi versiuni posibile. Acesta acoperă procesul de obținere, formatare, prelucrare și analiză a datelor, pentru a explica modul de automatizare a procesului de luare a deciziilor cu învățarea în mașină.
14 hours
R este un limbaj de programare liber-sursă pentru calculul statistic, analiza datelor și grafica. R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic. R are o mare varietate de pachete de date mining.
28 hours
Obiectiv: Delegatii pot analiza seturi mari de date, modele de extragere, aleg variabila potrivita cu rezultatele, astfel incat un nou model sa fie prognozat cu rezultate predictive .
28 hours
R is an open-source free programming language for statistical computing, data analysis, and graphics. R is used by a growing number of managers and data analysts inside corporations and academia. R has also found followers among statisticians, engineers and scientists without computer programming skills who find it easy to use. Its popularity is due to the increasing use of data mining for various goals such as set ad prices, find new drugs more quickly or fine-tune financial models. R has a wide variety of packages for data mining.
14 hours
R  este un limbaj de programare open-source gratuit pentru calculul statistic, analiza datelor și grafică. R  este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analisti de date în cadrul corporațiilor și academiei. R are o gamă largă de pachete pentru minarea datelor.
28 hours
Acest curs este destinat inginerilor și factorilor de decizie care lucrează în domeniul exploatării datelor și în cunoașterea cunoștințelor. Veți învăța cum să creați parcele și modalități eficiente de prezentare și reprezentare a datelor într-un mod care să apeleze la factorii de decizie și să îi ajute să înțeleagă informațiile ascunse.
35 hours
Datele mari sunt seturi de date atât de voluminoase și complexe încât softurile tradiționale de aplicații de prelucrare a datelor nu sunt adecvate pentru a le trata. Provocările de date mari includ captarea datelor, stocarea datelor, analiza datelor, căutarea, partajarea, transferul, vizualizarea, interogarea, actualizarea și confidențialitatea informațiilor.
28 hours
Modelul de sablare a datelor este o tehnică de modelare a bazelor de date care asigură stocarea istorică pe termen lung a datelor care provin din mai multe surse Un seif de date stochează o singură versiune a faptelor sau "toate datele, tot timpul" Designul său flexibil, scalabil, consistent și adaptabil cuprinde cele mai bune aspecte ale formulei 3D (3NF) și al stelei În acest training instruit, participanții vor învăța cum să construiască un Seif de date Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele de arhitectură și design din spatele Data Vault 20 și interacțiunea cu Big Data, NoSQL și AI Utilizați tehnici de trecere a datelor pentru a permite auditarea, urmărirea și inspectarea datelor istorice dintr-un antrepozit de date Elaborați un proces ETL (extracție, transformare, încărcare) consecventă și repetabilă Construiți și desfășurați depozite foarte scalabile și repetabile Public Modelatori de date Specialist în domeniul depozitării datelor Specialiști în Business Intelligence Ingineri de date Administratorii de baze de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
MonetDB este o bază de date open source care a pionierat abordarea tehnologiei storalelor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească MonetDB și cum să obțină cea mai mare valoare din acesta Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți MonetDB și caracteristicile acestuia Instalați și începeți cu MonetDB Explorați și efectuați diferite funcții și sarcini în MonetDB Accelerați livrarea proiectului prin maximizarea capacităților MonetDB Public Dezvoltatori Experți tehnici Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Obiectivul cursului este de a permite participanților să dobândească o stăpânire a elementelor fundamentale ale R și modul de lucru cu datele.
21 hours
Platforma KNIME Analytics este o opțiune principală a sursei deschise pentru inovația bazată pe date, ajutându-vă să descoperiți potențialul ascuns în datele dvs., pentru a avea perspective noi sau pentru a prezice noi viitoruri. Cu peste 1000 de module, sute de exemple gata de rulare, o gamă cuprinzătoare de instrumente integrate și cea mai largă alegere de algoritmi avansați disponibili, KNIME Analytics Platform este caseta de instrumente perfectă pentru orice om de știință de date și analist de afaceri. Acest curs pentru Platforma KNIME Analytics este o oportunitate ideală pentru începători, utilizatori avansați și experți KNIME pentru a fi introduse în KNIME , pentru a învăța cum să-l folosească mai eficient și cum să creeze rapoarte clare și complete bazate pe fluxuri de lucru KNIME
14 hours
acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat analiștilor de date și oamenii de știință de date care doresc să pună în aplicare mai avansate tehnici de analiză a datelor pentru exploatarea datelor folosind Python. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • înțelege domeniile importante ale mineritului de date, inclusiv mineritul de asociere, analiza sentimentelor de text, sintetizarea automată a textului și detectarea anomaliilor de date.
 • Comparați și implementați diverse strategii pentru rezolvarea problemelor de exploatare a datelor din lumea reală.
 • intelege si interpreta rezultatele.  
format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
35 hours
Constanz Information Miner este o platformă destinată integrării, analizei interactive și raportării datelor, disponibilă pe baza principiilor software-ului liber și deschis. KNIME permite integrarea multor componente róóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó data mining) datorită conceptului modular de prelucrare a fluxului data. interfața grafică a utilizatorului și utilizarea JDBC permite setarea ușoară și rapidă a nodurilorów (ang. nodes) pentru a conecta surse de date rógeinóparte cu procesul de prelucrare prealabilă - ETL  și modelarea, analiza și vizualizarea datelor fără a fi nevoie de programare (sau într-o măsură minimă). KNIME într-o anumită măsură, ca un instrument analitic avansat, poate fi considerat o alternativă SAS. De la 2006 KNIME este utilizat în cercetarea farmaceutică, precum și în alte domenii, cum ar fi analiza datelor clienților (CRM), Business Intelligence (BI) și analiza datelor financiare.
14 hours
R este un limbaj de programare și un mediu de software pentru calculul statistic. SAS este o platformă de software statistic pentru analiza predictivă, managementul datelor, analiza avansată și multe altele. Cu R în SAS, utilizatorii pot găsi grupuri naturale de date pentru analiza clusterelor care sunt esențiale pentru minarea datelor. Această formare directă (online sau on-site) este destinată analistilor de date care doresc să programeze cu R în SAS pentru analiza clusterului. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Utilizarea analizei cluster pentru minarea datelor Master R Syntax pentru soluții de clusterare. Aplicarea clusterelor ierarhice și non-hierarhice. Faceți decizii bazate pe date pentru a ajuta la îmbunătățirea operațiunilor de afaceri.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Process mining, or Automated Business Process Discovery (ABPD), is a technique that applies algorithms to event logs for the purpose of analyzing business processes. Process mining goes beyond data storage and data analysis; it bridges data with processes and provides insights into the trends and patterns that affect process efficiency.  Format of the Course
 • The course starts with an overview of the most commonly used techniques for process mining. We discuss the various process discovery algorithms and tools used for discovering and modeling processes based on raw event data. Real-life case studies are examined and data sets are analyzed using the ProM open-source framework.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Data Mining Cursuri, Seara Data Mining Training, Data Mining Camp, Data Mining Cu instructor, Sfarsit de saptamana Data Mining Training, Seara Data Mining Cursuri, Data Mining Coaching, Data Mining Instructor, Data Mining Trainer, Data Mining Cursuri, Data Mining Clase, Data Mining Pe pagina, Data Mining curs privat, Data Mining one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions