Cursuri Large Language Models (LLMs)

Cursuri Large Language Models (LLMs)

Cursurile de formare online sau la fața locului, susținute în direct de un instructor, demonstrează, prin practici interactive, cum se utilizează modelele Large Language Models (LLM) pentru diverse sarcini de limbaj natural.

Cursurile de formare LLMs sunt disponibile sub forma de "formare live online" sau "formare live la fața locului". Instruirea online live (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Large Language Models (LLMs) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Inteligența artificială generativă este un tip de inteligență artificială care poate crea conținut original, cum ar fi text, imagini, muzică și cod. Modelele lingvistice mari (LLM) sunt rețele neuronale puternice care pot procesa și genera limbaj natural.  Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează dezvoltatorilor de nivel intermediar care doresc să învețe cum să utilizeze inteligența artificială generativă cu LLM-uri pentru diverse sarcini și domenii. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Explicați ce este IA generativă și cum funcționează. Descrieți arhitectura de transformare care alimentează LLM-urile. Utilizați legile empirice de scalare pentru a optimiza LLM-urile pentru diferite sarcini și constrângeri. să aplicați instrumente și metode de ultimă generație pentru a antrena, regla și implementa LLM-uri. Discutați oportunitățile și riscurile inteligenței artificiale generative pentru societate și afaceri.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Modelele de limbaj mare (LLM) sunt modele de rețele neuronale profunde care pot genera texte în limbaj natural pe baza unei intrări sau a unui context dat. Acestea sunt antrenate pe cantități mari de date de text din diverse domenii și surse și pot capta modelele sintactice și semantice ale limbajului natural. LLM-urile au obținut rezultate impresionante în diverse sarcini legate de limbajul natural, cum ar fi rezumatul de text, răspunsul la întrebări, generarea de texte și altele. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează dezvoltatorilor de nivel începător și intermediar care doresc să utilizeze modele mari de limbaj pentru diverse sarcini de limbaj natural. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Configurați un mediu de dezvoltare care să includă un LLM popular. Creați un LLM de bază și ajustați-l pe un set de date personalizat. Utilizați LLM-uri pentru diferite sarcini de limbaj natural, cum ar fi rezumarea textului, răspunsul la întrebări, generarea de text și altele. Depanarea și evaluarea LLM-urilor utilizând instrumente precum TensorBoard, PyTorch Lightning și seturile de date Hugging Face.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Large Language Models (LLMs) Cursuri, Seara Large Language Models (LLMs) Training, Large Language Models (LLMs) Camp, Large Language Models (LLMs) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Large Language Models (LLMs) Training, Seara Large Language Models (LLMs) Cursuri, Large Language Models (LLMs) Coaching, Large Language Models (LLMs) Instructor, Large Language Models (LLMs) Trainer, Large Language Models (LLMs) Cursuri, Large Language Models (LLMs) Clase, Large Language Models (LLMs) Pe pagina, Large Language Models (LLMs) curs privat, Large Language Models (LLMs) one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions