Cursuri Business Analysis

Cursuri Business Analysis

Cursurile de formare locală, instruite live Business, demonstrează prin discuții interactive și practici de manevră cum să realizați o analiză eficientă a afacerilor Analiza de afaceri este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Business Analysis Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru analiștii de afaceri care doresc BPM să utilizeze N 2,0 extensiv în proiectele lor.

Se concentrează pe aspecte practice ale tuturor BPM specificațiilor N 2,0, precum și implementări de modele comune.

Este o serie de scurte prelegeri urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză, și va trebui să creeze o diagramă corespunzătoare pentru fiecare problemă. După aceea, diagramele vor fi discutate și evaluate de către grup și trainer.

Acest curs nu acoperă executarea parte din BPM n, se concentrează pe analiza și procesul de proiectare aspecte BPM de n 2,0.
14 hours
Sinoptic
Există o mulțime de modele testate și testate disponibile pe scară largă pentru toată lumea. Uneori este vorba de schimbarea numelor și de implementarea modelului într-o tehnologie specifică. Poate salva sute de ore, care altfel ar fi cheltuite pentru proiectare și testare. Formare Go als Acest curs are două obiective: în primul rând, vă permite să reutilizați modele cunoscute pe scară largă, în al doilea rând, vă permite să creați și modele de reutilizare specifice organizației dumneavoastră. Vă ajută să estimați modul în care modelele pot reduce costurile, pot sistematiza procesul de proiectare și pot genera un cadru de cod bazat pe modelele dvs. Audience Designeri de software, analiști de afaceri, manageri de proiect, programatori și dezvoltatori, precum și manageri operaționali și manageri de divizie software. Cursul de stil Cursul se concentrează pe cazuri de utilizare și relația lor cu un model specific. Cele mai multe dintre exemple sunt explicate în UML și în simple exemple Java (limba se poate schimba dacă cursul este înregistrat ca un curs închis). Vă ghidează prin sursele tiparelor și vă arată cum să catalogați și să descrieți modele care pot fi refolosite în întreaga organizație.
21 hours
Sinoptic
Acest curs se concentrează pe holistică, structurată, orientată spre găsirea gâtului sticlei și optimizarea proceselor de afaceri.

Este un atelier practic în care participanții vor primi exemple și mai târziu va trebui să rezolve cazuri similare în timpul exercițiilor de echipă.

- Folosirea experienței companiei în managementul proceselor în alte bănci / sectoare pentru a ilustra prezentarea
- Prezentarea participanților la diferitele metodologii ale proceselor (Lean, SIX Sigma), dar care nu sunt pline de teorii despre aceste metodologii (scopul acestei instruiri nu este de a trece certificatele Lean sau Six Sigma, ci de a avea o conștientizare a diferitelor metodologii pentru a vedea cum putem utilizați o parte din acesta în activitatea noastră zilnică)
- Prezentarea ar trebui să fie orientată în principal pe probleme de afaceri (și nu pe procese IT pure)
14 hours
Sinoptic
Analitica prescriptivă este o ramură a analiticii de afaceri, împreună cu analitice descriptive și predictive. Utilizează modele predictive pentru a sugera acțiuni pentru a obține rezultate optime, bazându-se pe optimizare și pe tehnici bazate pe reguli ca bază pentru luarea deciziilor.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să folosească Matlab pentru a efectua analize prescriptive pe un set de date de eșantion.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți conceptele și cadrele cheie utilizate în analiza prescriptivă
- Utilizați MATLAB și casetele sale de instrumente pentru a achiziționa, curăța și explora date
- Utilizați tehnici bazate pe reguli, inclusiv motoare inferențe, scoruri și arbori de decizie pentru a lua decizii bazate pe diferite scenarii de afaceri
- Folosiți simularea Monte Carlo pentru a analiza incertitudinile și pentru a vă asigura o luare a deciziilor solide
- Implementați modele predictive și prescriptive în sistemele de întreprindere

Public

- Analiști de Business
- Planificatori de operațiuni
- Managerii funcționali
- Membrii echipei BI ( Business Intelligence )

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
Dashbuilder este o aplicație web open-source pentru crearea vizuală de tablouri de bord și rapoarte de afaceri.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să creeze tablouri de bord și rapoarte de afaceri folosind Dashbuilder .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Vizual configurați și personalizați tablourile de bord folosind drag-and drop
- Creați diferite tipuri de vizualizări utilizând bibliotecile de diagrame
- Definiți tabele de raporturi interactive
- Creați și editați KPI-uri inline (indicatori cheie de performanță)
- Personalizați aspectul afișajelor metrice

Public

- Managerii
- Analistii

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
Fintech se referă la convergența finanțelor + noilor tehnologii.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor înțelege tehnologiile, metodele și mentalitatea necesare pentru a implementa o strategie Fintech .

Această instruire se adresează managerilor care trebuie să obțină o înțelegere „ Fintech ” a Fintech , să descompună hype-ul și jargonul și să facă primii pași tangibili spre adoptarea de noi tehnologii aplicabile afacerilor și serviciilor financiare.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea

- Prezentați strategii viabile Fintech pentru organizația lor.
- Înțelegeți și explicați rolul și funcționalitatea tehnologiilor cheie.
- Elaborați un plan de acțiune pentru introducerea noilor tehnologii în mod pas cu pas.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, discuții în parte, exerciții și activități de grup de studiu de caz
21 hours
Sinoptic
Dezvoltarea bazată pe modele (MBD) este o metodologie de dezvoltare a software-ului care permite dezvoltarea mai rapidă și mai costefică a sistemelor dinamice, cum ar fi sistemele de control, prelucrarea semnalelor și sistemele de comunicații Se bazează mai degrabă pe modele de modelare grafică decât pe programe tradiționale bazate pe text În acest curs instruit, participanții vor învăța cum să aplice metodologiile MBD pentru a reduce costurile de dezvoltare și pentru a accelera timpul până la comercializarea produselor software încorporate Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Selectați și utilizați instrumentele potrivite pentru implementarea MBD Folosiți MBD pentru a realiza o dezvoltare rapidă în stadiile incipiente ale proiectului lor software încorporat Scurtați lansarea software-ului încorporat pe piață Public Tehnici de ingineri încorporați Dezvoltatori și programatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Acest curs se concentrează pe rolul analistului de afaceri pentru a avea succes pe proiectele Agile . Participanții la curs vor învăța cum să coopereze cu echipa, proprietarul produsului, Scrum Master, precum și cu clientul pentru a facilita procesul de dezvoltare. Participanții vor parcurge un proiect batjocor, practicând scenarii comune.
14 hours
Sinoptic
Cursul acoperă principiile și practicile dezvoltării contemporane, inclusiv locul de management al proiectelor, teste și analize de afaceri, în cadrul contextelor Agile și tradiționale ale Waterfall.

Cursul este destinat să fie un stil de atelier, cu oportunități pentru delegați de a pune întrebări și de a explora aplicarea în viața reală a conținutului.

Acest curs cuprinde o serie de module cu fiecare modul conceput pentru a lua 1.5 ore, adică o zi de antrenament ar consta din 4 module.

Public-țintă

Acest curs este destinat celor care doresc să obțină o imagine de ansamblu rapidă a dezvoltării software-ului contemporan Waterfall & Agile și impactul asupra managementului de proiect, testelor și analizelor de afaceri.
21 hours
Sinoptic
Public:

Consultanți în Business , analiști de Business , manageri de proiecte, profesioniști IT.
21 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru oricine are responsabilitatea proceselor de modelare în BPM N 2.0.

Acesta se concentrează pe aspectele practice ale tuturor specificațiilor BPM N 2.0, precum și pe implementarea modelelor comune.

Este o serie de cursuri scurte urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză și vor trebui să creeze o diagramă adecvată pentru fiecare problemă. După aceasta, diagramele vor fi discutate și evaluate de grup și de formator.

Acest curs se concentrează pe înțelegerea diagramelor BPM N, dar acoperă, de asemenea, partea de bază a părții de execuție a BPM N.
21 hours
Sinoptic
Apache Hadoop is the most popular framework for processing Big Data. Hadoop provides rich and deep analytics capability, and it is making in-roads in to tradional BI analytics world. This course will introduce an analyst to the core components of Hadoop eco system and its analytics

Audience

Business Analysts

Duration

three days

Format

Lectures and hands on labs.
28 hours
Sinoptic
Obiectiv: Delegatii pot analiza seturi mari de date, modele de extragere, aleg variabila potrivita cu rezultatele, astfel incat un nou model sa fie prognozat cu rezultate predictive .
14 hours
Sinoptic
Public:

Delegatii care au un interes in modelarea proceselor vor beneficia de participarea la acest curs de modelare a proceselor de modelare a proceselor de notare, inclusiv:

- Analiști de Business și proces
- Proiectanți și implementatori de procese
- Managerii de proiect și de program
- Oricine este implicat în schimbarea și transformarea afacerii.
14 hours
Sinoptic
Obiectiv:

Ajutând analistii si designerii tehnici sa inteleaga cum sa treaca prin implementarea software a cerintelor, asigurand trasabilitatea intre specificatiile afacerii si codul software.

Acest curs de formare de 2 zile urmărește să ajute analiștii și designerii tehnici în proiectarea specificațiilor descrise de analiștii de afaceri. După transformarea în reprezentări ale componentelor software, componentele sistemului care rezultă ca urmare a cerințelor sistemului față de structurile componentelor software.

În cele din urmă, aceste specificații tehnice sunt implementate în codul software și testate pe baza componentelor. Componentele software rezultate asigură un nivel bun de reactivitate la schimbări, deoarece permit urmărirea separată a nivelului de implementare a stratului de comportament al sistemului (de la interfețele utilizatorilor către straturile de obiecte de afaceri prin intermediul componentelor aplicației unde se stochează opțiunile de utilizare a actorilor).
21 hours
Sinoptic
Obiectiv:

Acest curs de formare își propune să ajute managerii de produse, proprietarii de produse, analiștii de afaceri, arhitecții de sisteme și dezvoltatorii să înțeleagă cum să gestioneze eficient cerințele pe baza viziunii produsului, până când îi îndrumă pe dezvoltatori cu exactitate în punerea lor în aplicare.

Mai mult, acest curs vizează să ajute managerii de produse să definească mai bine propunerile de valoare ale produselor lor pe baza strategiilor și nevoilor părților interesate. Analiștii în Business și proprietarii de produse înțeleg cum să descrie cerințele privind întârzierea produsului, apoi să descopere episoadele și povestirile despre utilizatori ale sistemului, contribuind în același timp la crearea unei valori necesare. Pe parcursul exercițiilor interactive de studiu de caz, participanții învață cum să descrie în detaliu aceste cerințe pentru a valida înțelegerea corectă a nevoilor și pentru a pregăti testele de acceptare a sistemului. Astfel, folosind doar un profil UML foarte comun și productiv, ei învață să structureze cerințele pentru a comunica eficient cu arhitecții și dezvoltatorii printr-un proces de colectare a cerințelor iterative.

Public:

- Manageri de produse
- Proprietarii de produse
- Analiști de Business
- Oricine sa interogat în procesul de Management cerințelor
14 hours
Sinoptic
Objective:

Helping Business Analysts to understand how to efficiently model and validate their business processes and resources in order to increase business agility of their organization on the basis of their target architecture and changing market needs.

This 2 day training course aims at helping delegates to learn how to model their business processes and resources in order to adapt them to changes of their goals, strategies and impacted capabilities as part of the target architecture. On the basis of the key elements of business performance (strategies, tactics, KPI, business capabilities, etc...), delegates learn there how to elaborate a vision centric business process and resource cartography. Then, only using the appropriate BPMN and UML notation adapted to their language, they understand how to adapt them to changing strategies, tactics and policies.
7 hours
Sinoptic
Profiluri de participanți

CxO, Manageri de operațiuni, Enterprise Architect , Analisti de Business și sisteme și designeri

Obiectiv

Acest seminar de introducere vă oferă o imagine de ansamblu asupra modelelor de afaceri digitale, a cadrelor de arhitectură de afaceri și a întreprinderilor, precum și metodologii pe care organizațiile încearcă să le concentreze pentru a-și crește agilitatea afacerilor în fața unor perturbări ale epocii digitale.

În special, acest seminar își propune să vă ajute să înțelegeți cadrele și arhitecturile de referință care sunt utilizate la nivel mondial pentru alinierea modelelor digitale de afaceri și arhitecturi de sistem IT cu peisajul competitiv în schimbare.
63 hours
Sinoptic
Acest curs demonstrează prin practica practică fundamentele și aplicațiile ingineriei software, cerințele de inginerie și testare.
21 hours
Sinoptic
Acest curs vă va arăta cum să: Efectuați funcțiile cheie ale analistului de afaceri aplicând un cadru solid de analiză a afacerii Desfășurați o analiză a nevoilor afacerii pentru a determina cerințele părților interesate Aplicați tehnici de analiză a afacerii pentru a identifica problemele cheie și potențialele oportunități din întreprinderea dvs Creați cerințe eficiente și planuri de comunicare Analizați și specificați cerințele utilizând cele mai bune practici din industrie Gestionați evaluarea și validarea soluției .
21 hours
Sinoptic
Cursul va acoperi cum să: Selectați, organizați și implementați un proiect de reengineering de afaceri A obține un avantaj competitiv prin valorificarea tehnologiei și a utilizării instrumentelor UML Maximizați satisfacția clienților prin potrivirea designului procesului cu nevoile clienților Identificați simptomele tipice ale disfuncției proceselor de afaceri Redesign fluxul de lucru și structura cu succes în cadrul afacerii Asigurați-vă cele mai bune practici prin aplicarea modelelor de afaceri .
21 hours
Sinoptic
Un analist de afaceri / sisteme rezolvă probleme de afaceri prin proiectarea sistemelor informatice care execută strategia definită de companie Aceste soluții informatice ating, în general, unul dintre următoarele obiective pentru afacere: implementarea unui nou / noul proces de afaceri, creșterea eficienței și productivității proceselor de afaceri existente sau reducerea costurilor de operare ale proceselor existente Acest curs este destinat celor care se îndreaptă spre profesia de analiză a afacerilor și care, după îndeplinirea oricăror condiții prealabile, pot fi interesați să ia examenul de certificare CBAP de către IIBA (wwwtheiibaorg) Care ar trebui să participe? Entrylevel Analisti de afaceri IT Selflaught IT Business Analysts care doresc să completeze lacunele și să pună toate piesele împreună Sisteme Analiști și programatori interesați să își extindă rolul în zona de afaceri .
21 hours
Sinoptic
Rezumat: Un analist de afaceri / sisteme rezolvă probleme de afaceri prin proiectarea sistemelor informatice care execută strategia definită de companie Aceste soluții IT ating, în general, unul dintre următoarele obiective pentru afacere: implementarea unui nou proces de afaceri, creșterea eficienței și productivității proceselor de afaceri existente sau reducerea costurilor de operare ale proceselor existente Acest curs este destinat Analistilor de Afaceri, inclusiv celor care ar dori sa continue si sa se pregateasca pentru o Certificare IIBA (CCBA sau CBAP) si este in concordanta cu cadrul prezentat de BABOK® Version 30 Obiective: Identificați principiile critice, activitățile, sarcinile și tehnicile prezentate în BABOK® V30 Înțelegeți domeniile principale de cunoaștere, activitățile, sarcinile, rezultatele și relațiile acestora: Definiții cheie: BABOK® (Corpul de cunoștințe de analiză a afacerii) Standard pentru practicarea analizei de afaceri și care serveste ca un cadru care descrie sarcinile care trebuie îndeplinite CCBA® (Certificat de competență în analiza afacerilor) O certificare oferită prin intermediul Institutului Internațional de Analiză a Afacerilor (IIBA), care necesită adoptarea unui test bazat pe BABOK® numai după aprobarea cererii, care se bazează pe educație și experiență CBAP® (Certified Business Analysis Professional) O certificare oferită prin intermediul Institutului Internațional de Analiză a Afacerilor (IIBA), care necesită efectuarea unui test bazat pe BABOK® numai după aprobarea cererii, care se bazează pe educație și experiență .
21 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at persons who wish to understand requirements analysis and conduct requirements analysis efficiently and accurately using analysis techniques for their projects.

By the end of this training, participants will be able to:

- identify different types of requirements.
- understand the overall concepts of, and activities within, requirements analysis.
- be familiar with the requirements analysis methodology.
- use different requirements analysis techniques to their advantage.
- structure requirements in order to communicate efficiently with architects and developers through an iterative requirement gathering process.
14 hours
Sinoptic
Acest curs de formare își propune să ajute analiștii în afaceri să învețe să modeleze eficient procesele lor de afaceri folosind BPMN, precum și resursele care sunt gestionate de activitățile lor Fiind dirijate de un cadru de întreprindere agil, analiștii în afaceri învață pe parcursul acestui curs cum să utilizeze notațiile BPMN corespunzătoare și extensiile de afaceri ale UML pentru a face față cerințelor lor de afaceri și pentru a conduce în mod coerent activitățile la nivel de proiectare .
21 hours
Sinoptic
Process mining, or Automated Business Process Discovery (ABPD), is a technique that applies algorithms to event logs for the purpose of analyzing business processes. Process mining goes beyond data storage and data analysis; it bridges data with processes and provides insights into the trends and patterns that affect process efficiency.

Format of the Course

- The course starts with an overview of the most commonly used techniques for process mining. We discuss the various process discovery algorithms and tools used for discovering and modeling processes based on raw event data. Real-life case studies are examined and data sets are analyzed using the ProM open-source framework.
14 hours
Sinoptic
Curs de audiență:

Managerii care doresc să înțeleagă diagramele BPMN, consultanții de afaceri, analiștii în afaceri, inginerii proceselor de afaceri, analiștii de sistem și oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri utilizând o notație standardizată de modelare unificată.

Obiectivele cursului:

- Creați diagrame de proces de înaltă calitate
- Model în procesul de notare BPMN
- Captură ca-este informații de proces
- Implementați procese optimizate de procesare pentru procesele intensive
- Simplificați definițiile complexe ale proceselor și le rupeți în bucăți mai ușor de gestionat
14 hours
Sinoptic
Cursul are ca scop predarea cunoștințelor practice și învățarea abilităților de modelare BPM N la niveluri intermediare și avansate.

Participantul ideal este un antreprenor de antrenament, ceea ce înseamnă că persoana descoperă, identifică, adună și analizează cerințele utilizatorului în sistem. - dezvoltatorii avansați de aplicații informatice și arhitecții de sisteme interesați de perspectiva creării de procese de afaceri, de sisteme și de drivere personalizate;

Cursul nu abordează probleme Nivel executabil BPM N.

Antrenamentul se desfășoară într-o tehnică dominantă, sub forma unui calculator (~ 90%), pe parcursul căruia, pe de o parte, traducem situații reale de afaceri pentru BPD, pe de altă parte gata să interpretăm diagrame care evaluează utilitatea lor practică.

Cursul este un curs practic foarte intens în sens strict, formarea nu a abordat în vreun fel considerentele teoretice ale BPM N.
7 hours
Sinoptic
Scopul instruirii

Suplimentarea cunoștințelor despre ingineria cerințelor, de exemplu câștigat în cursul "Bazele cerințelor de inginerie și analiză", sau într-un alt mod, cu abilitățile de a trece cu succes examenul pentru IREB CPRE Basic Certificate (IREB CPRE FL). Trecerea la examen necesită rezolvarea unor întrebări formulate special pentru examenul de testare.

Grupul țintă

Persoanele care doresc să-și confirme experiența și cunoștințele în domeniul ingineriei cerințelor, obținând certificatul IREB CPRE FL.

Upcoming Business Analysis Courses

Sfarsit de saptamana Business Analysis Cursuri, Seara Business Analysis Training, Business Analysis Camp, Business Analysis Cu instructor, Sfarsit de saptamana Business Analysis Training, Seara Business Analysis Cursuri, Business Analysis Coaching, Business Analysis Instructor, Business Analysis Trainer, Business Analysis Cursuri, Business Analysis Clase, Business Analysis Pe pagina, Business Analysis curs privat, Business Analysis one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions