Cursuri Business Analysis

Cursuri Business Analysis

Local, instructor-led live Business Analysis training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice how to carry out effective business analysis. Business Analysis training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Business Analysis trainings in România can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop. NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
designpatDesign Patterns14 oreExistă o mulțime de modele încercate și testate disponibile pe scară largă pentru toată lumea. Uneori este vorba de schimbarea numelor și de implementarea modelului într-o tehnologie specifică. Poate salva sute de ore, care altfel ar fi cheltuite pentru proiectare și testare.

Obiective de instruire

Acest curs are două scopuri: în primul rând, vă permite să reutilizați modele cunoscute pe scară largă, în al doilea rând, vă permite să creați și să reutilizați modele specifice organizației dvs.

Vă ajută să estimați modul în care modelele pot reduce costurile, pot sistematiza procesul de proiectare și pot genera un cadru de cod bazat pe modelele dvs.

Public

Proiectanți de software, analiști de afaceri, manageri de proiect, programatori și dezvoltatori, precum și manageri operaționali și manageri de diviziuni software.

Stilul cursului

Cursul se concentrează pe cazurile de utilizare și relația lor cu un model specific. Cele mai multe exemple sunt explicate în UML și în simple exemple Java (limba se poate schimba dacă cursul este rezervat ca curs închis). Acesta vă ghidează prin sursele modelelor, precum și vă arată cum să catalogați și să descrieți modele care pot fi refolosite în întreaga organizație.
bpobBusiness Process Optimization in Banking21 oreAcest curs se concentrează pe holistică, structurată, orientată spre găsirea gâtului sticlei și optimizarea proceselor de afaceri.

Este un atelier practic în care participanții vor primi exemple și mai târziu va trebui să rezolve cazuri similare în timpul exercițiilor de echipă.

- Folosirea experienței companiei în managementul proceselor în alte bănci / sectoare pentru a ilustra prezentarea
- Prezentarea participanților la diferitele metodologii ale proceselor (Lean, SIX Sigma), dar care nu sunt pline de teorii despre aceste metodologii (scopul acestei instruiri nu este de a trece certificatele Lean sau Six Sigma, ci de a avea o conștientizare a diferitelor metodologii pentru a vedea cum putem utilizați o parte din acesta în activitatea noastră zilnică)
- Prezentarea ar trebui să fie orientată în principal pe probleme de afaceri (și nu pe procese IT pure)
dashbuilderDashbuilder for Business Users14 oreDashbuilder este o aplicație web open source pentru crearea vizuală a tablourilor de bord și a rapoartelor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să creeze tablouri de bord și rapoarte folosind Dashbuilder Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Configurați vizual și personalizați tablourile de bord utilizând draganddrop Creați diferite tipuri de vizualizări utilizând bibliotecile de diagramă Definiți tabelele cu rapoarte interactive Creați și editați indicatori cheie de performanță (KPIs inline) Personalizați aspectul afișajelor metrice Public Managerii Analistii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
fintechFintech: A Practical Introduction for Managers14 oreFintech se referă la convergența finanțelor + tehnologiile noi În cadrul acestui antrenament instruit, participanții vor dobândi o înțelegere a tehnologiilor, metodelor și a mentalității necesare pentru implementarea unei strategii Fintech Această formare este destinată managerilor care trebuie să obțină o înțelegere de ansamblu a Fintech, să distrugă hype-ul și jargonul și să ia tangibile primii pași în vederea adoptării de noi tehnologii aplicabile afacerilor și serviciilor financiare Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Prezintă strategii viabile Fintech pentru organizarea lor Înțelegeți și explicați rolul și funcționalitatea tehnologiilor cheie Elaborarea unui plan de acțiune pentru introducerea noilor tehnologii în mod pas cu pas Public Strategiști în industria financiară Tehnologi din industria financiară Părțile interesate din cadrul organizației financiare Consultanți și analiști de afaceri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și activități de grup de studii de caz .
mbdModel Based Development for Embedded Systems21 oreDezvoltarea bazată pe modele (MBD) este o metodologie de dezvoltare a software-ului care permite dezvoltarea mai rapidă și mai costefică a sistemelor dinamice, cum ar fi sistemele de control, prelucrarea semnalelor și sistemele de comunicații Se bazează mai degrabă pe modele de modelare grafică decât pe programe tradiționale bazate pe text În acest curs instruit, participanții vor învăța cum să aplice metodologiile MBD pentru a reduce costurile de dezvoltare și pentru a accelera timpul până la comercializarea produselor software încorporate Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Selectați și utilizați instrumentele potrivite pentru implementarea MBD Folosiți MBD pentru a realiza o dezvoltare rapidă în stadiile incipiente ale proiectului lor software încorporat Scurtați lansarea software-ului încorporat pe piață Public Tehnici de ingineri încorporați Dezvoltatori și programatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
processminingProcess Mining21 oreMineritul proceselor sau Descoperirea automată a proceselor de afaceri (ABPD) este o tehnică care aplică algoritmi pentru jurnalele de evenimente în scopul analizării proceselor de afaceri Mineritul proceselor depășește capacitatea de stocare a datelor și analiza datelor; el îmbină datele cu procesele și oferă perspective asupra tendințelor și modelelor care afectează eficiența procesului Formatul cursului Cursul începe cu o prezentare generală a tehnicilor cele mai frecvent utilizate pentru mineritul de proces Discutăm diferitele algoritmi de descoperire a proceselor și instrumentele utilizate pentru descoperirea și modelarea proceselor bazate pe datele evenimentului brut Studiile de caz Reallife sunt examinate și seturile de date sunt analizate utilizând cadrul Open Source ProM Public Profesioniști în domeniul științei datelor Oricine este interesat de înțelegerea și aplicarea modelării proceselor și minelor de date .
agilebaAgile Business Analysis14 oreAcest curs se concentrează pe rolul analistului de afaceri pentru a avea succes în proiectele Agile Participanții la curs vor învăța cum să coopereze cu echipa, cu proprietarul de produse, cu Scrum Master, precum și cu clientul pentru a facilita procesul de dezvoltare Participanții vor trece printr-un proiect fals, care practică stații comune .
ubpmbpmn2Understanding Business Process Modeling with BPMN 2.014 oreAcest curs de formare își propune să ajute analiștii în afaceri să învețe să modeleze eficient procesele lor de afaceri folosind BPMN, precum și resursele care sunt gestionate de activitățile lor Fiind dirijate de un cadru de întreprindere agil, analiștii în afaceri învață pe parcursul acestui curs cum să utilizeze notațiile BPMN corespunzătoare și extensiile de afaceri ale UML pentru a face față cerințelor lor de afaceri și pentru a conduce în mod coerent activitățile la nivel de proiectare .
condevContemporary Development Principles and Practices14 oreCursul acoperă principiile și practicile de dezvoltare contemporană, inclusiv locul de management al proiectelor, teste și analize de afaceri, în cadrul contextelor Agile și tradiționale ale Waterfall Cursul este destinat să fie workshopstyle cu oportunități pentru delegați de a pune întrebări și de a explora aplicațiile din viața reală a conținutului Acest curs cuprinde o serie de module cu fiecare modul conceput pentru a lua 15 ore, adică 1 zi de antrenament ar consta din 4 module Public-țintă Acest curs este destinat celor care doresc să obțină o imagine de ansamblu rapidă a dezvoltării software-ului contemporan Waterfall & Agile și impactul asupra managementului de proiect, testelor și analizelor de afaceri .
baessBusiness Analysis Essentials21 orePublic: Consultanți de afaceri, Analiști de afaceri, Manageri de proiect, profesioniști IT .
bpmn2Business Process Modelling in BPMN 2.021 oreAcest curs a fost creat pentru oricine are responsabilitatea proceselor de modelare în BPMN 20 Se concentrează asupra aspectelor practice ale tuturor specificațiilor BPMN 20, precum și asupra implementării modelelor comune Este o serie de cursuri scurte, urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză și vor trebui să creeze o diagramă adecvată pentru fiecare problemă După aceasta, diagramele vor fi discutate și evaluate de către grup și formator Acest curs se concentrează pe înțelegerea diagramei BPMN, dar acoperă, de asemenea, partea de bază a părții de execuție a BPMN .
hadoopbaHadoop for Business Analysts21 oreApache Hadoop este cel mai popular cadru pentru procesarea datelor mari Hadoop oferă o capacitate de analiză bogată și profundă și face incursiuni în lumea analitică tradițională a BI Acest curs va introduce un analist la componentele esențiale ale sistemului Hadoop eco și la analizele sale Public Analiști de afaceri Durată trei zile Format Prelegeri și mâini pe laboratoare .
datamaData Mining and Analysis 28 oreObiectiv: Delegatii pot analiza seturi mari de date, modele de extragere, aleg variabila potrivita cu rezultatele, astfel incat un nou model sa fie prognozat cu rezultate predictive .
bpmn2funwsBPMN 2.0 Fundamentals and Workshop14 orePublic:

Delegatii care au un interes in modelarea proceselor vor beneficia de participarea la acest curs de modelare a proceselor de modelare a afacerilor, inclusiv:

- Analiști de afaceri și proces
- Proiectanți și implementatori de procese
- Managerii de proiect și de program
- Oricine este implicat în schimbarea și transformarea afacerii.
oobdpObject Oriented Design using Design Patterns14 oreObiectiv:

Ajutând analistii si designerii tehnici sa inteleaga cum sa treaca prin implementarea software a cerintelor, asigurand trasabilitatea intre specificatiile afacerii si codul software.

Acest curs de formare de 2 zile urmărește să ajute analiștii și designerii tehnici în proiectarea specificațiilor descrise de analiștii de afaceri. După transformarea în reprezentări ale componentelor software, componentele sistemului care rezultă ca urmare a cerințelor sistemului față de structura componentelor software.

În cele din urmă, aceste specificații tehnice sunt implementate în codul software și testate pe baza componentelor. Componentele software care rezultă oferă un nivel bun de reactivitate la schimbări, deoarece permit urmărirea separată a nivelului de implementare a stratului de comportament al sistemului (de la interfețele utilizatorilor către stratul de obiecte de afaceri prin componentele aplicației unde se stochează opțiunile de utilizare a actorilor).
eraamaumlEfficient Requirement Management using Agile Methods and Agile UML Modeling21 oreObiectiv:

Acest curs de formare își propune să ajute managerii de produse, proprietarii de produse, analiștii de afaceri, arhitecții de sisteme și dezvoltatorii să înțeleagă cum să gestioneze eficient cerințele pe baza viziunii produsului până când îi îndrumă pe dezvoltatori cu exactitate în punerea lor în aplicare.

Mai mult, acest curs vizează să ajute managerii de produse să definească mai bine propunerile de valoare ale produselor lor pe baza strategiilor și nevoilor părților interesate. Analiștii în afaceri și proprietarii de produse înțeleg cum să descrie cerințele privind întârzierea produsului, apoi să descopere episoadele și povestile despre utilizatori ale sistemului, contribuind în același timp la crearea unei valori necesare. Pe parcursul exercițiilor interactive de studiu de caz, participanții învață cum să descrie în detaliu aceste cerințe pentru a valida înțelegerea corectă a nevoilor și pentru a pregăti testele de acceptare a sistemului. Astfel, folosind doar un profil UML foarte comun și productiv, ei învață să structureze cerințele pentru a comunica eficient cu arhitecții și dezvoltatorii printr-un proces de colectare a cerințelor iterative.

Public:

- Manageri de produse
- Proprietarii de produse
- Analiști de afaceri
- Oricine a interatat în procesul de gestionare a cerințelor
bmamBusiness Modeling for an Agile Enterprise14 oreObiectiv:

Sprijinirea analiștilor în afaceri pentru a înțelege cum să modeleze și să-și valideze eficient procesele și resursele de afaceri pentru a spori agilitatea afacerii organizației pe baza arhitecturii țintă și a nevoilor pieței în schimbare.

Acest curs de formare de 2 zile urmărește să ajute delegații să învețe cum să-și modeleze procesele și resursele de afaceri pentru a le adapta la schimbarea obiectivelor, strategiilor și capabilităților lor afectate, ca parte a arhitecturii țintă. Pe baza elementelor-cheie ale performanței afacerii (strategii, tactici, KPI, capabilități de afaceri etc.), delegații învață cum să elaboreze un proces de afaceri centrat pe viziune și o cartografie a resurselor. Apoi, folosind doar notarea BPMN și UML adaptată limbii lor, înțeleg cum să le adapteze la strategiile, tacticile și politicile în schimbare.
bitsasBusiness and IT System Agility in the Digital Age7 oreObiectiv:

Acest seminar introductiv vă oferă o imagine de ansamblu asupra modelelor de afaceri digitale, a cadrelor de afaceri și a arhitecturii întreprinderilor, precum și a metodologiilor pe care organizațiile încearcă să le concentreze asupra creșterii agilității lor de afaceri, cu care se confruntă perturbările vârstei digitale.

În special, acest seminar vizează să vă ajute să înțelegeți cadrele și arhitecturile de referință utilizate în întreaga lume pentru a alinia modelele de afaceri digitale și arhitecturile sistemelor IT cu peisajul competitiv în schimbare.
softengretSoftware Engineering, Requirements Engineering and Testing63 oreAcest curs demonstrează prin practica practică fundamentele și aplicațiile ingineriei software, cerințele de inginerie și testare.
badspIntroduction to Business Analysis: Defining Successful Projects21 oreAcest curs vă va arăta cum să: Efectuați funcțiile cheie ale analistului de afaceri aplicând un cadru solid de analiză a afacerii Desfășurați o analiză a nevoilor afacerii pentru a determina cerințele părților interesate Aplicați tehnici de analiză a afacerii pentru a identifica problemele cheie și potențialele oportunități din întreprinderea dvs Creați cerințe eficiente și planuri de comunicare Analizați și specificați cerințele utilizând cele mai bune practici din industrie Gestionați evaluarea și validarea soluției .
bprcaBusiness Process Re-engineering for Competitive Advantage21 oreCursul va acoperi cum să: Selectați, organizați și implementați un proiect de reengineering de afaceri A obține un avantaj competitiv prin valorificarea tehnologiei și a utilizării instrumentelor UML Maximizați satisfacția clienților prin potrivirea designului procesului cu nevoile clienților Identificați simptomele tipice ale disfuncției proceselor de afaceri Redesign fluxul de lucru și structura cu succes în cadrul afacerii Asigurați-vă cele mai bune practici prin aplicarea modelelor de afaceri .
busianaBusiness Analysis21 oreUn analist de afaceri / sisteme rezolvă probleme de afaceri prin proiectarea sistemelor informatice care execută strategia definită de companie Aceste soluții informatice ating, în general, unul dintre următoarele obiective pentru afacere: implementarea unui nou / noul proces de afaceri, creșterea eficienței și productivității proceselor de afaceri existente sau reducerea costurilor de operare ale proceselor existente Acest curs este destinat celor care se îndreaptă spre profesia de analiză a afacerilor și care, după îndeplinirea oricăror condiții prealabile, pot fi interesați să ia examenul de certificare CBAP de către IIBA (wwwtheiibaorg) Care ar trebui să participe? Entrylevel Analisti de afaceri IT Selflaught IT Business Analysts care doresc să completeze lacunele și să pună toate piesele împreună Sisteme Analiști și programatori interesați să își extindă rolul în zona de afaceri .
babokiibaBusiness Analysis, BABOK V3.0 and IIBA Certification Preparation21 oreRezumat: Un analist de afaceri / sisteme rezolvă probleme de afaceri prin proiectarea sistemelor informatice care execută strategia definită de companie Aceste soluții IT ating, în general, unul dintre următoarele obiective pentru afacere: implementarea unui nou proces de afaceri, creșterea eficienței și productivității proceselor de afaceri existente sau reducerea costurilor de operare ale proceselor existente Acest curs este destinat Analistilor de Afaceri, inclusiv celor care ar dori sa continue si sa se pregateasca pentru o Certificare IIBA (CCBA sau CBAP) si este in concordanta cu cadrul prezentat de BABOK® Version 30 Obiective: Identificați principiile critice, activitățile, sarcinile și tehnicile prezentate în BABOK® V30 Înțelegeți domeniile principale de cunoaștere, activitățile, sarcinile, rezultatele și relațiile acestora: Definiții cheie: BABOK® (Corpul de cunoștințe de analiză a afacerii) Standard pentru practicarea analizei de afaceri și care serveste ca un cadru care descrie sarcinile care trebuie îndeplinite CCBA® (Certificat de competență în analiza afacerilor) O certificare oferită prin intermediul Institutului Internațional de Analiză a Afacerilor (IIBA), care necesită adoptarea unui test bazat pe BABOK® numai după aprobarea cererii, care se bazează pe educație și experiență CBAP® (Certified Business Analysis Professional) O certificare oferită prin intermediul Institutului Internațional de Analiză a Afacerilor (IIBA), care necesită efectuarea unui test bazat pe BABOK® numai după aprobarea cererii, care se bazează pe educație și experiență .
matlabprescriptiveMatlab for Prescriptive Analytics14 oreAnaliza descriptivă este o ramură a analizei de afaceri, împreună cu analize descriptive și predictive Utilizează modele predictive pentru a sugera acțiuni care trebuie luate pentru rezultate optime, bazându-se pe tehnici de optimizare și bazate pe reguli ca bază pentru luarea deciziilor În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să utilizeze Matlab pentru a efectua analize prescriptive pe un set de date de probă Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegerea conceptelor cheie și a cadrelor utilizate în analiza prescriptivă Utilizați MATLAB și cutiile de instrumente pentru a achiziționa, curăța și explora date Utilizați tehnici bazate pe reguli, inclusiv motoare de inferență, cărți de scor și arbori de decizie pentru a lua decizii bazate pe diferite scenarii de afaceri Utilizați simularea Monte Carlo pentru a analiza incertitudinile și pentru a asigura luarea unor decizii solide Implementarea modelelor predictive și prescriptive la sistemele întreprinderii Public Analiști de afaceri Planificatori de operațiuni Managerii funcționali BI (Business Intelligence) membrii echipei Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
bpaumlbpmnBusiness Process Analysis with UML and BPMN14 oreCurs de audiență:

Managerii care doresc să înțeleagă diagramele BPMN, consultanții de afaceri, analiștii în afaceri, inginerii proceselor de afaceri, analiștii de sistem și oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri utilizând o notație standardizată de modelare unificată.

Obiectivele cursului:

- Creați diagrame de proces de înaltă calitate
- Model în procesul de notare BPMN
- Captură ca-este informații de proces
- Implementați procese optimizate de procesare pentru procesele intensive
- Simplificați definițiile complexe ale proceselor și le rupeți în bucăți mai ușor de gestionat
bpmnaBPMN for Analysts14 oreCursul are ca scop predarea cunoștințelor practice și învățarea abilităților de modelare a BPMN la nivelurile Intermediate și Advanced.

Participantul ideal este un antreprenor de antrenament, ceea ce înseamnă că persoana descoperă, identifică, adună și analizează cerințele utilizatorilor în sistem. - Dezvoltatorii avansați de aplicații informatice și arhitecții de sisteme interesați de perspectiva creării de procese de afaceri, drivere de sistem și personalizate.

Cursul nu abordează probleme Nivel BPMN executabil.

Antrenamentul se desfășoară într-o tehnică dominantă, sub forma unui calculator (~ 90%), pe parcursul căruia, pe de o parte, traducem situații reale de afaceri pentru BPD, pe de altă parte gata să interpretăm diagrame care evaluează utilitatea lor practică.

Cursul este un curs practic foarte intens în sens strict, formarea nu a abordat în vreun fel considerentele teoretice ale BPMN.
bpmn2baBPMN 2.0 for Business Analysts21 oreAcest curs a fost creat pentru analiștii de afaceri care doresc să utilizeze extensiv BPMN 20 în proiectele lor Se concentrează asupra aspectelor practice ale tuturor specificațiilor BPMN 20, precum și asupra implementării modelelor comune Este o serie de cursuri scurte, urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză și vor trebui să creeze o diagramă adecvată pentru fiecare problemă După aceasta, diagramele vor fi discutate și evaluate de către grup și formator Acest curs nu acoperă partea de execuție a BPMN, se axează pe aspectele de analiză și proiectare a proceselor din BPMN 20 .
irebcpreIREB CPRE Foundation Level7 oreScopul instruirii

Suplimentarea cunoștințelor despre ingineria cerințelor, de exemplu câștigat în cursul "Bazele cerințelor de inginerie și analiză", sau într-un alt mod, cu abilitățile de a trece cu succes examenul pentru IREB CPRE Basic Certificate (IREB CPRE FL). Trecerea la examen necesită rezolvarea unor întrebări formulate special pentru examenul de testare.

Grup țintă

Persoanele care doresc să-și confirme experiența și cunoștințele în domeniul ingineriei cerințelor prin trecerea certificatului IREB CPRE FL.

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Business Modeling for an Agile Enterprise - Bucuresti, Centru NordJoi, 2019-01-17 09:303000EUR / 3600EUR
Business Modeling for an Agile Enterprise - Brasov, Strada Calea BucurestiMar, 2019-01-29 09:303000EUR / 3600EUR
Business Modeling for an Agile Enterprise - Cluj-Napoca, Strada PiteștiMar, 2019-01-29 09:303000EUR / 3600EUR
Business Modeling for an Agile Enterprise - Iasi, Piata UniriiJoi, 2019-01-31 09:303000EUR / 3600EUR
Business Modeling for an Agile Enterprise - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaMar, 2019-02-05 09:303000EUR / 3600EUR
Sfarsit de saptamana Business Analysis Cursuri, Seara Business Analysis Training, Business Analysis Camp, Business Analysis Cu instructor, Sfarsit de saptamana Business Analysis Training, Seara Business Analysis Cursuri, Business Analysis Coaching, Business Analysis Instructor, Business Analysis Trainer, Business Analysis Cursuri, Business Analysis Clase, Business Analysis Pe pagina, Business Analysis curs privat, Business Analysis one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
IoT ( Internet of Things) for Entrepreneurs, Managers and InvestorsBucuresti, Centru NordMar, 2019-02-05 09:30N/A / 5525EUR
Data analysis with TableauConstanta, Str. Mircea cel BatranMar, 2019-02-19 09:303150EUR / 3750EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!