Cursuri Statistics

Cursuri Statistics

Online sau la fața locului, cursurile live de formare în Statistică conduse de instructori demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, cum se aplică principiile statisticii la rezolvarea problemelor din lumea reală. Instruirea în statistică este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Statistics Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Analiza datelor este știința analizării datelor brute pentru a obține informații și tendințe. Tableau este un instrument de top de business intelligence și de vizualizare a datelor, în timp ce SQL este limbajul cel mai frecvent utilizat pentru interogarea bazelor de date. Împreună cu două dintre cele mai populare limbaje de programare pentru știința datelor, Python și R, Tableau și SQL oferă o soluție robustă, end-to-end, care poate ajuta la vizualizarea și analiza eficientă a datelor.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează analiștilor de date și oricui este interesat să învețe cum să utilizeze și să integreze Tableau, Python, R și SQL pentru vizualizarea și analiza datelor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Efectuați analiza datelor folosind Python, R și SQL. Creați informații prin vizualizarea datelor cu Tableau. Luați decizii bazate pe date pentru operațiunile de afaceri.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
Design of Experiments (DoE) este o metodă care permite oamenilor de știință și inginerilor să studieze și să înțeleagă relația dintre mai mulți factori sau variabile de intrare pe răspunsuri sau variabile de ieșire.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează oamenilor de știință care doresc să învețe și să folosească Design of Experiments (DoE) pentru a înțelege relația cauză-efect dintre mai mulți factori.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți avantajele experimentelor proiectate față de alte abordări. Înțelegeți relațiile cauză-efect și interacțiunile dintre factori. Aflați cele mai bune practici și linii directoare pentru desfășurarea experimentelor de succes.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Econometria este aplicarea datelor economice și a metodelor statistice pentru a oferi o analiză cantitativă a fenomenelor economice.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează oricărei persoane care dorește să învețe și să stăpânească elementele fundamentale ale analizei și modelării econometrice.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Învățați și înțelegeți elementele fundamentale ale econometriei. Utilizați Eviews și simulatoare de risc.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
R is a very popular, open source environment for statistical computing, data analytics and graphics. This course introduces R programming language to students.  It covers language fundamentals, libraries and advanced concepts.  Advanced data analytics and graphing with real world data. Audience Developers / data analytics Duration 3 days Format Lectures and Hands-on
14 hours
Public Analiști, cercetători, oameni de știință, absolvenți și studenți și oricine este interesat să învețe cum să faciliteze analiza statistică în Microsoft Excel . Obiectivele cursului Acest curs vă va ajuta să vă îmbunătățiți familiaritatea cu Excel și statistici și, ca urmare, creșteți eficacitatea și eficiența muncii sau a cercetării. Acest curs descrie modul de utilizare a Instrumentului de analiză în Microsoft Excel , funcțiile statistice și modul de efectuare a procedurilor statistice de bază. Vă va explica care sunt limitările Excel și cum să le depășiți.
42 hours
Data analytics is a crucial tool in business today. We will focus throughout on developing skills for practical hands on data analysis. The aim is to help delegates to give evidence-based answers to questions:  What has happened?
 • processing and analyzing data
 • producing informative data visualizations
What will happen?
 • forecasting future performance
 • evaluating forecasts
What should happen?
 • turning data into evidence-based business decisions
 • optimizing processes
The course itself can be delivered either as a 6 day classroom course or remotely over a period of weeks if preferred. We can work with you to deliver the course to best suit your needs.
21 hours
Se estimează că datele nestructurate reprezintă peste 90 la sută din toate datele, o mare parte sub formă de text. Postările de blog, tweet-urile, social media și alte publicații digitale se adaugă continuu la acest corp de date în creștere. Acest centru de cursuri, condus în direct de instructor, în jurul extragerii informațiilor și semnificațiilor din aceste date. Folosind bibliotecile R Language and Natural Language Processing (NLP) , combinăm concepte și tehnici din informatică, inteligență artificială și lingvistică de calcul pentru a înțelege algoritmic sensul din spatele datelor text. Probele de date sunt disponibile în diferite limbi, conform cerințelor clienților. Până la sfârșitul acestui training, participanții vor putea pregăti seturi de date (mari și mici) din surse disparate, apoi vor aplica algoritmi potriviți pentru a analiza și raporta asupra semnificației sale.
  Formatul cursului
  • Prelegeri de părți, discuții în parte, practici practice grele, teste ocazionale pentru evaluarea înțelegerii
  14 hours
  Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează specialiștilor în domeniul resurselor umane și specialiștilor în recrutare care doresc să utilizeze metode analitice pentru a îmbunătăți performanța organizațională. Acest curs acoperă abordări calitative, dar și cantitative, empirice și statistice. Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  14 hours
  Public Analiști financiari sau de piață, manageri, contabili Obiectivele cursului Facilitați și automatizați toate tipurile de analize financiare cu Microsoft Excel
  21 hours
  R este un limbaj de programare și un mediu de software pentru calculul statistic. Împreună cu R și Excel, utilizatorii sunt capabili să implementeze standardele R Tidyverse și caracteristici R mai puternice pentru a îmbunătăți analiza datelor în Excel. Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată analistilor de date care doresc să programeze în R pentru Excel. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Colectați și mutați datele între Excel și R. Utilizați caracteristicile R Tidyverse și R pentru soluțiile de analiză a datelor în Excel. Actualizarea abilităților lor de știință a datelor prin învățarea R.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  28 hours
  R este o limbă de programare populară în industria financiară. Este utilizat în aplicații financiare, de la programe de tranzacționare de bază la sisteme de management al riscurilor. În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să utilizeze R pentru a dezvolta aplicații practice pentru a rezolva o serie de probleme legate de finanțe specifice. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Înțelegeți fundamentele limbajului de programare R Selectați și utilizați pachete și tehnici R pentru a organiza, vizualiza și analiza datele financiare din diferite surse (CSV, Excel, baze de date, web, etc.) Construiți aplicații care rezolvă probleme legate de alocarea activelor, analiza riscurilor, performanța investițiilor și multe altele Soluționarea problemelor, implementarea integrată și optimizarea unei aplicații R
  Audienţă
   Dezvoltatori Analiştii cantitatea
  Formatul cursului
   Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
  Notă
   Această formare urmărește să ofere soluții pentru unele dintre problemele de principiu cu care se confruntă profesioniștii din domeniul finanțelor. Cu toate acestea, dacă aveți o anumită temă, un instrument sau o tehnică pe care doriți să o completați sau să o preluați mai departe, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează specialiștilor în domeniul resurselor umane care doresc să utilizeze metode analitice pentru a îmbunătăți performanța organizațională. Acest curs acoperă abordări calitative, dar și cantitative, empirice și statistice. Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  28 hours
  Go al: Gestionarea independentă a muncii cu programul SPSS pentru utilizare avansată, casete de dialog și sintaxă de limbaj de comandă pentru tehnicile analitice selectate. Destinatarii: Analisti, cercetatori, oameni de stiinta, studenti si toti cei care doresc sa dobandeasca abilitatea de a folosi pachetul SPSS si nivelul avansat si de a invata modelele statistice selectate. Antrenamentul are probleme de analiză universală și este dedicat unei industrii specifice
  35 hours
  Public: Cursul este destinat specialiștilor IT care caută o soluție pentru stocarea și procesarea seturilor de date mari într-un mediu distribuit al sistemului Go al: Cunoștințe aprofundate privind administrarea clusterului Hadoop .
  14 hours
  Acest curs de formare este pentru persoanele care ar dori să aplice Machine Learning în aplicații practice. Public Acest curs este destinat cercetătorilor de date și statisticienilor care au o anumită familiaritate cu statisticile și știu cum să programeze R (sau Python sau altă limbă aleasă). Accentul pe acest curs se referă la aspectele practice ale pregătirii datelor / modelului, execuției, analizei post-hoc și vizualizării. Scopul este de a oferi aplicații practice Machine Learning participanților interesați de aplicarea metodelor la locul de muncă. Exemple specifice sectorului sunt folosite pentru a face formarea relevantă pentru public.
  28 hours
  Obiectiv: Delegatii pot analiza seturi mari de date, modele de extragere, aleg variabila potrivita cu rezultatele, astfel incat un nou model sa fie prognozat cu rezultate predictive .
  28 hours
  Acest curs este destinat inginerilor de date, factorilor de decizie și analiștilor de date și vă va determina să creați parcele foarte eficiente folosind R studio care să apeleze la factorii de decizie și să îi ajute să afle informații ascunse și să ia deciziile corecte
  21 hours
  R este un limbaj de programare fără limite pentru calcul statistici, analize de date și grafică R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic R are o mare varietate de pachete de date mining .
  21 hours
  Această formare live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează persoanelor care au deja experiență în știința datelor și statistică.Formatul cursului
   Prelecție interactivă și discuție. Exerciții și practică.
  Opțiuni de personalizare a cursului
   Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
  14 hours
  Mathematica lucrează de peste 20 de ani la crearea celui mai bun mediu matematic specializat din lume. Versatilitatea acestui program îl face util atât în realizarea atât a facturilor simple la universitate, cât și a calculelor complexe la scară mai mare, fie pentru programare, fie pentru prezentarea datelor numerice. Mathematica integrează perfect motorul care efectuează calcule numerice și simbolice, motorul grafic, limbajul de programare, documentația și posibilitatea publicării operei. Datorită bogăției de funcții, este un instrument de neprețuit pentru activitatea matematicienilor, fizicienilor, biologilor, chimiștilor, analiștilor financiari, sociologilor și a multor alte profesii care lucrează cu date zilnic. După instruire, participantul va dobândi abilitățile necesare pentru:
  • calcul eficient,
  • plata programului
  • crearea de documente care distorsionează textul,
  • crearea de diagrame și imagini,
  • crearea de obiecte grafice.
  • prezentare și vizualizare de date.
  14 hours
  Cursul este destinat oricui interesat de analiza statistică Acesta vă oferă familiaritate cu Minitab și va crește eficiența și eficiența analizei datelor și vă va îmbunătăți cunoștințele despre statistici .
  21 hours
  R este un limbaj de programare liber-sursă pentru calculul statistic, analiza datelor și grafica. R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic. R a găsit, de asemenea, adepți printre statisticienii, inginerii și oamenii de știință, fără abilități de programare pe calculator, care le găsesc ușor de folosit. Popularitatea sa se datorează utilizării din ce în ce mai mari a activităților de exploatare a datelor pentru diverse scopuri, cum ar fi stabilirea prețurilor anunțurilor, găsirea de noi medicamente mai rapid sau ajustarea modelelor financiare. R are o mare varietate de pachete de date mining.
  14 hours
  Organizație - Laborator și exemple practice privind datele reale .
  14 hours
  Scilab este o limbă bine dezvoltată, gratuită și deschisă la nivel înalt pentru manipularea datelor științifice Utilizat pentru statistici, grafică și animație, simulare, procesare de semnale, fizică, optimizare și multe altele, structura sa centrală de date este matricea, simplificând multe tipuri de probleme în comparație cu alternative, cum ar fi FORTRAN și derivatele C Este compatibil cu limbi precum C, Java și Python, făcându-l potrivit pentru a fi utilizat ca supliment la sistemele existente În această instruire instruită, participanții vor învăța avantajele Scilab în comparație cu alternative precum Matlab, elementele de bază ale sintaxei Scilab, precum și unele funcții avansate și interfața cu alte limbi utilizate pe scară largă, în funcție de cerere Cursul se va încheia cu un scurt proiect concentrat pe prelucrarea imaginilor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor avea o înțelegere a funcțiilor de bază și a unor funcții avansate ale Scilab și vor avea resursele necesare pentru a-și continua extinderea cunoștințelor Public Oamenii de știință și inginerii de date, în special cu interes în prelucrarea imaginilor și recunoașterea facială Formatul cursului Curs de parte, discuții parțiale, exerciții și practici intensive de manevră, cu un proiect final .
  14 hours
  Minitab este o suite statistică pentru analiza datelor. Six Sigma este un set de tehnici și opțiuni de instrumente pentru îmbunătățirea procesului. Utilizând Minitab, utilizatorii pot aplica analize statistice în proiectele Six Sigma. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată analistilor de date care doresc să aplice analiza statistică Minitab proiectelor Six Sigma. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Utilizați Minitab pentru a efectua analize statistice avansate. Aplicați metodologia Six Sigma pentru proiecte specifice. Obțineți cunoștințe despre proiectele Six Sigma din întreaga industrie.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  SPSS este un software pentru editarea și analizarea datelor.
  14 hours
  Go al: Învățați să lucrați cu SPSS la nivelul independenței Destinatarii: Analiști, cercetători, oameni de știință, studenți și toți cei care doresc să dobândească capacitatea de a utiliza pachetul SPSS și de a învăța tehnici populare de exploatare a datelor.
  7 hours
  Acest curs a fost creat pentru factorii de decizie, al căror scop principal nu este de a face calculul și analiza, ci de a le înțelege și de a putea alege ce fel de metode statistice sunt relevante în planificarea strategică a organizației. De exemplu, un participant în perspectiva trebuie să decidă câte eșantioane trebuie colectate înainte de a putea decide dacă produsul va fi lansat sau nu. Dacă aveți nevoie de un curs mai lung care să acopere principiile fundamentale ale gândirii statistice, aruncați o privire la formarea de 5 zile " Statistics for Managers".
  14 hours
  Acest curs a fost creat pentru persoanele care au nevoie de abilități statistice generale. Acest curs poate fi adaptat unei anumite domenii de expertiză, cum ar fi cercetarea pieței, biologie, producție, cercetare în sectorul public etc.
  28 hours
  Acest curs de formare acoperă statistici avansate. Acesta explică majoritatea instrumentelor utilizate în mod obișnuit în cercetare, analiză și prognoză. Oferă scurte explicații ale teoriei din spatele formulelor. Acest curs nu se referă la niciun domeniu specific de cunoștințe, dar poate fi adaptat dacă toți delegații au același fundal și obiective. Unele instrumente de bază de calculator sunt utilizate în timpul acestui curs (în special Excel și OpenOffice)

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Statistics Cursuri, Seara Statistics Training, Statistics Camp, Statistics Cu instructor, Sfarsit de saptamana Statistics Training, Seara Statistics Cursuri, Statistics Coaching, Statistics Instructor, Statistics Trainer, Statistics Cursuri, Statistics Clase, Statistics Pe pagina, Statistics curs privat, Statistics one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions