Cursuri MATLAB

Cursuri MATLAB

Cursurile de instruire live MATLAB, instruite live, demonstrează prin practica manuală fundamentele programării MATLAB (sintaxă, matrice și matrici, vizualizare date, dezvoltare scenariu, principii orientate pe obiecte etc) precum și modul de aplicare a pachetelor MATLAB, cum ar fi Financial Toolbox, și analiza statistică a datelor financiare Cursurile MATLAB includ, de asemenea, modul de utilizare a tehnologiilor conexe, cum ar fi Simulink, pentru a efectua modelarea sistemelor complexe Instruirea MATLAB este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Un curs de 3 zile care vă duce prin ecranele principale MATLAB și ferestre, inclusiv cum să utilizați MATLAB ca un caluclator și complot curbele de bază cum să vă creați propriile funcții personalizate și scripturi .
28 hours
Sinoptic
Acest curs de patru zile oferă fundații de prelucrare a imaginilor folosind Matlab Veți practica cum să schimbați și să îmbunătățiți imaginile și chiar să extrageți modele din imagini Veți învăța, de asemenea, cum să construiți filtre 2D și să le aplicați pe imagini Exemple și exerciții demonstrează utilizarea funcționalității adecvate Matlab și Image Processing Toolbox pe tot parcursul procesului de analiză .
21 hours
Sinoptic
Acest curs de trei zile oferă o introducere cuprinzătoare în mediul tehnic de calcul MATLAB Cursul este destinat începătorilor și celor care caută o revizuire Nu se presupune nici o experiență de programare anterioară sau cunoașterea MATLAB-ului Temele de analiză a datelor, vizualizare, modelare și programare sunt explorate pe tot parcursul cursului Subiectele includ: Lucrul cu interfața de utilizator MATLAB Introducerea de comenzi și crearea de variabile Analiza vectorilor și a matricelor Vizualizarea datelor vectoriale și a matricelor Lucrul cu fișierele de date Lucrul cu tipurile de date Automatizarea comenzilor cu scripturi Scrierea programelor cu logica si controlul fluxului Scrierea funcțiilor .
14 hours
Sinoptic
În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să utilizeze Matlab pentru a proiecta, construi și vizualiza o rețea neuronală convoluțională pentru recunoașterea imaginii Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Construiți un model profund de învățare Automatizează etichetarea datelor Lucrați cu modele de la Caffe și TensorFlowKeras Datele de tren folosesc GPU-uri multiple, nor sau clustere Public Dezvoltatori Ingineri Experți în domeniu Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
35 hours
Sinoptic
în prima parte a acestui training, acoperim fundamentele MATLAB și funcția sa ca fiind atât o limbă și o platformă. incluse în această discuție este o introducere în sintaxa MATLAB, matrice și matrici, Vizualizare date, dezvoltarea script-ul, și principii orientate spre obiect.

în a doua parte, vom demonstra modul de utilizare a MATLAB pentru extragerea datelor, învățarea automată și analiza predictivă. Pentru a oferi participanților o perspectivă clară și practică asupra abordării și puterii MATLAB & #39; s, tragem comparații între utilizarea MATLAB și utilizarea altor instrumente, ar fi foile de calcul, C, C++ și Visual Basic.

în a treia parte a formării, participanții învață să-și simplifice activitatea prin automatizarea prelucrării datelor și generarea rapoartelor.

pe parcursul cursului, participanții vor pune în practică ideile învățate prin exerciții hands-on într-un mediu de laborator. Până la sfârșitul formării, participanții vor avea o înțelegere aprofundată a capacităților MATLAB & #39; s și vor putea să o angajeze pentru rezolvarea problemelor din lumea reală a datelor științifice, precum și pentru raționalizarea activității lor prin automatizare.

evaluări vor fi efectuate pe parcursul cursului pentru a evalua progresele.

format al cursului

- Course include exerciții teoretice și practice, inclusiv discuții de caz, eșantion de cod de inspecție, și hands-on punerea în aplicare.

Notă

sesiunile de practică - se vor baza pe șabloane de rapoarte de date eșantion prearanjate. Dacă aveți cerințe specifice, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Sinoptic
MATLAB integrează computation, vizualizare și programare într-un mediu ușor de utilizat. Acesta oferă instrumente financiare, care include caracteristicile necesare pentru a efectua analiza matematică și statistică a datelor financiare, apoi afișa rezultatele cu grafica de prezentare de calitate.

acest instructor-condus de formare oferă o introducere la MATLAB pentru finanțare. Ne scufundăm în analiza datelor, vizualizare, modelare și programare prin exerciții hands-on și practică în laborator.

până la sfârșitul acestui training, participanții vor avea o înțelegere aprofundată a caracteristicilor puternice incluse în MATLAB & #39; s instrumente financiare și vor fi câștigat practica necesară pentru a le aplica imediat pentru rezolvarea problemelor din lumea reală.

public

- financiar profesioniști cu experiența anterioară cu MATLAB

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică
35 hours
Sinoptic
Acest curs oferă o introducere cuprinzătoare în mediul tehnic de calcul MATLAB + o introducere în utilizarea MATLAB pentru aplicații financiare Cursul este destinat începătorilor și celor care caută o revizuire Nu se presupune nici o experiență de programare anterioară sau cunoașterea MATLAB-ului Temele de analiză a datelor, vizualizare, modelare și programare sunt explorate pe tot parcursul cursului Subiectele includ: Lucrul cu interfața de utilizator MATLAB Introducerea de comenzi și crearea de variabile Analiza vectorilor și a matricelor Vizualizarea datelor vectoriale și a matricelor Lucrul cu fișierele de date Lucrul cu tipurile de date Automatizarea comenzilor cu scripturi Scrierea programelor cu logica si controlul fluxului Scrierea funcțiilor Folosind caseta de instrumente financiare pentru analiza cantitativă .
21 hours
Sinoptic
MATLAB is a numerical computing environment and programming language developed by MathWorks.
21 hours
Sinoptic
Analiza predictivă este procesul de utilizare a analizelor de date pentru a face predicții despre viitor Acest proces utilizează date împreună cu tehnicile de extragere a datelor, statistici și tehnici de învățare a mașinilor pentru a crea un model predictiv pentru prognoza evenimentelor viitoare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze Matlab pentru a construi modele predictive și pentru a le aplica seturilor mari de date pentru a prezice evenimentele viitoare pe baza datelor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați modele predictive pentru a analiza modelele din datele istorice și tranzacționale Utilizați modelarea predictivă pentru a identifica riscurile și oportunitățile Construiți modele matematice care captează tendințe importante Utilizați datele de la dispozitive și sisteme de afaceri pentru a reduce deșeurile, a economisi timp sau a reduce costurile Public Dezvoltatori Ingineri Experți în domeniu Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Analiza descriptivă este o ramură a analizei de afaceri, împreună cu analize descriptive și predictive Utilizează modele predictive pentru a sugera acțiuni care trebuie luate pentru rezultate optime, bazându-se pe tehnici de optimizare și bazate pe reguli ca bază pentru luarea deciziilor În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să utilizeze Matlab pentru a efectua analize prescriptive pe un set de date de probă Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegerea conceptelor cheie și a cadrelor utilizate în analiza prescriptivă Utilizați MATLAB și cutiile de instrumente pentru a achiziționa, curăța și explora date Utilizați tehnici bazate pe reguli, inclusiv motoare de inferență, cărți de scor și arbori de decizie pentru a lua decizii bazate pe diferite scenarii de afaceri Utilizați simularea Monte Carlo pentru a analiza incertitudinile și pentru a asigura luarea unor decizii solide Implementarea modelelor predictive și prescriptive la sistemele întreprinderii Public Analiști de afaceri Planificatori de operațiuni Managerii funcționali BI (Business Intelligence) membrii echipei Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Acest curs de două zile oferă o introducere cuprinzătoare în mediul tehnic de calcul MATLAB®. Cursul este destinat utilizatorilor începători și celor care caută o recenzie. Nu se presupune nici o experiență de programare anterioară sau cunoașterea MATLAB-ului. Temele de analiză a datelor, vizualizare, modelare și programare sunt explorate pe tot parcursul cursului.
21 hours
Sinoptic
Cursul este dedicat celor care doresc să cunoască un program alternativ la pachetul comercial MATLAB Instruirea în trei zile oferă informații complete privind deplasarea în mediul înconjurător și realizarea pachetului OCTAVE pentru analiza datelor și calculele de inginerie Beneficiarii cursului sunt începători, dar și cei care cunosc programul și care ar dori să-și sistematizeze cunoștințele și să-și îmbunătățească abilitățile Nu este necesară cunoașterea altor limbi de programare, dar va facilita în mare măsură însușirea cunoștințelor de către cursanți Cursul vă va arăta cum să utilizați programul în multe exemple practice .
14 hours
Sinoptic
The Python programming language is becoming more and more popular among Matlab users due to its power and versatility as a data analysis tool as well as a general purpose language.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at Matlab users who wish to explore and or transition to Python for data analytics and visualization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure a Python development environment.
- Understand the differences and similarities between Matlab and Python syntax.
- Use Python to obtain insights from various datasets.
- Convert existing Matlab applications to Python.
- Integrate Matlab and Python applications.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
Simulink este un mediu de programare grafic pentru modelarea, simularea și analizarea sistemelor dinamice din mai multe domenii .
72 hours
Sinoptic
Acest curs conține un material cuprinzător despre MATLAB ca un instrument puternic de simulare pentru comunicații Scopul acestui curs este de a introduce MATLAB nu numai ca un limbaj general de programare, ci mai degrabă rolul capabilităților MATLAB extrem de puternice ca instrument de simulare Exemplele oferite pentru a ilustra materialul cursului nu sunt doar o utilizare directă a comenzilor MATLAB, ci reprezintă adesea probleme reale .
28 hours
Sinoptic
Obiectiv: Această instruire este destinată inginerilor software care lucrează cu tehnologia MBD, formarea va cuprinde tehnici de modelare a sistemelor de automobile, standarde pentru autovehicule, generarea de autocode și construirea și verificarea cablajelor de testare pentru model Audiența: dezvoltator de software pentru furnizorii de automobile .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana MATLAB Cursuri, Seara MATLAB Training, MATLAB Camp, MATLAB Cu instructor, Sfarsit de saptamana MATLAB Training, Seara MATLAB Cursuri, MATLAB Coaching, MATLAB Instructor, MATLAB Trainer, MATLAB Cursuri, MATLAB Clase, MATLAB Pe pagina, MATLAB curs privat, MATLAB one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!