Cursuri GPU

Cursuri GPU

Programele de pregătire locală, instruite de un profesor grafic GPU (Unitatea de procesare grafică) demonstrează, prin discuții interactive și practici practice, fundamentele GPU-ului și modul de programare a unităților de procesare grafică. Pregătirea GPU este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Graphics Processing Unit (GPU) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Acest curs acoperă modul de programare a GPU urilor pentru calcul paralel. Unele dintre aplicații includ învățare profundă, analize și aplicații de inginerie.
21 hours
Sinoptic
Acest curs de formare live, condus de instructor, acoperă modul de programare a GPU urilor pentru calcul paralel, cum se utilizează diverse platforme, cum se lucrează cu platforma CUDA și caracteristicile sale și cum se efectuează diverse tehnici de optimizare folosind CUDA. Unele dintre aplicații includ învățare profundă, analiză, procesare de imagini și aplicații de inginerie.
Sfarsit de saptamana Graphics Processing Unit Cursuri, Seara Graphics Processing Unit Training, Graphics Processing Unit Camp, GPU Cu instructor, Sfarsit de saptamana GPU Training, Seara Graphics Processing Unit (GPU) Cursuri, Graphics Processing Unit Coaching, GPU Instructor, GPU (Graphics Processing Unit) Trainer, Graphics Processing Unit (GPU) Cursuri, GPU (Graphics Processing Unit) Clase, GPU (Graphics Processing Unit) Pe pagina, GPU curs privat, Graphics Processing Unit one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!