Cursuri Business Analysis

Cursuri Business Analysis

Cursurile de formare în direct, online sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează prin discuții interactive și practică practică cum să efectueze o analiză eficientă a afacerii. Instruirea de analiză a afacerii este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Business Analysis Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
OrgPlus este un software de diagrame organizaționale bazat pe cloud, conceput pentru a crea și gestiona diagrame ierarhice cu instrumente sofisticate de formatare, desen, vizualizare și alte funcții de gestionare a datelor.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor din afaceri care doresc să învețe abilități de nivel mediu pentru gestionarea organigramelor folosind OrgPlus 6.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Gestionați seturi mari de date cu instrumente de formatare sofisticate. Creați rapoarte și directoare de vizualizare a datelor. Utilizați funcțiile de imprimare, export și publicare OrgPlus. Navigați cu ușurință în diagrame complexe.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Acest curs a fost creat pentru analiștii de afaceri care doresc BPM să utilizeze N 2,0 extensiv în proiectele lor. Se concentrează pe aspecte practice ale tuturor BPM specificațiilor N 2,0, precum și implementări de modele comune. Este o serie de scurte prelegeri urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză, și va trebui să creeze o diagramă corespunzătoare pentru fiecare problemă. După aceea, diagramele vor fi discutate și evaluate de către grup și trainer. Acest curs nu acoperă executarea parte din BPM n, se concentrează pe analiza și procesul de proiectare aspecte BPM de n 2,0.
21 hours
UML (Unified Modeling Language) is a standard graphical language for modeling and documenting software systems. It can be used to represent different aspects of a system such as structure, behavior, interaction, and requirements. UML can help product owners and business analysts to communicate and collaborate with developers, testers, and stakeholders in a clear and consistent way. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at beginner-level to intermediate-level product owners and business analysts who wish to use UML notation to perform business and system analysis in the Scrum methodology. By the end of this training, participants will be able to:
 • Use UML notation to model and document business processes, use cases, user stories, and acceptance criteria.
 • Use UML notation to model and document system architecture, components, classes, objects, and interactions.
 • Use UML notation to model and document system behavior, state, and activity.
 • Use UML notation to model and document system requirements, constraints, and assumptions.
 • Use UML tools and diagrams to facilitate and support the Scrum process and artifacts.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Acest curs se concentrează pe rolul analistului de afaceri pentru a avea succes pe proiectele Agile . Participanții la curs vor învăța cum să coopereze cu echipa, proprietarul produsului, Scrum Master, precum și cu clientul pentru a facilita procesul de dezvoltare. Participanții vor parcurge un proiect batjocor, practicând scenarii comune.
21 hours
Rezumat: Un analist de afaceri / sisteme rezolvă probleme de afaceri prin proiectarea sistemelor informatice care execută strategia definită de companie Aceste soluții IT ating, în general, unul dintre următoarele obiective pentru afacere: implementarea unui nou proces de afaceri, creșterea eficienței și productivității proceselor de afaceri existente sau reducerea costurilor de operare ale proceselor existente Acest curs este destinat Analistilor de Afaceri, inclusiv celor care ar dori sa continue si sa se pregateasca pentru o Certificare IIBA (CCBA sau CBAP) si este in concordanta cu cadrul prezentat de BABOK® Version 30 Obiective: Identificați principiile critice, activitățile, sarcinile și tehnicile prezentate în BABOK® V30 Înțelegeți domeniile principale de cunoaștere, activitățile, sarcinile, rezultatele și relațiile acestora: Definiții cheie: BABOK® (Corpul de cunoștințe de analiză a afacerii) Standard pentru practicarea analizei de afaceri și care serveste ca un cadru care descrie sarcinile care trebuie îndeplinite CCBA® (Certificat de competență în analiza afacerilor) O certificare oferită prin intermediul Institutului Internațional de Analiză a Afacerilor (IIBA), care necesită adoptarea unui test bazat pe BABOK® numai după aprobarea cererii, care se bazează pe educație și experiență CBAP® (Certified Business Analysis Professional) O certificare oferită prin intermediul Institutului Internațional de Analiză a Afacerilor (IIBA), care necesită efectuarea unui test bazat pe BABOK® numai după aprobarea cererii, care se bazează pe educație și experiență .
21 hours
Acest curs vă va arăta cum să: Efectuați funcțiile cheie ale analistului de afaceri aplicând un cadru solid de analiză a afacerii Desfășurați o analiză a nevoilor afacerii pentru a determina cerințele părților interesate Aplicați tehnici de analiză a afacerii pentru a identifica problemele cheie și potențialele oportunități din întreprinderea dvs Creați cerințe eficiente și planuri de comunicare Analizați și specificați cerințele utilizând cele mai bune practici din industrie Gestionați evaluarea și validarea soluției .
21 hours
Public: Consultanți în Business , analiști de Business , manageri de proiecte, profesioniști IT.
7 hours
Profiluri de participanți CxO, Manageri de operațiuni, Enterprise Architect , Analisti de Business și sisteme și designeri Obiectiv Acest seminar de introducere vă oferă o imagine de ansamblu asupra modelelor de afaceri digitale, a cadrelor de arhitectură de afaceri și a întreprinderilor, precum și metodologii pe care organizațiile încearcă să le concentreze pentru a-și crește agilitatea afacerilor în fața unor perturbări ale epocii digitale. În special, acest seminar își propune să vă ajute să înțelegeți cadrele și arhitecturile de referință care sunt utilizate la nivel mondial pentru alinierea modelelor digitale de afaceri și arhitecturi de sistem IT cu peisajul competitiv în schimbare.
14 hours
Objective: Helping Business Analysts to understand how to efficiently model and validate their business processes and resources in order to increase business agility of their organization on the basis of their target architecture and changing market needs. This 2 day training course aims at helping delegates to learn how to model their business processes and resources in order to adapt them to changes of their goals, strategies and impacted capabilities as part of the target architecture. On the basis of the key elements of business performance (strategies, tactics, KPI, business capabilities, etc...), delegates learn there how to elaborate a vision centric business process and resource cartography. Then, only using the appropriate BPMN and UML notation adapted to their language, they understand how to adapt them to changing strategies, tactics and policies.
21 hours
Acest curs a fost creat pentru oricine are responsabilitatea proceselor de modelare în BPM N 2.0. Acesta se concentrează pe aspectele practice ale tuturor specificațiilor BPM N 2.0, precum și pe implementarea modelelor comune. Este o serie de cursuri scurte urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză și vor trebui să creeze o diagramă adecvată pentru fiecare problemă. După aceasta, diagramele vor fi discutate și evaluate de grup și de formator. Acest curs se concentrează pe înțelegerea diagramelor BPM N, dar acoperă, de asemenea, partea de bază a părții de execuție a BPM N.
14 hours
Public: Delegatii care au un interes in modelarea proceselor vor beneficia de participarea la acest curs de modelare a proceselor de modelare a proceselor de notare, inclusiv:
 • Analiști de Business și proces
 • Proiectanți și implementatori de procese
 • Managerii de proiect și de program
 • Oricine este implicat în schimbarea și transformarea afacerii.
21 hours
Acest curs se concentrează pe holistică, structurată, orientată spre găsirea gâtului sticlei și optimizarea proceselor de afaceri. Este un atelier practic în care participanții vor primi exemple și mai târziu va trebui să rezolve cazuri similare în timpul exercițiilor de echipă.
 • Folosirea experienței companiei în managementul proceselor în alte bănci / sectoare pentru a ilustra prezentarea
 • Prezentarea participanților la diferitele metodologii ale proceselor (Lean, SIX Sigma), dar care nu sunt pline de teorii despre aceste metodologii (scopul acestei instruiri nu este de a trece certificatele Lean sau Six Sigma, ci de a avea o conștientizare a diferitelor metodologii pentru a vedea cum putem utilizați o parte din acesta în activitatea noastră zilnică)
 • Prezentarea ar trebui să fie orientată în principal pe probleme de afaceri (și nu pe procese IT pure)
21 hours
Cursul va acoperi cum să: Selectați, organizați și implementați un proiect de reengineering de afaceri A obține un avantaj competitiv prin valorificarea tehnologiei și a utilizării instrumentelor UML Maximizați satisfacția clienților prin potrivirea designului procesului cu nevoile clienților Identificați simptomele tipice ale disfuncției proceselor de afaceri Redesign fluxul de lucru și structura cu succes în cadrul afacerii Asigurați-vă cele mai bune practici prin aplicarea modelelor de afaceri .
21 hours
Un analist de afaceri/sistem rezolvă problemele de afaceri prin proiectarea sistemelor de informații care execută strategia definită de companie. Aceste soluții IT în general au atins unul dintre următoarele obiective pentru întreprindere: implementarea unui nou / nou proces de afaceri, creșterea eficienței și productivității proceselor de afaceri existente sau reducerea costurilor de funcționare ale proceselor existente. Acest curs este destinat celor care se deplasează în profesia Business Analysis și care pot, după îndeplinirea oricăror cerințe prealabile, să fie interesați de a lua examenul de certificare CBAP de către IIBA (www.iiba.org). Cine ar trebui să participe?
  Nivel de intrare IT Business Analiști Auto-învățat IT Business Analiștii care doresc să umple bucățile și să pună toate bucățile împreună Analiștii de sisteme și programatorii interesați de extinderea rolului lor în domeniul afacerilor
14 hours
Cursul acoperă principiile și practicile dezvoltării contemporane, inclusiv locul de management al proiectelor, teste și analize de afaceri, în cadrul contextelor Agile și tradiționale ale Waterfall. Cursul este destinat să fie un stil de atelier, cu oportunități pentru delegați de a pune întrebări și de a explora aplicarea în viața reală a conținutului. Acest curs cuprinde o serie de module cu fiecare modul conceput pentru a lua 1.5 ore, adică o zi de antrenament ar consta din 4 module. Public-țintă Acest curs este destinat celor care doresc să obțină o imagine de ansamblu rapidă a dezvoltării software-ului contemporan Waterfall & Agile și impactul asupra managementului de proiect, testelor și analizelor de afaceri.
14 hours
Dashbuilder este o aplicație web open-source pentru crearea vizuală de tablouri de bord și rapoarte de afaceri. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să creeze tablouri de bord și rapoarte de afaceri folosind Dashbuilder . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Vizual configurați și personalizați tablourile de bord folosind drag-and drop
 • Creați diferite tipuri de vizualizări utilizând bibliotecile de diagrame
 • Definiți tabele de raporturi interactive
 • Creați și editați KPI-uri inline (indicatori cheie de performanță)
 • Personalizați aspectul afișajelor metrice
Public
 • Managerii
 • Analistii
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
28 hours
Obiectiv: Delegatii pot analiza seturi mari de date, modele de extragere, aleg variabila potrivita cu rezultatele, astfel incat un nou model sa fie prognozat cu rezultate predictive .
14 hours
Există o mulțime de modele testate și testate disponibile pe scară largă pentru toată lumea. Uneori este vorba de schimbarea numelor și de implementarea modelului într-o tehnologie specifică. Poate salva sute de ore, care altfel ar fi cheltuite pentru proiectare și testare. Formare Go als Acest curs are două obiective: în primul rând, vă permite să reutilizați modele cunoscute pe scară largă, în al doilea rând, vă permite să creați și modele de reutilizare specifice organizației dumneavoastră. Vă ajută să estimați modul în care modelele pot reduce costurile, pot sistematiza procesul de proiectare și pot genera un cadru de cod bazat pe modelele dvs. Audience Designeri de software, analiști de afaceri, manageri de proiect, programatori și dezvoltatori, precum și manageri operaționali și manageri de divizie software. Cursul de stil Cursul se concentrează pe cazuri de utilizare și relația lor cu un model specific. Cele mai multe dintre exemple sunt explicate în UML și în simple exemple Java (limba se poate schimba dacă cursul este înregistrat ca un curs închis). Vă ghidează prin sursele tiparelor și vă arată cum să catalogați și să descrieți modele care pot fi refolosite în întreaga organizație.
21 hours
Obiectiv: Acest curs de formare își propune să ajute managerii de produse, proprietarii de produse, analiștii de afaceri, arhitecții de sisteme și dezvoltatorii să înțeleagă cum să gestioneze eficient cerințele pe baza viziunii produsului, până când îi îndrumă pe dezvoltatori cu exactitate în punerea lor în aplicare. Mai mult, acest curs vizează să ajute managerii de produse să definească mai bine propunerile de valoare ale produselor lor pe baza strategiilor și nevoilor părților interesate. Analiștii în Business și proprietarii de produse înțeleg cum să descrie cerințele privind întârzierea produsului, apoi să descopere episoadele și povestirile despre utilizatori ale sistemului, contribuind în același timp la crearea unei valori necesare. Pe parcursul exercițiilor interactive de studiu de caz, participanții învață cum să descrie în detaliu aceste cerințe pentru a valida înțelegerea corectă a nevoilor și pentru a pregăti testele de acceptare a sistemului. Astfel, folosind doar un profil UML foarte comun și productiv, ei învață să structureze cerințele pentru a comunica eficient cu arhitecții și dezvoltatorii printr-un proces de colectare a cerințelor iterative. Public:
 • Manageri de produse
 • Proprietarii de produse
 • Analiști de Business
 • Oricine sa interogat în procesul de Management cerințelor
21 hours
Apache Hadoop is the most popular framework for processing Big Data. Hadoop provides rich and deep analytics capability, and it is making in-roads in to tradional BI analytics world. This course will introduce an analyst to the core components of Hadoop eco system and its analytics Audience Business Analysts Duration three days Format Lectures and hands on labs.
14 hours
Obiectiv: Ajutând analistii si designerii tehnici sa inteleaga cum sa treaca prin implementarea software a cerintelor, asigurand trasabilitatea intre specificatiile afacerii si codul software. Acest curs de formare de 2 zile urmărește să ajute analiștii și designerii tehnici în proiectarea specificațiilor descrise de analiștii de afaceri. După transformarea în reprezentări ale componentelor software, componentele sistemului care rezultă ca urmare a cerințelor sistemului față de structurile componentelor software. În cele din urmă, aceste specificații tehnice sunt implementate în codul software și testate pe baza componentelor. Componentele software rezultate asigură un nivel bun de reactivitate la schimbări, deoarece permit urmărirea separată a nivelului de implementare a stratului de comportament al sistemului (de la interfețele utilizatorilor către straturile de obiecte de afaceri prin intermediul componentelor aplicației unde se stochează opțiunile de utilizare a actorilor).
21 hours
Dezvoltarea bazată pe modele (MBD) este o metodologie de dezvoltare a software-ului care permite dezvoltarea mai rapidă și mai costefică a sistemelor dinamice, cum ar fi sistemele de control, prelucrarea semnalelor și sistemele de comunicații Se bazează mai degrabă pe modele de modelare grafică decât pe programe tradiționale bazate pe text În acest curs instruit, participanții vor învăța cum să aplice metodologiile MBD pentru a reduce costurile de dezvoltare și pentru a accelera timpul până la comercializarea produselor software încorporate Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Selectați și utilizați instrumentele potrivite pentru implementarea MBD Folosiți MBD pentru a realiza o dezvoltare rapidă în stadiile incipiente ale proiectului lor software încorporat Scurtați lansarea software-ului încorporat pe piață Public Tehnici de ingineri încorporați Dezvoltatori și programatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Requirements Analysis, cunoscut și sub numele de Requirements Engineering, este procesul de identificare a așteptărilor utilizatorilor pentru un produs sau proiect nou sau modificat. Această formare directă (online sau on-site) este destinată persoanelor care doresc să înțeleagă analiza cerințelor și să efectueze analiza cerințelor în mod eficient și precis, folosind tehnici de analiză pentru proiectele lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  identificarea diferitelor tipuri de cerințe. înțelegerea conceptelor generale și a activităților în cadrul analizei cerințelor. să fie familiarizat cu metodologia de analiză a cerințelor. utilizarea diferitelor tehnici de analiză a cerințelor în avantajul lor. cerințele structurale pentru a comunica eficient cu arhitecții și dezvoltatorii printr-un proces de colectare iterativă a cerințelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
63 hours
Acest curs demonstrează prin practica practică fundamentele și aplicațiile ingineriei software, cerințele de inginerie și testare.
14 hours
Analitica prescriptivă este o ramură a analiticii de afaceri, împreună cu analitice descriptive și predictive. Utilizează modele predictive pentru a sugera acțiuni pentru a obține rezultate optime, bazându-se pe optimizare și pe tehnici bazate pe reguli ca bază pentru luarea deciziilor. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să folosească Matlab pentru a efectua analize prescriptive pe un set de date de eșantion. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți conceptele și cadrele cheie utilizate în analiza prescriptivă
 • Utilizați MATLAB și casetele sale de instrumente pentru a achiziționa, curăța și explora date
 • Utilizați tehnici bazate pe reguli, inclusiv motoare inferențe, scoruri și arbori de decizie pentru a lua decizii bazate pe diferite scenarii de afaceri
 • Folosiți simularea Monte Carlo pentru a analiza incertitudinile și pentru a vă asigura o luare a deciziilor solide
 • Implementați modele predictive și prescriptive în sistemele de întreprindere
Public
 • Analiști de Business
 • Planificatori de operațiuni
 • Managerii funcționali
 • Membrii echipei BI ( Business Intelligence )
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Fintech se referă la convergența finanțelor + noilor tehnologii. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor înțelege tehnologiile, metodele și mentalitatea necesare pentru a implementa o strategie Fintech . Această instruire se adresează managerilor care trebuie să obțină o înțelegere „ Fintech ” a Fintech , să descompună hype-ul și jargonul și să facă primii pași tangibili spre adoptarea de noi tehnologii aplicabile afacerilor și serviciilor financiare. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea
 • Prezentați strategii viabile Fintech pentru organizația lor.
 • Înțelegeți și explicați rolul și funcționalitatea tehnologiilor cheie.
 • Elaborați un plan de acțiune pentru introducerea noilor tehnologii în mod pas cu pas.
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, discuții în parte, exerciții și activități de grup de studiu de caz
21 hours
procesul de minerit, sau automatizate Business Process Discovery (ABPD), este o tehnica care se aplică algoritmi pentru jurnalele de evenimente, în scopul de a analiza proceselor de afaceri. Procesul de minerit depășește stocarea datelor și analiza datelor; Acesta poduri de date cu procese și oferă intuiții în tendințele și modelele care afectează eficiența procesului.   format al cursului
 • cursul începe cu o imagine de ansamblu a tehnicilor cele mai frecvent utilizate pentru procesul de minerit. Vom discuta despre diferitele algoritmi de descoperire a proceselor și instrumente utilizate pentru descoperirea și modelarea proceselor bazate pe date de eveniment brut. Studiile de caz din viața reală sunt examinate, iar Seturile de date sunt analizate folosind cadrul open-source al balului.
14 hours
Acest curs de formare își propune să ajute analiștii în afaceri să învețe să modeleze eficient procesele lor de afaceri folosind BPMN, precum și resursele care sunt gestionate de activitățile lor Fiind dirijate de un cadru de întreprindere agil, analiștii în afaceri învață pe parcursul acestui curs cum să utilizeze notațiile BPMN corespunzătoare și extensiile de afaceri ale UML pentru a face față cerințelor lor de afaceri și pentru a conduce în mod coerent activitățile la nivel de proiectare .
14 hours
Curs de audiență: Managerii care doresc să înțeleagă diagramele BPMN, consultanții de afaceri, analiștii în afaceri, inginerii proceselor de afaceri, analiștii de sistem și oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri utilizând o notație standardizată de modelare unificată. Obiectivele cursului:
 • Creați diagrame de proces de înaltă calitate
 • Model în procesul de notare BPMN
 • Captură ca-este informații de proces
 • Implementați procese optimizate de procesare pentru procesele intensive
 • Simplificați definițiile complexe ale proceselor și le rupeți în bucăți mai ușor de gestionat
14 hours
Cursul are ca scop predarea cunoștințelor practice și învățarea abilităților de modelare BPM N la niveluri intermediare și avansate. Participantul ideal este un antreprenor de antrenament, ceea ce înseamnă că persoana descoperă, identifică, adună și analizează cerințele utilizatorului în sistem. - dezvoltatorii avansați de aplicații informatice și arhitecții de sisteme interesați de perspectiva creării de procese de afaceri, de sisteme și de drivere personalizate; Cursul nu abordează probleme Nivel executabil BPM N. Antrenamentul se desfășoară într-o tehnică dominantă, sub forma unui calculator (~ 90%), pe parcursul căruia, pe de o parte, traducem situații reale de afaceri pentru BPD, pe de altă parte gata să interpretăm diagrame care evaluează utilitatea lor practică. Cursul este un curs practic foarte intens în sens strict, formarea nu a abordat în vreun fel considerentele teoretice ale BPM N.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Business Analysis Cursuri, Seara Business Analysis Training, Business Analysis Camp, Business Analysis Cu instructor, Sfarsit de saptamana Business Analysis Training, Seara Business Analysis Cursuri, Business Analysis Coaching, Business Analysis Instructor, Business Analysis Trainer, Business Analysis Cursuri, Business Analysis Clase, Business Analysis Pe pagina, Business Analysis curs privat, Business Analysis one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions