Cursuri Strategic Management

Cursuri Strategic Management

Programele de formare strategică, organizate de conducători locali, instructori, demonstrează prin discuții interactive și studiile de caz, fundamentele managementului strategic. Antrenamentul strategic de management este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "training live live". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
The training is designed to help anyone who is thinking of implementing or working on a balanced scorecard project
7 hours
Sinoptic
Obțineți înțelegere și cunoștințe cu privire la valoarea investițiilor în responsabilitatea socială corporativă, filantropia și sustenabilitatea. Instruirea se desfășoară într-o formă interactivă și include o serie de studii de caz.
14 hours
Sinoptic
Public

Acest curs a fost creat pentru analiști, prognoze care doresc să introducă sau să îmbunătățească prognoza care poate fi legată de prognoza vânzărilor, prognoza economică, prognoza tehnologică, managementul lanțului de aprovizionare și prognozarea cererii sau ofertei.

Descriere

Acest ghid ghidează delegați prin serii de metodologii, cadre și algoritmi care sunt utile atunci când aleg cum să preziceți viitorul pe baza datelor istorice.

Utilizează instrumente standard precum Microsoft Excel sau programe Open Source (în special proiectul R).

Principiile incluse în acest curs pot fi implementate de orice software (de exemplu, SAS, SPSS, Statistica, MINITAB ...)
35 hours
Sinoptic
Prezentare generală

Acest curs de 5 zile îi va ajuta pe delegați să-și dezvolte abilitățile strategice, de planificare și management, inclusiv cerințele tactice și operaționale pentru implementarea cu succes într-un mediu bancar. Cursul se va ocupa de problemele dificile de gestionare a conflictelor, gestionarea schimbării, ceea ce face un lider bun și cum să motivați o echipă. Utilizând studii de caz interactiv și exemple de sector, delegații vor fi încurajați să împărtășească experiențe și provocări pentru a ajuta la elaborarea unor soluții concrete și practice care să le poată prelua și să le utilizeze efectiv.

Obiectivul principal al programului este acela de a echipa directorii cu abilitățile de a scana mediul de afaceri pentru a descoperi oportunități de afaceri profitabile, precum și pentru a dezvolta strategii pentru a obține un avantaj competitiv într-un mediu de afaceri din ce în ce mai competitiv. Printre altele, programul va oferi, de asemenea, o perspectivă asupra conducerii celor mai bune practici și comportamente care vor consolida capacitatea directorilor de a gestiona complexitatea și incertitudinile legate de gestionarea unei instituții financiare de înaltă performanță.

obiective de invatare

După ce au participat la acest curs, delegații vor putea:

- Descrieți principalele probleme cu care se confruntă o bancă mare;
- Explicați diferitele abordări ale planificării dezvoltării organizaționale;
- Analizați mediul de afaceri actual și influențele care afectează organizația;
- Analizați resursele în interiorul și exteriorul organizației;
- Explicați diferitele abordări ale gestionării strategiei și plasați-le în planul de afaceri;
- Evaluați strategiile alternative de dezvoltare, astfel încât să recomandați unul sau cele mai potrivite nevoilor firmei.
- Aplicați o înțelegere mai profundă a planurilor de dezvoltare strategică;
- Discutați în mod obiectiv riscurile, beneficiile și costurile care însoțesc implementarea noii strategii, inclusiv gestionarea conflictului într-o echipă;
- Definirea abordărilor pentru gestionarea riscurilor identificate;
- Analizați impactul potențial asupra firmei sale (atât pozitive, cât și negative) care va rezulta din implementarea noii strategii;
- Proiectarea politicilor, sistemelor și proceselor pentru implementarea cu succes a planurilor strategice emergente;
- Acoperiți pașii cheie în gestionarea modificărilor

Care ar trebui să participe

- Manageri de produse / servicii
- Recent numiți, precum și directori și lideri de echipă
- Șefii de operațiuni
- Senior Bank Managers
- Managementul resurselor umane
- Managerii de operațiuni
- Managerii de Marketing

Metodologie
Cursul este alcătuit din ateliere facilitate, completate de studiile de caz trase dintr-o combinație de exemple de viață reale publicate și / sau experiență practică. Vor fi, de asemenea, oportunități pentru participanți care lucrează în grupuri mici pentru a sintetiza idei și strategii și pentru a aplica materialul în contextul propriilor organizații / departamente. Deschiderea discuțiilor pe forum va fi, de asemenea, un element-cheie.
7 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru factorii de decizie, al căror scop principal nu este de a face calculul și analiza, ci de a le înțelege și de a putea alege ce fel de metode statistice sunt relevante în planificarea strategică a organizației.

De exemplu, un participant în perspectiva trebuie să decidă câte eșantioane trebuie colectate înainte de a putea decide dacă produsul va fi lansat sau nu.

Dacă aveți nevoie de un curs mai lung care să acopere principiile fundamentale ale gândirii statistice, aruncați o privire la formarea de 5 zile " Statistics for Managers".
21 hours
Sinoptic
Gândirea strategică se referă la procesul de gândire prin probleme și situații printr-o lentilă de imagine, luând în considerare implicațiile diferitelor acțiuni, apoi acționând pe cea mai ideală strategie pentru succesul general al afacerii.

Go te când gânditorii strategici privesc provocările și oportunitățile în mod analitic și le iau în considerare în contextul viziunii și obiectivelor companiei. Indiferent dacă este folosit de un manager de strategie care are în vedere modul de alocare a unei investiții sau a unui dezvoltator de afaceri care evaluează potențialul de extindere pe o nouă piață, gândirea strategică este o abilitate care poate fi învățată, practicată și perfecționată. Gândirea strategică oferă managerilor claritatea și marginea necesară pentru a lua decizii mai bune și a-și muta continuu companiile într-o direcție bună.

În această instruire, instruită în direct, instruim noi manageri prin cele mai importante concepte ale gândirii strategice, punând teoria în practică prin activități bazate pe sarcini bazate pe cazuri reale. Participanții au o oportunitate unică de a învăța noi moduri de gândire, de a implementa concepte cheie pentru rezolvarea problemelor, de a reflecta asupra modului în care aceste principii se aplică propriilor lor munci și de a asculta și de a împărtăși propriile lor perspective cu instructorul și colegii de clasă.

Formatul cursului

- Participanții vor obține o imagine de ansamblu a ceea ce conduce afacerea lor și modul în care rolul lor în cadrul organizației contribuie la obiectivele, viziunea și linia de jos a afacerii. Cursul este interactiv și bazat pe activități, cu studii de caz, sarcini bazate pe echipă și prezentarea individuală și rezolvarea problemelor constituind o parte importantă a cursului.
14 hours
Sinoptic
Acest curs de formare a fost creat pentru investitori, proprietari de afaceri, directori, manageri, directori și analiști care trebuie să dezvolte abilități de planificare strategică. Nu este conceput pentru scopuri academice, ci pentru a începe să-ți realizi visele astăzi.

Acest curs se concentrează asupra planificării strategice pentru întreprinderi în care flexibilitatea și învățarea constantă este cel mai important lucru. Principalul accent este strategia corporativă și de investiții folosind exemplele actuale din lumea reală. Fiecare membru al cursului va avea posibilitatea să creeze un plan strategic și să învețe cum să îl implementeze în practică.
21 hours
Sinoptic
Public

Managerii de rang înalt care au nevoie de o perspectivă asupra problemelor Management strategic și a aplicării acestuia

Formatul cursului

O combinație de:

- Discuții facilite
- Prezentări de prezentare
- Studii de caz și exemple

Până la sfârșitul cursului, delegații vor putea:

- Definiți problemele care stau la baza conducerii strategice de succes și legătura cu un climat organizațional puternic
- Descrieți o serie de modele de afaceri strategice și implicațiile lor potențiale pentru propria afacere
- Definiți conceptele critice care stau la baza construirii echipelor performante și gestionarea schimbărilor
- Definirea și utilizarea măsurilor financiare cheie ale succesului strategic
21 hours
Sinoptic
Public

Acest curs este destinat întregului personal care necesită o viziune mai largă asupra părții lor de afaceri; rolurile specifice ale acestora; și a implicării lor în îmbunătățirea contribuției sale la organizație în ansamblu

Formatul cursului

O combinație de:

- Discuții facilite
- Prezentări de prezentare
- Exerciții

Până la sfârșitul workshop-ului, participanții vor putea:

- Explicați ce este "marca" și cum îl pot influența
- Înțelegeți procesul de schimbare a strategiilor și poziția companiei în cadrul acestora
- Detaliți principiile relevante care stau la baza oricărei modificări aduse unei companii
- Realizați importanța relațiilor dintre clienți și părțile interesate în desfășurarea cu succes a oricărei afaceri
- Definiți aspectele financiare ale unei afaceri și ale părții delegate a acesteia
- Determinați aspectele importante ale negocierii pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil pentru partea lor de afaceri

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Strategic Management Cursuri, Seara Strategic Management Training, Strategic Management Camp, Strategic Management Cu instructor, Sfarsit de saptamana Strategic Management Training, Seara Strategic Management Cursuri, Strategic Management Coaching, Strategic Management Instructor, Strategic Management Trainer, Strategic Management Cursuri, Strategic Management Clase, Strategic Management Pe pagina, Strategic Management curs privat, Strategic Management one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!