Cursuri Salesforce

Cursuri Salesforce

Cursurile de instruire Salesforce live conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Salesforce și produsele sale. Instruirea Salesforce este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Salesforce Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Salesforce este cea mai importanti platforma de management CRM (relatii cu clientii). Salesforce Development este o platformă de dezvoltator bazată pe Cloud pentru a construi aplicații în timp real. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor web care doresc să creeze aplicații în timp real, folosind Salesforce Development. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Construiește o aplicație în timp real folosind limbajul de programare Apex.
 • Creați clase de testare cu Apex pentru a crește acoperirea codului în Salesforce.
 • Ceate și de a folosi servicii Web REST și SOAP folosind Apex.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare curs
 • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
Salesforce Lightning este o bibliotecă de instrumente care include Lightning Component Framework pentru dezvoltarea aplicațiilor web. Folosind, Salesforce Lightning, utilizatorii pot crea aplicații web personalizate, cum ar fi interfețele de utilizator, cu puțin până la nici un cod. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor care doresc să utilizeze Salesforce Lightning pentru a crea aplicații web. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați aplicații responsive cu Salesforce Lightning. Dezvoltarea aplicațiilor cu puțin până la niciun cod. Creați o aplicație de lumină din scratch.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Salesforce.com (SFDC) sau Salesforce este un serviciu de gestionare a relaţiilor cliente bazate pe cloud (CRM) care oferă colaboraţie, serviciul de cliente, gestionarea marketing, gestionarea conturilor și soluții de raportare și analytice pentru întreprinderi. Salesforce ajută organizații să-și ralizaze operațiile de serviciu de cliente.Această formare de instrucțională, instrucționată (online sau sur loc) este destinată la personalul de marketing, personalul de vânzări și reprezentanți de servicii cliente care dorinţă să utilizezeze stabilite, gestionare și monitorizeze Salesforce și capacitățile sale de a servi clienţilor lor mai bine.Până la sfârșitul acestei formaţii, parteneri vor putea:
  Configurați contul lor Salesforce pentru a gestiona profilul, activitățile de urmărire, personaliza vizualizările și dispozițiile personalizate și setări personalizate. Folosiți Salesforce caracteristici și instrumente pentru a atracţia, atingere și serviciul clientelor existente și potenţiale. Creaţi rapoarte și dashboards pentru a genera analyticuri utile şi înţelegere pentru afaceri.
Formatul cursului
  Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Salesforce Cursuri, Seara Salesforce Training, Salesforce Camp, Salesforce Cu instructor, Sfarsit de saptamana Salesforce Training, Seara Salesforce Cursuri, Salesforce Coaching, Salesforce Instructor, Salesforce Trainer, Salesforce Cursuri, Salesforce Clase, Salesforce Pe pagina, Salesforce curs privat, Salesforce one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions